Selamlar... W-T3 aldım. Memnunum. Ama programları bulamadım. Birebir W-T3'ün programlarını içeren bir ling download linki alabilirsem çok sevinirim. Bir de Ekranda alt tarafta Müzik çalar yeri var ya oraya tıkladığımda ben hiç müzik atamıyorum. Listeye tıkladığımda Hafıza kartı yok diyor halbuki hafıza kartı içinde telefonun nasıl görmesini sağlayabilirim?
herkesten özür diliyorum bir süre netim yoktu cevap veremedim ama geri dönüşüm muhteşem olacak trident w-t3 te çalışan tam ekran oyun ve programlar getırıcem memnun kalıcaksınızz...
--------------- Ekleme ---------------
Dokunmatik Ayarlarım Bozuldu. Kalem Ayarlarından Da Yapıyorum olmuyor Bastıgım Yerin Yanına BAsıyor Birde Mesaj Yerine FiLan girdiqimDe Üstteki Geri Yerine Anca 2-3 Kere Basınca Cıkıyor.
kalem kalibrasyonunda tam ortaya değilde biraz yanlara tükenmez kalem ucuyla bas o zaman yerine gelir ama sorunu servisi kökten çözer...
*#3646633# bu kod ile girdiğim ayarlardeki değerleri karıştırdım yardımcı olabilicekmisin ? msnden görüşsek sendeki orjinal değerleri alsam
o kodla girdiğinde değiştirdiğin kodların bazılarını kabul etmiyor benimde ses ayarımı kabul etmiyor mesela düşük sesle dinliyorum.. servisine götür yada trident satan bir mağazaya orda yaparlar. ama bozduğun kodu söyle o kodun doğrusunu sana söylerim.
mesaj yazarken klavyesi cok kucuk ve zor yazılıyor arama ekranında cıkan gibi bi klavye yuklemek mumkunmu
kalvyeyi büyütme imkanı yok fakat bnde İPhoneSMS diye bir program var harfler daha büyük ondan kolay yazarsın birkaç gün içinde koyacağım siteye..
menu---wlan---wap---ayarlar--hesap düzenle -- yeni ekle--- sonra aşağıda verdiğim linkdeki bilgileri kendi operatörününküleri gir bağlantın tamamlanacaktır
bu arada konuyu ben açmadım sorularınızı cevaplayayım diyen başka arkadaş kendi hiç cevaplamadığı için bende size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
bir -iki hafta internetim kesikti o yüzden cevap yazamadım gaffurchar umarım durumumu anlamışsındır...