|-ERKAN-|
Üye
link değil siteye yükledim kardeş buyur indir.şu programı bulamadım link verir misiniz?![]()

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
link değil siteye yükledim kardeş buyur indir.şu programı bulamadım link verir misiniz?![]()

arkadaşım 6303 te nokia maps var bizzat kullanıyorum![]()
arkadaşım, bana da anlat da ben de kullanayım, zahmet olmazsa.
uygulamalardan haritalara giriyorum. Bir dünya haritası çıkıyor. ardından "çevirim içi arama ve harita indir. izin ver" diye bir arayüz çıkıyor. altında evet, anaşebekede, hayır seçenekleri var. ben eveti seçtim. menü açıldı , son harita, adres bul..vs menüler geldi. son haritaya basınca. "son harita uygun değil ilk önce konum bulun" diye bir uyarı geliyor.
durum bundan ibaret.
nokia ovi suite i yükledim. onunla da beceremedim. git gide teknoloji okur yazarlığımızı kaybediyoruz.
yardımcı olursan sevinirim. ben de aydında ikamet ediyorum bu arada...

ya arkadaşlar bir iş yaptım ki sormayın;
forumda güncelleme vs konularını okuyunca bir bakayım güncelleme var mı dedim. nokia ovi suite baktım var yükledim. telefon numaraları dahil herşey gitmiş. temalar, zil sesleri, ....
canım sıkkın...
bu konuda bana yardımcı olacak ark varsa müteşekkir olurum.
kardeşler ben yükledim 10.12 oldu çok güzelmiş yaw
--------------- Ekleme ---------------
bir şey sorabilirmiyim?
bu telefonun işlemcisi kaç mhz ???
arkadaşım bende snn qibi qiremiordum haritalara .. ovi suite le türkiyenin harıtasını indir artık çok rahat bi şekilde qiriorm. kontör felan da qitmior ...sarkadaşım, bana da anlat da ben de kullanayım, zahmet olmazsa.
uygulamalardan haritalara giriyorum. Bir dünya haritası çıkıyor. ardından "çevirim içi arama ve harita indir. izin ver" diye bir arayüz çıkıyor. altında evet, anaşebekede, hayır seçenekleri var. ben eveti seçtim. menü açıldı , son harita, adres bul..vs menüler geldi. son haritaya basınca. "son harita uygun değil ilk önce konum bulun" diye bir uyarı geliyor.
durum bundan ibaret.
nokia ovi suite i yükledim. onunla da beceremedim. git gide teknoloji okur yazarlığımızı kaybediyoruz.
yardımcı olursan sevinirim. ben de aydında ikamet ediyorum bu arada
nasıl 10,12 yükledin
istersen resim ekliyemçok kolay 1.sayfada ekli 10.12 var indir kur phoenixle yap işteistersen resim ekliyem
ya arkadaslar 10.10 çıkmadı dimi hala.. ne zaman çıkcakk .. .s

değerli arkadaşlarım sayfanın en başına 6303 v 10,12 yi eklemiştim ancak buradan duyurmamıştım.ancak onu phonix ile yükleyebilirsiniz.sorumluluk tamamen size aittir.bu arada da burada cihazımız karşılaştırılıyor beni yalnız bırakmayın yorumlarda
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/3720-classic-vs-6303-classic-350422.html