Turkcellle ücretsiz bağlan Facebooka!

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcellle ücretsiz bağlan Facebooka!
Turkcell’den Gençlere 19 Mayıs’ta Facebook Sürprizi.

__Şimdi Turkcell’li gençler 0.facebook.com ile hiçbir bağlantı ücreti ödemeden cepten Facebook’a giriyor!

__Turkcell ve Facebook işbirliği sayesinde artık Turkcell’lilerin cep telefonlarına özel ve tamamen ücretsiz bir Facebook sitesi var. Turkcell sponsorluğunda kullanıma sunulan 0.facebook.com ile Turkcell aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişip, her an arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalabilecek.

__Facebook’un yeni mobil sitesi 0.facebook.com, standart sitenin en hızlı bağlantıyı sağlayacak hafiflikte tasarlanmış bir versiyonu. Fotoğraf ve grafiklerin link olarak yer aldığı sitede, herhangi bir fotoğrafın linkine tıklayan kullanıcılar, standart siteye yönlendirildiklerine dair bir bilgilendirme görecekler.

__Fotoğraf ve benzeri içerikleri standart mobil siteden bağlantı ücreti ödeyerek görüntülemek isteyenler için ise Turkcell birbirinden uygun cepten internet paketleri ve günlük kullanım kampanyaları sunuyor. Günlük kampanyalar dahilinde tüm Turkcell’liler günde 3 TL, gençTarife’liler ise sadece 50 Kuruş’luk internet kullanımı yaptıklarında herhangi bir başvuru gerekmeksizin gün sonuna kadar 15 MB ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorlar. Abonelerin kullanım yaptıkları her gün otomatik olarak faydalanabilecekleri bu kampanyada hediye edilen 15 MB, günde üç binden fazla Facebook sayfası gezmeye yeterli oluyor.

__Lale Saral Develioğlu: Turkcell’lilere cepten hızlı ve ücretsiz Facebook

__Turkcell’in 0.facebook.com hizmeti ile ilgili açıklama yapan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, sosyal ağların mobil hayatı renklendirdiğini ve bu yeni iletişim biçiminin tüm dünyayı etkisi altına aldığını vurgulayarak, “Mobil internet kullanımında sosyal ağların ne kadar büyük pay sahibi olduğunu biliyoruz. Özellikle Facebook, gençlerin hayatında önemli bir yer tutuyor. 0.facebook.com ile Facebook erişimini Turkcell’lilere en elverişli koşullarda sunarak müşterilerimize hızlı ve ücretsiz kullanım deneyimi yaşatıyoruz” dedi.

__Facebook Mobile: 0.facebook.com, işbirliğimizin başarısını daha ileri taşıyacak

__Facebook Mobile’ın Direktörü Henri Moissinac ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Facebook’a kolay ve hızlı mobil erişim sağlamak için yenilikçi şirketlerle çalışmaya önem veriyoruz. Turkcell ile ücretsiz Facebook kampanyasında büyük başarı sağladık ve Turkcell sayesinde ücretsiz olarak sunulan 0.facebook.com sitesiyle bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz”

• Beğen
Tepkiler: sekinardi, mirsat67, FlashWampir ve 4 diğerleri

YCK13

Üye
turkcellde bulamadım haberi link war mı acaba ?

qirL1903

qirL1903

Üye
Süpermis bu..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hellbutcher000

Üye
hiç yoktan iyidir en azından mesajlara duvardaki yazılara yorumlara vs bakabiliyoruz ;)

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
Ben Giriyorum 1 tl 1.5 tl aldı lar olmadı. ! gençturkcell yim yine dün denedim bugün denedim olmadı toplam 2.5 tl gitti neden?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell wap ayarlarıyla gireceksin sen büyük ihtimal turkcell internet ayarıyla girmişsin.

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
en iyi vodafon dur ayda 8tl sınırsız internet günde 15 mb ne işime yarar vodafonla günde en 120 mb kullanıyorum

warhacker

warhacker

Üye
Ohoo girdim baktım hiçbir foto gösterilmiyor turkcell den umudu kestim artık ben yapacağı anca bu kadar olur...

mku97

mku97

Üye
ben de siteye girdim hata verdi opera miniden olabilir mi ayrıca 3 tl civarı param gitti

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de siteye girdim hata verdi opera miniden olabilir mi ayrıca 3 tl civarı param gitti

opera mini ile girmeyeceksin telefonun orjinal tarayıcısı ile ve turkcell wap ayarıyla giriş yapacaksın.

kor4y_

kor4y_

Üye
Karahasan moderatör'üm mrb:) evet facebook ücretsiz bu şekilde biraz kullandım hiç param gitmedi sonra tekrar girdim 2 dk sonra çıktım 50 kr gitti şaşırdım sonra tekrar girdim baya bi kaldım ama hiç para gitmedi tam sorun yok derken bi daha girdiğimde gene para gitti.:ağlarım: Ne oluyor tam olarak anlamadım :hmmm arada sırada para gidio bazen gitmio ne yapabilirm ¿ yrdmların için teşekkürler şimdiden

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karahasan moderatör'üm mrb:) evet facebook ücretsiz bu şekilde biraz kullandım hiç param gitmedi sonra tekrar girdim 2 dk sonra çıktım 50 kr gitti şaşırdım sonra tekrar girdim baya bi kaldım ama hiç para gitmedi tam sorun yok derken bi daha girdiğimde gene para gitti.:ağlarım: Ne oluyor tam olarak anlamadım :hmmm arada sırada para gidio bazen gitmio ne yapabilirm ¿ yrdmların için teşekkürler şimdiden

mrh kardeşim şu adrese giriyorsun demi 0.facebook.com ve turkcell wap ayarlarıyla..

kor4y_

kor4y_

Üye
mrh kardeşim şu adrese giriyorsun demi 0.facebook.com ve turkcell wap ayarlarıyla..

evet adres aynen öle hatta siteye girdiğimde turkcellden ücretsiz erişim yazıyor ancak turkcell wap ayarlarından kastını tam olarak anlayamadım ¿:sopa:

--------------- Ekleme ---------------

turkcellin resmi sitesinde telefonun modeline göre uygun wap ayarları var.sanırım onları uygulamam gerek ??

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet adres aynen öle hatta siteye girdiğimde turkcellden ücretsiz erişim yazıyor ancak turkcell wap ayarlarından kastını tam olarak anlayamadım ¿:sopa:

turkcellin resmi sitesinde telefonun modeline göre uygun wap ayarları var.sanırım onları uygulamam gerek ??

wap yaz 2222 ye gönder gelen ayarı kaydet varsayılan ayarlar olarak kaydedilsinmi sorusuna evet de tamamdir

kor4y_

kor4y_

Üye
manuel olarak kendim yaptım turkcellin sitesindn yararlanarak sanırım aynı şey ikisde ve 3 kere girip çıktım dünden beri hiç param gitmedi sanırım oldu :yuru + dediğini yapmam gerekiosa ücretlimi ?:bilmm

ewt ikisde aynı şeymiiş :aha: ilgilendiğin için çok tşkkr :oke:

komikim000

komikim000

Üye
süperrr

YCK13

Üye
bende hiç para gitmedi.sorunsuz çalışıyor.fakat resimlerde başka siteye yönlendiriyo o yönlendirdiği siteye girerseniz para gider.aksi taktirde bişey olmuyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt