Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

protectwave

protectwave

Üye
bnmkide sağlam bi düştü arkasında azcık ezik war çok küçük.
Soyulma olması kötü ewt.Kılıf kullan.
Aynen 2 gün önce beton zemine çok sağlam çakıldı ,arka kapakta çiviyle vurulmuş gibi küçük bi ezilme oldu. Demekki bu telefon düştüğü zaman ekran üstü çakılmıyor , iyi bi özellik :P::D

Engin_ER

Engin_ER

Üye
bende turkcellim.. qiremiorm msn e.. ..S

bende giremiyordum ayar çektim şimdi giriyor.

menü> TURKCEL menu> turkcell hizmetleri>müşteri hizmetleri>ayarlarımı yap>turkcell mesenger> ve wap ayarları sırayla tıklayın ayarlarınız telefonunuza geliyor
dah sonra girebiliyorsunuz.

anemik

anemik

Üye
Aynen 2 gün önce beton zemine çok sağlam çakıldı ,arka kapakta çiviyle vurulmuş gibi küçük bi ezilme oldu. Demekki bu telefon düştüğü zaman ekran üstü çakılmıyor , iyi bi özellik :P::D

Bida yorum yapma Lütfen :D:D

b-13

b-13

Üye

menü> TURKCEL menu> turkcell hizmetleri>müşteri hizmetleri>ayarlarımı yap>turkcell mesenger> ve wap ayarları sırayla tıklayın ayarlarınız telefonunuza geliyor
hmm ilk qirdiğinde kaç dk bekledin. ya bende yaptım ddiğin şeyleri xD bağlantı kuruluor dio . 2 dk bekliorm açılmıo.

touchngo

Üye
arkadaşlar mrb.ovi map linkini veriyorsunuz ama 6303c yok orda nasıl yapacağız onu söylerseniz sevinirim

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Nokia mısın nesin 10.10 çıkar artık yeter be hergün yazmalar yok çıkacak lafları kına geldi artık...

aynen yaaa yeter artık hergün haergün bakıyorum hala çıkamadı illegal yollara başvurmaya sevk ediyor bizi ama inat ettim resmi siteden yüklicem:off:

b-13

b-13

Üye

bekliorm bekliorm qirmiyor.. ama kontörüü yiyiorr. .s.s

protectwave

protectwave

Üye
6303i ile 6303 arasında dahili hafıza haricinde hiç bir fark göremedim. 6303i de 55 mb 6303 de 16 mb. Yani ah vah edilecek bi durum yokmuş :P

karamasmk

karamasmk

Üye
v10.10 ne zaman çıkçak yauv!!!!!

halit46300

Üye
10,10 nu ne zaman kendimiz yükleyeceğiz arkadaşlar.. valla 3 gündür araştırmadığım yer kalmadı.. illa servise mi gödermek gerekiyor.. yardımlarınızı bekliyorum yükleyenler varsa nasıl yükledikleini nerden indirdiklerini yazarlarsa sevinirim

kolay gelsin saygılar...

kasirga78

Üye
slm arkadasım bu telefonun temalarını atabilirmisin ve bu temalar 6500 slide telefonuma uyar mı ??? şimdiden teşekkürler

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
slm arkadasım bu telefonun temalarını atabilirmisin ve bu temalar 6500 slide telefonuma uyar mı ??? şimdiden teşekkürler
arkadaşım tema bölümümü ziyaret et beğen ve istediğini indir altta linke tıkla.

b-13

b-13

Üye
hmm konu bu qünlerde sessiz ilerlioo.. xD yeni bi qelişme yokmu .d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar nokia sürüm 10,10 un çıktığını ilan etti ancak hala vermedi nsu ya.biraz şüpheli bir durum.:hmmm
resimde de görülüyor.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Ben telefondaki güncelleme bölümünden güncelle dediğim zaman yeni güncelleme yok diyor. Çıkmış olsa bile daha yayınlanmamış.

nikomeydan

nikomeydan

Üye
beyler ben hafıza kartının içindeki a,b,c,d... diye giden kalsörleri sildim ama cities falan duruyor bi zararı olur mu?

ertugrulaksoy

Üye
beyler ben hafıza kartının içindeki a,b,c,d... diye giden kalsörleri sildim ama cities falan duruyor bi zararı olur mu?

bişey olmaz ama sadece haritalar programını kullanamazsın. tabii bununda bir çözümü var ovi suite yardımıyla tekrar yükleyebilirsin eğer istersen...

nikomeydan

nikomeydan

Üye
bişey olmaz ama sadece haritalar programını kullanamazsın. tabii bununda bir çözümü var ovi suite yardımıyla tekrar yükleyebilirsin eğer istersen...

ovi süite ile nasıl yapıcam hocam?
anlatırsan sevinirim.

Üst Alt