Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar nokia sanırım direk 10,12 güncellemeyi verecek nsu ya.birde şöyle bir tablo geçti elime tam bi anlam veremedim.

karamasmk

karamasmk

Üye
bende hiç bir şey anlamadım nokia nın yabancı sitesinde 10,10 var dio smdi 10,12 çıktı hangisini yuklicez ben daha 9,10 dayım

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
biz 10.12 hiç çıkmamış varsayarsak bile bu tabloda bizi ilgilendirenler v10.10 lar ama ondan da 3 tane var gerçekten karışık bi tablo ama inş evanescence1907 nin dediği gibi nsu ya direk 10.12 gelir

LimePie

LimePie

Üye
kardeşler ben yükledim 10.12 oldu çok güzelmiş yaw

--------------- Ekleme ---------------

bir şey sorabilirmiyim?
bu telefonun işlemcisi kaç mhz ???

cinolar

Üye
arkadaşım 6303 te nokia maps var bizzat kullanıyorum :)

arkadaşım, bana da anlat da ben de kullanayım, zahmet olmazsa.

uygulamalardan haritalara giriyorum. Bir dünya haritası çıkıyor. ardından "çevirim içi arama ve harita indir. izin ver" diye bir arayüz çıkıyor. altında evet, anaşebekede, hayır seçenekleri var. ben eveti seçtim. menü açıldı , son harita, adres bul..vs menüler geldi. son haritaya basınca. "son harita uygun değil ilk önce konum bulun" diye bir uyarı geliyor.

durum bundan ibaret.

nokia ovi suite i yükledim. onunla da beceremedim. git gide teknoloji okur yazarlığımızı kaybediyoruz.

yardımcı olursan sevinirim. ben de aydında ikamet ediyorum bu arada...

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye

uygulamalardan haritalara giriyorum. Bir dünya haritası çıkıyor. ardından "çevirim içi arama ve harita indir. izin ver" diye bir arayüz çıkıyor. altında evet, anaşebekede, hayır seçenekleri var. ben eveti seçtim. menü açıldı , son harita, adres bul..vs menüler geldi. son haritaya basınca. "son harita uygun değil ilk önce konum bulun" diye bir uyarı geliyor.

durum bundan ibaret.

nokia ovi suite i yükledim. onunla da beceremedim. git gide teknoloji okur yazarlığımızı kaybediyoruz.

yardımcı olursan sevinirim. ben de aydında ikamet ediyorum bu arada...

dostum sen ne yapıosan bnde onu yapıorm ama son harita uygun değil ilk önce konum bulun kısmı bn de olmuoyr bide bnm arkadaşlar çevrimiçi arama ve harita indire basınca kontör gidio fln dediler bnde gitmemişti .. Sonra tel i alalı 3 ay fln olmuştu bidaha girdim haritaya bu sefer 20 kontörümü yemişti ondan sonra kullanmadım ama şuanda telefona mevcut girersem kontör gider diye korkuyorum :D

cinolar

Üye
ya arkadaşlar bir iş yaptım ki sormayın;
forumda güncelleme vs konularını okuyunca bir bakayım güncelleme var mı dedim. nokia ovi suite baktım var yükledim. telefon numaraları dahil herşey gitmiş. temalar, zil sesleri, ....
canım sıkkın...
bu konuda bana yardımcı olacak ark varsa müteşekkir olurum.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
ya arkadaşlar bir iş yaptım ki sormayın;
forumda güncelleme vs konularını okuyunca bir bakayım güncelleme var mı dedim. nokia ovi suite baktım var yükledim. telefon numaraları dahil herşey gitmiş. temalar, zil sesleri, ....
canım sıkkın...
bu konuda bana yardımcı olacak ark varsa müteşekkir olurum.

telefon numaralarını nokia pc suite ile keşke yedekleseydin kötü olmuş :S

b-13

b-13

Üye

durum bundan ibaret.

yardımcı olursan sevinirim. ben de aydında ikamet ediyorum bu arada
arkadaşım bende snn qibi qiremiordum haritalara .. ovi suite le türkiyenin harıtasını indir artık çok rahat bi şekilde qiriorm. kontör felan da qitmior ...s

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar 4 adet yeni tema ekledim arşive alttaki linkten indirebilirsiniz.

ertugrulaksoy

Üye
bu konunun birinci sayfasında ilk sırada telefonun resminin altında eklenmiş olarak bulunmakta.

sessiz_fırtına

Üye
Kardeş bi açıkca anlatırsan 10.12 indirdik nasıl yüklücez telefona ltf açıkla bizede acemilerde yüklesin...

b-13

b-13

Üye
ya arkadaslar 10.10 çıkmadı dimi hala.. ne zaman çıkcakk .. .s

ertugrulaksoy

Üye
ya arkadaslar 10.10 çıkmadı dimi hala.. ne zaman çıkcakk .. .s

10.12 çıktı bakalım yükleyecez nasipse..

arkadaşlar v10.12 yüklemek isteyen olursa yardımcı olurum şuanda yükledim ve bitti..

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
ya bugün bi haritalara gireyim dedim yine 8 tl mi yedi ne yapmam gerek gitmesin diye açınca bi soru geliyodu ona hayır mı dicez ?

değerli arkadaşlarım sayfanın en başına 6303 v 10,12 yi eklemiştim ancak buradan duyurmamıştım.ancak onu phonix ile yükleyebilirsiniz.sorumluluk tamamen size aittir.bu arada da burada cihazımız karşılaştırılıyor beni yalnız bırakmayın yorumlarda :)
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/3720-classic-vs-6303-classic-350422.html

bide 10.12 yi sen de yükledinmi phoenix le yoksa sende bnm gibi nsu yu bekleyenlerdenmisin ?

Üst Alt