Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

karamasmk

karamasmk

Üye
teşekkürler evanescence1907 :D

ertugrulaksoy

Üye
ovi süite ile nasıl yapıcam hocam?
anlatırsan sevinirim.

telefonunu ovi suite le bilgisayarına bağladıktan sonra haritalar kısmını açarak oradan istediğin ülkenin haritalarını telefonuna yükleyebilirsin.. kolay gelsin

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
eee sitede belirtilmiş çıktığı nsu da hala niye çıkmıyor ??

musti38

Üye
kardeşim 6303e uyumlu program ve oyunları nerden anlıcaz

karamasmk

karamasmk

Üye
İpod touch mnyak biisi ya su anda bu yazıyı ipod touch dan yaziorum süper alabilen varsa hemen alsn tawsiye ederm

anemik

anemik

Üye
:D Kısasa kısas..
Çok güzeL bir karşılaştırma 6303c - İpod Touch ??

Alınır herkes tarafından.40-50tl taksitle tlfn satıyolar.ama nie onu alıpta onca zmn taksit ödüyeyim.Yda bi düşürünce nie ağlayım ki. :D

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar pc yi çok açma şansım olmuyor acaba kontrol eden varmı 10.10 nsu da yayınlandımı diye. evanescence1907 nin verdiği site çıktığın belirtmiş hala yok :S:S çıkarsa hemen buraya yazın lütfen

cinolar

Üye
Arkadaşlar, uzun zaman araştırmanın nihayetinde dün nokia 6303i aldım. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Menü oldukça sade ve kullanışlı. Fotograf kalitesi oldukça iyi. USB den şarj oluyor. İşlem hızı tatminkar. Şarjının 6303 den fazla gittiği ifade ediliyor. Fakat onuda yaşayıp göreceğiz. Paylaşımlarım devam edecek.

Ancak 6303 ten farklı olarak özelliklerinde nokia harita olması lazım ben aktive edemedim. Bunu halleden biri varsa yardım bekliyorum.

melihb_8

Üye
Arkadaşlar, elimde nokia 6303 var. Son duyduğum kadar güncelleme yapınca ses yükselmesi , Batarya göstergesi değişikliği vb. şeyler oluyormuş.Bi türlü yapamadım :( bana özelden detaylı olarak anlatabilecek var mı ?

umur01ads

Üye
bende bulamadım 10.1 i bi yardım edermisiniz var diyorlar ama nerdeee ? ?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
Arkadaşlar, uzun zaman araştırmanın nihayetinde dün nokia 6303i aldım. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Menü oldukça sade ve kullanışlı. Fotograf kalitesi oldukça iyi. USB den şarj oluyor. İşlem hızı tatminkar. Şarjının 6303 den fazla gittiği ifade ediliyor. Fakat onuda yaşayıp göreceğiz. Paylaşımlarım devam edecek.

Ancak 6303 ten farklı olarak özelliklerinde nokia harita olması lazım ben aktive edemedim. Bunu halleden biri varsa yardım bekliyorum.

arkadaşım 6303 te nokia maps var bizzat kullanıyorum :)

b-13

b-13

Üye
evt aynen bendede haritalar var .. qayet rahat bi şekilde kullanıorm.dd

musti38

Üye
arkadaşlar telefonun biraz hız sorunu var ne yapablirz

karamasmk

karamasmk

Üye
kahretsin telefonum düştü ekran çatladı kasada da hafif bir hasar war

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Servise gönder geçmiş olsun

musti38

Üye
arkadaşlar telefon biraz yavaş hızlanması için ne yapmam lazım güncelleme fln diolar yardımcı olablirmisinz?

b-13

b-13

Üye
Arkadaslar. Bu telefondan internete qirdqimde herhanqibi bi siteden video izlenrmi?

anemik

anemik

Üye
Telefon yavaş deil.Kullandıgın Hafıza kartına göre değişir. Kapasitesi ne kdr ? We ne kdrı dolu. hafıza kartına görede fark ediyor.Telefnou güncelle bide bi restlemiş olursun.

İnternette video izledm bn ama program kullanarak.Şmdi yok o program telefonu biçimlendirdiğim için gitti ama s40 programlar bölümünde war bi sürü.
Harita war. Ama dosyaları yüklemeniz gerekiyor.

Üst Alt