Turkcellle ücretsiz bağlan Facebooka!

Sponsorlu Bağlantılar

kor4y_

kor4y_

Üye
bende hiç para gitmedi.sorunsuz çalışıyor.fakat resimlerde başka siteye yönlendiriyo o yönlendirdiği siteye girerseniz para gider.aksi taktirde bişey olmuyo

eee ücretsiz de bi yere kadar bunada razıyız hiç yoktan iidir bnce:oke:

sidal@

Üye
yaa sanada katılıyom en iyisi vodafon türkcell ayda 12 tlye 100 mb veriyoo sen günde 120 mb kullanıyon en iyisinide sen yapıyon

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bizim burda bir laf vardır"gısmıklık"diye.Bu 3 maymunlar Data akışı biraz fazla gidecek diye resimleri kapatıyorlar.Sadece adı var kendisi yok facebook.Eksik kalsın zaten soyup soğana cevırıyorlar onada girmeyelim

milestone

milestone

Üye
sözde turkcellde de facebook bedava oldu ,sözüm ona.... diğer operator müşterilerini kıskanır olduk turkcell sayesinde

kor4y_

kor4y_

Üye
ya oFf yine param gitti Karahasan modum :ağlarım: noluo anlamadım 2 3 gün gitmio sonra aniden para gidio bu ne ya anlamadım gitti bnm ayarlarda mı bişey war offfff:off:

--------------- Ekleme ---------------

bi de hep 50 kr gidio nedense:hmmm

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya oFf yine param gitti Karahasan modum :ağlarım: noluo anlamadım 2 3 gün gitmio sonra aniden para gidio bu ne ya anlamadım gitti bnm ayarlarda mı bişey war offfff:off:

bi de hep 50 kr gidio nedense:hmmm

turkcell müşteri hizmetlerini arayın yada söz sizde bölümünden anlaşılır şekilde durumunuzu yazın.

kor4y_

kor4y_

Üye
:naughty:
turkcell müşteri hizmetlerini arayın yada söz sizde bölümünden anlaşılır şekilde durumunuzu yazın.

söz sizdeye durumu anlattım para iadesinden hiç bahsetmedim ama 2.5 tl geri verdiler :naughty: ama sorun çözümü olarak fotoğraf linkine tıklamayın diolar da ben zaten zero face içinde geziniorum ama dur bakalım bugün denicem para gitcek mi hiç gitmezse sorun halloldu :sopa:

yok ya yokkkkk yine 50 kr gitti bu ne yha yiter ya :ağlarım: off kökten bi çözüm bulmak lazım :off:

ilo53

ilo53

Üye
turkcellden gırdım 3 kere 50 krs gıttı cepten dahada gırmıyorm

karaelf

karaelf

Üye
bende de 3 günden sonra 50 kuruş gitti şikayet ettim nedir bu ya herşeyin altından bişeyler çıkıyor:(

kor4y_

kor4y_

Üye
turkcell bana geri msj attı adres değişikliği yapın dedi zero.facebook o.facebook O.facebook olarak girin dedi denedim fakat değişen bişey yok tekrar msj attım söz sizdeye talebinizle ilgili en kısa süre içinde size ulaşacağız dediler bekliorum :hmmm

bahatt

Üye
Arkadaşlar Ben Giriyorum Ama Bana "Servis Kullanılamaz" diye bir şey çıkıyor ne yapmam Lazım ?

tatanqa459

Üye
karahasan modum ben wap ayarlarımı yaptım ve gençtürkselim... yeni denedim bu face işini 2 gün boyunca fırsat buldıukça girdim hiç bişi almadı şaşırdım ama 3. gece girdiğimde ilk once 1 lira sonra da 50 kuruş gitmiş ne yapacağım anlamadım şimdi ya az gitsin yada hiç gitmesin ://

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karahasan modum ben wap ayarlarımı yaptım ve gençtürkselim... yeni denedim bu face işini 2 gün boyunca fırsat buldıukça girdim hiç bişi almadı şaşırdım ama 3. gece girdiğimde ilk once 1 lira sonra da 50 kuruş gitmiş ne yapacağım anlamadım şimdi ya az gitsin yada hiç gitmesin ://

Kardeş müşteri hizmetlerini arayarak giden tl nizi alabilirsiniz sorununuzuda çözerler. 4440535

maxirabit

maxirabit

Üye
aynı linki bilgisayardada açıp kontrl ettim ama turkcell boş yere kendini yormaz:hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
Bazen oluyor böyle. Üst tarafta Ana Sayfa yazısı varsa tıklayın. Ya da geri tuşuna basın düzelir.

Bilgisayardan zero.facebook.com'a giremezsin.

eminmisin bi dene istersen?

Lacrymosa

Üye
eminmisin bi dene istersen?

Giremiyorsun işte arkadaşım. Özür dileriz. 0.facebook.com gsm operatörünüz tarafından desteklenmemektedir. der. Giremezsin. Bu uyarı almak girmek anlamına geliyor galiba senin için. :aha:

maxirabit

maxirabit

Üye
Giremiyorsun işte arkadaşım. Özür dileriz. 0.facebook.com gsm operatörünüz tarafından desteklenmemektedir. der. Giremezsin. Bu uyarı almak girmek anlamına geliyor galiba senin için. :aha:
Arkadaşım bakmadan kontrl etmeden,kesin cevap verme.

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım bakmadan kontrl etmeden,kesin cevap verme.

Ya arkadaşım benimle dalga mı geçiyorsun. Sen mobil Facebook'a girmişsin. Mobil Facebook'a girilir tabii ki.

Üst mesajda yazdığım gibi zero.facebook.com'dan bahsediyoruz. :bann::bann::bann:

Üst Alt