dgdizayn
Üye
5800 Garanti Sorunu
Arkadaşlar 5800 telefonuma modifiyeli yazılım attım 5-6 kez. Hiç bir problem olmadı. Başka bir yazılım buldum telefonuma yukledım hıc bır sorun cıkmadı yukleme ıslemınde, fakat telefonum bır daha acılmadı. Acma dugmesıne basıyorum bır kez ısık yanıp tıtrıyo sonrasından telefon acılmıyor. Simdi bu telefonu garantiye gondercegım fakat aklımda bır kac sorular var.
1- Telefona yanlıs flash atmadan dolayı garanti icine girermi
2- Girmiyorsa ücreti ne kadar olur, ve nereye nasıl yatırmamız lazım
3- Telefonu gonderirken hangi kargoya vermemiz lazım ve karsı taraf odemelımı yoksa bızmı kargoyu oduyoruz.
4- Hangı fırmaya yollamamız daha ıyı olur
Bu konuları lutfen cevaplayabılırmısınız. Baska arkadaslarda aydınlansın bu konuda arkadaslar. Simdiden herkese tesekkur ederim
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar cevap alamayacakmıyım. Lutfen bir an once telefonu garantiye gondermek istiyorum
1- Telefona yanlıs flash atmadan dolayı garanti icine girermi
2- Girmiyorsa ücreti ne kadar olur, ve nereye nasıl yatırmamız lazım
3- Telefonu gonderirken hangi kargoya vermemiz lazım ve karsı taraf odemelımı yoksa bızmı kargoyu oduyoruz.
4- Hangı fırmaya yollamamız daha ıyı olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mı yoksa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mıBu konuları lutfen cevaplayabılırmısınız. Baska arkadaslarda aydınlansın bu konuda arkadaslar. Simdiden herkese tesekkur ederim
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar cevap alamayacakmıyım. Lutfen bir an once telefonu garantiye gondermek istiyorum