Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Telefon yavaş deil.Kullandıgın Hafıza kartına göre değişir. Kapasitesi ne kdr ? We ne kdrı dolu. hafıza kartına görede fark ediyor.Telefnou güncelle bide bi restlemiş olursun.

İnternette video izledm bn ama program kullanarak.Şmdi yok o program telefonu biçimlendirdiğim için gitti ama s40 programlar bölümünde war bi sürü.
Harita war. Ama dosyaları yüklemeniz gerekiyor.

hadi ya video izleniyo muydu bizim telefonda?
nasıl yapıcaz,hangi program gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.

*bir de opera mobile yükleniyor mu bizimkine?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Karamask üstündeki 2.ekranlar ( camı yani ) oldukça kalitelidir ve telefon ekranına göre kalındır 50 tl civarinda isterler

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hadi ya video izleniyo muydu bizim telefonda?
nasıl yapıcaz,hangi program gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.

*bir de opera mobile yükleniyor mu bizimkine?
bolt programı ile video izleniyor.sitede mevcut.opera zaten yüklü cihazımızda.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bolt bende var network error dio ağ servisinizi kontrol edin falan yazio üstelik başta onaylamalarıda yapıyorum

karamasmk

karamasmk

Üye
Karamask üstündeki 2.ekranlar ( camı yani ) oldukça kalitelidir ve telefon ekranına göre kalındır 50 tl civarinda isterler

teşekkürler, peki serviste mi yaptıriyim yoksa telefoncu da mı?:hmmm

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
serviste yaptır o tür parcaları telefoncuda yaptırırsan garantisi gidebilir . Ama garanti lazım deil diosan yaptır servisten ucuza yapabilirler belki

SAMO_06

Üye
servisten yeni aldım telefonumu 10.10 yüklemişler ama (tel) hafızasındaki temayı uyguluyorum hafıza kartını çıkarıp takınca tema değişiyor orjinal temasına dönüyor.hafıza kartındaki temadan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın telefonon kendi hafızasındaki temalardada aynı sorun oluyo.

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olurmusunuz...

b-13

b-13

Üye
yaa harbi bu 10.10 nerdee..? piyasa sürmeyi düşünmüolar qaliba :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar dün nokia club dan yeni bir 6303 classic aldık kuzenime.ve bende kendi cihazıma gelmişken versiyon attırmak istedim ancak çok fazla bekleme zamanım olmadığı için attıramadım.dikkatimi çeken şey şuydu ben 10,10 beklerken onlar v 10,12 atacaklarını yani yeni güncelleme olduğunu belirttiler.daha 10,10 bile yayınlanmazken 10,12 nin çıkması beni şaşırttı..

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bizim telefon kimsenin bitaraflarında değil umursamıyorlar ... 1 kez kvkya 1 kez nokiaya mail attım cvp yok evanescence atmıştı onda nisanın sonunda yayınlanıcak demişlerdi mayisin sonu geliyor

karamasmk

karamasmk

Üye
haklsınız

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bende 19 mayistan sonra götüreyim 10.12 yaptırayım . İnşallah daihli hafıza sorunu giderilmiştir .

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.[/QUOTE]

buradan adresleri alabilirsin dostum.nokia bence 10,12 çıktığı için 10,10 u vermiyor.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ask Nokia

Nokia ile irtibat kurduğunuz için teşekkürler; mesajınız gönderilmiştir ve mümkün olan en kısa zamanda yanıtlanacaktır.

yine mail attım . umarım dediği gibi en kısa zamanda yanıtlanır ...

----EDİT---- pardon 6303i'ye bakmışım

karamasmk

karamasmk

Üye
Ask Nokia

Nokia ile irtibat kurduğunuz için teşekkürler; mesajınız gönderilmiştir ve mümkün olan en kısa zamanda yanıtlanacaktır.

yine mail attım . umarım dediği gibi en kısa zamanda yanıtlanır ...

haa bizim ürünümüzün sayfasını dolaşıyorduım

şunu gördüm

Hafıza
8 GB'a kadar MicroSD hafıza kartı yuvası (2 GB hafıza kartı birlikte gelir)
Dahili kullanıcı hafızası: 55 MB boş son kullanıcı hafızası

Arttırılabilir hafıza 4gb değilmiydi ? bizde

oha ya burası iyice uçmuş bu arada 2 gb ile gelir yazmış hafızada 1 gb verdiler bana :D

Video oynatma formatları: MP4, 3GPP, AVI; kodekler: H.263, H.264 ve MPEG-4

Avi oynatmıyor merak edip denedim az önce oynatmıyor

iyice uçurmuşlar

kardeşim o 6303İ bizimki 6303 4gb desteklio 1gb hediyeli :islik

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.

buradan adresleri alabilirsin dostum.nokia bence 10,12 çıktığı için 10,10 u vermiyor.[/QUOTE]

teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907[/QUOTE]

istanbul-Ekopa Tel. Day. Tük. Malz. Paz. İns. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: Fatih Cad. Acıbadem Natilyus Alisveriş Mer. Zemin Kat No: 29

Telefon: 216 339 15 70

buraya gittim.

karamasmk

karamasmk

Üye
teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907

istanbul-Ekopa Tel. Day. Tük. Malz. Paz. İns. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: Fatih Cad. Acıbadem Natilyus Alisveriş Mer. Zemin Kat No: 29

Telefon: 216 339 15 70

buraya gittim.[/QUOTE]

he sen anadolu yakasındasın ben avrupa yakasındayım neyse yine de teşekkürler. :evet:

Üst Alt