Ofis dosyalarını telefona atacak program!!!

Sponsorlu Bağlantılar

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
Ofis dosyalarını telefona atacak program!!!
Arkadaşlar ofis dosyalarını telefona atacak ve telefonda gösterecek program arıyorum....
bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: muratkayan84

edim1979

edim1979

Üye
:oke: BUYUR ARKADAŞIM

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostum saol

vusalx

Üye
indirdikte dostum bu bi ise yaramadi..... telefona ofis dosyalarini atamiyorum.....bana bu konuda yardimci olurmusu????

edim1979

edim1979

Üye
indirdikte dostum bu bi ise yaramadi..... telefona ofis dosyalarini atamiyorum.....bana bu konuda yardimci olurmusu????
kardeşim telefonu bilgisayara baglayıp browser veya başka proğamın varsa onunla sistem kloserine gir orda office uzantılı programı bulup içine at bu kadar birkaç kloser olacak onları dene olmazzsa daha iyi yardımcı olmak isterdim ama ben şuan update yüzünden iphonemi kullanamıyorum unlock bekliyoruz amaç yadımcı olmak

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
Saol dostum zahmet edip zaman ayirmissin... Ben bu brovse nedir anlamadim bu dosya yoneticisi gibi bisey mi acaba?
Bana bu ofis dosyalarini su telefona gondertebilirsen minnettar kalicam sana

maktama

maktama

Üye
ayrıntılı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı oluruz. telefounuz jailbreaklimi, ofis dosyalarını hangi yöntemle telefonunuza atmak istiyorsunuz: kablo, bluetooth, wireless?!!

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefon sprit ile jbli kablolu yada bulututlu farketmez dosya telefona gelsin ve ben onu goreyim baskada bisey istemem bu konuya bi el at dostum sana zahmet.... Saygilar

maktama

maktama

Üye
Tamam. Birinci ve uzun yol:
telefona ibluenova kur. Telefonun bluetooth ile bilgisayarla iletişimini sağlar ve böylece dosyalarını telefona atabilirsin. Sonra ifile kur, bu programla da dosyalarını telefonda görebilir, ifile'ın açabildiği dosyaları açar, açamadıklarını da diğer programlarla açabilirsin. word excel, power point pdf açıcaksan quickoffice ya da docstogo programlarını öneririm. burda yine ifile devreye giriyor. Telefona yüklediğin dosyaları bu programların kendi belge klasörlerine koyman gerekiyor.
Evet bayağı zahmetli ama daha kolayını şimdi buldum:))

İkinci ve basit yol:
Quick office'yi kur.telefonunu kablosuzla internete bağla. programı açtığında alt tarafta bir ip ve port adresi göreceksin.
htt p://192.168.2.3 :4242 gibi mesela. Şimdi telefonla aynı ağa(modeme) bağlı herhangi bir bilgisayardan explorer'a bu adresi girip quick office belgelerine erişebilir ve karşına gelen pencereden uploadfiles kısmından belgeleri telefonuna yükleyebilirsin. Böylece ifile ile taşıma işinden de kurtulmuş olursun.

Üçüncü yol:
Telefonuna Docstogo kur. bu program ile de gmail için e-mail hesabı(başka maillerin eklentilerini göremiyor sanırım, çok uğraşmadım) ayarlarını yapıp kendine mail olarak atabilirsin dosyaları ve docstogo mailine eklediğin attachmentları görüp açar.

Senin sayende ben de öğrendim:D
Her halukarda quick office, docstogo, ibluenova ve ifile telefonda olması gereken programlar. Tabi bunları indirip kurmak için cydia ya da installous en önemli yardımciların:)

davudx

davudx

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol dostum baya bi emek vermissin.... Dediklerini aynen uygulayacagim
emegine saglik....

serdardnc

Üye
vöövcövcövcöv

Maconis

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım mükemmel alternatif ve açıklamalar için

maktama

maktama

Üye
Yardımım olduysa ne mutlu:)

Mehmetdalgic

Üye
teşekkürler arkadaşım ;) WireLess iLe sorunsuz olarak dosyaları attım telefonuma :) Ellerine sağlık ;)

petit_doktor

petit_doktor

Üye
file manager de isine yarayabilir dostum,bide arkadaslar ifile ile ipa dosyalarini iphone icine nasil atabilirim bi yardim

maktama

maktama

Üye
file manager de isine yarayabilir dostum,bide arkadaslar ifile ile ipa dosyalarini iphone icine nasil atabilirim bi yardim
ifile zaten telefonda çalışan bir program.
Bilgisayarından indirdiğin ipa dosyalarını iphone'a atmaktan bahsediyorsan ifunbox kullan bilgisayarda. telefonuna da installous kur, ipa dosyalarını ifunbox'le tele bağlanıp installous klasöründeki download klasörüne atarsan teefondan installousu açıp downloads kısmına geçip kurabilirsin rahatça.

Takipçi Satın Al

Üst Alt