selam arkadaslar ben vodafon sınırsız ınternet abonesıyım bır kac sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar ben vodafon sınırsız ınternet abonesıyım bır kac sorum olacak
selam arkadaslar vodafon aylık 8 tl sınırsız ınternet kullanıcısıyım fakat telefonun şarzını cok yıyor bu yuzden orj bataryasını cıkardım yan fırma batarya kulanıyorum sureklı şarzda telefonum acaba herhangı bır sorun olurmu telefonun omrunu kısaltacanı duydum ama batarya orj degıl bı bılgısı olan varsa lutfen bana yardımcı olursa sevınırımm.. Sımdıden tesekkurler...

Barbo2

Barbo2

Üye
benim dilımde tüy bitti kullanmayın diye ama bazı arkadaslar hemen kızıyolar bana vodafon harbiden sorunlu bataryayı öldürüyo resmen teli maf ediyo bu sınırsız olayı arızalı resmen ben kırdım attım vodafon hattımı görüntülü konusma yapamadım korkudan batarya patlıycaktı nerdeyse berbat yaa 3gün dayanan şarj yarım günde bitiyordu çaresı 45 lira vercen 1gb paket alcan olay bu ben turkcele 34 verıyom 3mbt stabıl hız canavar gibi rahatım şimdi

Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
anladım arkadasım cok dogru söluyosun yanlız sadece vodafonda yok zannedersem normalde 3g telefonlar asırı derecede şarz yiyor acaba dıorum 3g yi kapasak normal edge den baglansak nasıl olur bıraz yavas olur ama saglıklı olur dıe dusunuyorum deneekte fayda var ...

anil_sz

anil_sz

Üye
Çok yüksek veri alış verişinde batarya sorunu gözlemlenmektedir...Bu sorun vodafone ile uzaktan yakından alakası yoktur üretici firma ile ilgilidir...

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Kardeş ne diyorsun sen iyimisin .d batarya ile operatörün ne ilgisi var ? Ben sürekli vodafone kullanıyorum n73 var gece gündüz netteyım hiçbir sorunum yok ayrıca 8 tlye sınırsız neti telefonu modem olarak pcde de kullanıyorum ve ttnetin uyuşuk internetinden daha güzel aylık 8 tlye hem cepten hem pcden netteyım bu hizmeti başka hangi operatön sağlıyor turkcell demissin adamlar nerden kazık atsak derdinde avea demissin daha 2g si çekmiyor .d .d

omerynd

omerynd

Üye
yok ya telefonun ömrünü kısaltmaz yan sanayi batarya sadece şöyle olabilir ki batarya sürekli sarjda durursa ısınır, sürekli ısınan telefonun ömrü azalır. yoksa ısınmadktan sonra sorun tyok

Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
tsk yorumlar icin arkadaslar ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...