i phone 2g Satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emil2323

Üye
    Konu Sahibi
i phone 2g Satılık
Arkasında bir kaç küçük çizik bulunması dışında hiç bir sorunu yok. Ekranda hiçbir çizik buunmamaktadır. 8gb hafızası mevcuttur. İçinde 3.0 update'i yani app store mevcuttur. 400 liraya verebilirim. İndirim yapılır. Kulaklık ve şarj aleti ile birlikte vereceğim... telefon numaram: 0532 401 25 07

--------------- Ekleme ---------------

telefon numaram: 0532 401 25 07
 


polo_0650

Üye
Arkasında bir kaç küçük çizik bulunması dışında hiç bir sorunu yok. Ekranda hiçbir çizik buunmamaktadır. 8gb hafızası mevcuttur. İçinde 3.0 update'i yani app store mevcuttur. 475 liraya verebilirim. İndirim yapılır. Kulaklık ve şarj aleti ile birlikte vereceğim... telefon numaram: 0532 401 25 07​



--------------- Ekleme ---------------

telefon numaram: 0532 401 25 07


arkadaşım sony ericsson c903 takas düşünürmüsün cihaz 1 aylık faturalı ve garantili
saygılar
 

emil2323

Üye
    Konu Sahibi
Telefona ihtiyacım yok ama indirim yapabilirm
 
ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
5800 la takas olurmu 3 aylıktır hiç kullanmıyorum
 

furkantel

Üye
trident wt3 le takas olurmu?
 

ByIIIShArK

Üye
Kolay gelsin.

Bendeki 2 çinmalı pinphone ile takas edermisin.Pinphoneler app store girer ve programlarını da destekler.Deneyip görebilirsin.Ben denedim girdim ama şifre istediğinden programları kuramadım.
3g desteği olan telefonlar.Piyasada 450 tl satıyorlar. ben 220$ aldım tekini.
toplamda 440$ vermiş oldum.
kutuluları temiz.Bütün aparatları mevcut.Ayrıca iphone orjinal türkiye standartlarına göre fiş aldım.15 tl değerinde orjinal iphone filmi mevcut üstlerinde.

2 tanede şık deriden kapak aldım.30 tl onlara verdim.

1 telefonun bana maliyeti 380 tl geldi.

ben orjinal 2g 4gb iphone istedim.Bir sitede buldum çin sitesinden.Bilmeyen biri gidince orjinal macos var diye gidip çakmasını almış gelmiş.Ben hediye edicektim ama edemedim.edemiyorum.Utandım yanii.

Aslında takas yapmıyacağım dedim ama sana bir sorayım istedim.Hediye alıcaktım arkadaşıma alamadım.
Sen eğer takas yapmak istersen 2 cihazla değiş tokuş yapmak isterim..

[email protected] bu msn vede emailleşeceğimiz adresim.

düşünürsen eğer olumlu yada olunsuz lütfen msj yazarsan sevinirim.

Sevgiler.
 

emil2323

Üye
    Konu Sahibi
pinphone u nereden aldığını öğrenebilir miyim?
 

ByIIIShArK

Üye
Ben türkiyenin en büyük yurtdışına fuar organize eden bir firmanın proje departmanında görevliyim.Takriben yılda 40 yakın fuar düzenliyoruz.Birçok avrupa ve asya fuarına gidiyoruz..Bende Giden arkadaşlardan rica ettim.Bazen bende gidiyorum ama şuan gitmemekteyim.

Uzun lafı kısası çinde shangaydı sanırım.Tren fuarı için gidilmişti.Bende 2g 4 gb orjinal iphone buldum.260 $ idi.Onlardan istedim yerini yurdunu söyledim.Arkadaş biraz bilgisiz bu konularda.Ona bu telefonları önermişler orada.telefonlardan bir tanede kendisine almış.telefonlar gerçekten piyasada kilerden farklı.

Bu telefonlar almanyada satılıyor.Almanlar çin malı telefonları sokmuyorlar bildiğim kadarı ile.Ama bu telefonların izni çıkmış galiba.

Banada alırken gösteremediğinden tabi bu konuda bilgi geçemeyince alıvermiş.Telefonlar geldi güzel.Bir problem yok ama sonuçta çakmasını getirmiş.iphone menülerini ekleyebiliyorsun felan onada tamam ama paramla rezil etti beni.

bende bari dedim satayım.Telefoncuya götürdüm.Onlarda butelefonu nereden satın aldın dediler.Çok iyi klonlanmış dediler.Pişyasadiler gibi öyle se sorunu çekmeme soru gibi problemleri yok.Çok hassa dokunmatiği felan.Türkçe yapalım dedim sonra 40 lira istediler teki için bende kabul etmedim.Orjinalliğini bozmasınlar istedim.Satmaya karar verdim.

Senin telefonunun ilanını gördüm.Bir teklif edeyim dedim.Bir söz verdim birine.Kaba olucak ama madara olmak istemedim.

Eğer düşünürsen ben istanbulluyum.Yakın isek birbirimize ben incelemen için bir yerde buluşup kontrol etmen için gelebilirim.Sonuçta yalan yalnış bir iş yapmak istemem.Satıcı değilim.Orjinal olmasını istiyorum.Kendime almayı geçtim bari söz verdim sözümü tutmak istiyorum.
 

emil2323

Üye
    Konu Sahibi
yanlız ben ankarada oturuyorum
 

ByIIIShArK

Üye
himm..Anladım.Üzüldüm şimdi.

Nasıl yaparız bilmiyorum ki..

şimdi ortak bir yerde buluşalım desem,pek istanbul dışını bilmiyorum.

eğer düşünürsen teklifimi ortak bir yer belirleyip orada buluşabiliriz.

Yinede sen bilirsin.İlgin için teşekkür ederim..
:o((
 

leoorhan

Üye
şuan elimde kp 500 var alalı biray oldu telefonda cizik dahi yok .
istersen kp 500 veriyim üstede 200 tl veriyim .
 

huseyinbesni

Üye
En son bir fiyat söyle bi düşüneyim faturası garantisi var mı_?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt