5800 Garanti Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
5800 Garanti Sorunu
Arkadaşlar 5800 telefonuma modifiyeli yazılım attım 5-6 kez. Hiç bir problem olmadı. Başka bir yazılım buldum telefonuma yukledım hıc bır sorun cıkmadı yukleme ıslemınde, fakat telefonum bır daha acılmadı. Acma dugmesıne basıyorum bır kez ısık yanıp tıtrıyo sonrasından telefon acılmıyor. Simdi bu telefonu garantiye gondercegım fakat aklımda bır kac sorular var.
1- Telefona yanlıs flash atmadan dolayı garanti icine girermi
2- Girmiyorsa ücreti ne kadar olur, ve nereye nasıl yatırmamız lazım
3- Telefonu gonderirken hangi kargoya vermemiz lazım ve karsı taraf odemelımı yoksa bızmı kargoyu oduyoruz.
4- Hangı fırmaya yollamamız daha ıyı olur mı yoksa
Bu konuları lutfen cevaplayabılırmısınız. Baska arkadaslarda aydınlansın bu konuda arkadaslar. Simdiden herkese tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar cevap alamayacakmıyım. Lutfen bir an once telefonu garantiye gondermek istiyorum

celibar

celibar

Üye
kullanıcı hatası olduğu için sen ödeyebilirsin.fiyat olarak 75 tl gibi olabilir.kargo şirketi olarak mng'yi tavsiye ederim.adresini yazdırmayı unutma.mng'de normalde göndericinin sadece tel. numarasını alıyorlar.kargo ücreti sana ait olur.servis olarak bi şey diyemiyecem.hiç muhattap olmadım çünkü.yine de kvk olabilir.

dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
75 tl mi ciddimisin. Peki telefon tamircisine gondersem ici acılıyormu. Yoksa sadece yazılımmı atılıyor

nanotex

nanotex

Üye
ben n73 ün versiyonunu güncellerken bağlantı koptu sistem çöktü... k.v.k. ya götürdüm 30 TL aldılar garanti dışı malesef senin hatan...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
sn yazılım atarken pc mi kapandı? telefonmu kapandı? sn kabloyu pc denmi çekdin?

nanotex

nanotex

Üye
arkadaşım kullanıcı hatası işte.. benim de telefonum açılmıyordu aynı işte sistemi tekrar yüklediler 30TL bişey korkma bence daha fazla tartışmaya gerek yok..

dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
sn yazılım atarken pc mi kapandı? telefonmu kapandı? sn kabloyu pc denmi çekdin?

hayır 5-6 kez attım hıc bır sorun olmadı. Yanı tecrubelıyım o konuda. Baska yazılım atmaya kalktım yazılım bıtene kadar hersey normaldı sonra bır daha acılmadı. Eskı yazılımı gerı yukleyım dedım flash atıyo ama telefon acılmıyo

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Hmm anladım yukarıdakı arkdasn dedgı gıbı 30a veya 75e yapıyorlarmıs telefonu...

dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
En sonunda kendı arastırmalarım sonucunda telefon tamırcısıne goturdum. 10 TL aldı. Ve garantıye gıtmeye gerek yokmus. Neden herkes garantıye gonder gonder deyıp duruyor. Kendı gozlerımle gordum phoneıx programıyla kurdu. Lutfen bu forumda bılgılı bır ınsan yokmu. ARKADASLAR YANLIS FLASH ATANLAR GARANTIYE GONDERIP 30-40 TL HARCAMASIN. PHONEIX PROGRAMIYLA KURTARABILIYO :off:

The CoRRe

The CoRRe

Üye
iyi yapmısn...

--------------- Ekleme ---------------

10tlye bedava bnce...

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
10 kere daha yazılım atarsın sen ona artık:ehe

dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya bu sefer modıfıyelı yazılım fılan ıstemıyorum orjınal yazılım atacagım yanı eskı yazılımını gerı atacagım ama hıc bıryerde bulamıyorum. Demekkı eskıye donmek imkansız

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
naasıl memnunmusun birader bende alacam inş.

dgdizayn

dgdizayn

Üye
    Konu Sahibi
naasıl memnunmusun birader bende alacam inş.

Her ozellik var cok guzel fakat cok sorunlu telefon. İs yerimde 5 kiside daha var onlarda taksidi biter bitmez satacagız diyorlar. Yani hızlı telefon degil vasat telefon. Düsün İphone ile 5800 aynı ozellik biri digerinden 3 katı pahalı. Demek var bir kalite farkı. Bence uzak dur. Benim gorusum

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
içime sinmedi bi türlü benimde birader çok kararsız kaldım 5230 yada bu.ama tlfnun görüntüsü sanki hemen bozulacakmış gibi bi tipi var 5230 daha sağlam gibi geliyor bilmiyorum hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt