TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...
arkadaşlar sorununz varsa söyleyin yardımcı lacağım sadece w-t3

RoxiRox

Üye
Dokunmatik Ayarlarım Bozuldu. Kalem Ayarlarından Da Yapıyorum olmuyor Bastıgım Yerin Yanına BAsıyor Birde Mesaj Yerine FiLan girdiqimDe Üstteki Geri Yerine Anca 2-3 Kere Basınca Cıkıyor.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Dokunmatik Ayarlarım Bozuldu. Kalem Ayarlarından Da Yapıyorum olmuyor Bastıgım Yerin Yanına BAsıyor Birde Mesaj Yerine FiLan girdiqimDe Üstteki Geri Yerine Anca 2-3 Kere Basınca Cıkıyor.
çıt çıtlı kalemi al uc ucu içinde kalsın önemli değil bize lazım olan kalemin alt kısmaı kalem kalibrasyonuna gir orda dokunma yerlerine kalemle tam olarak gösteriyen yere bas DİKKAT KESİNLİKLE GÖSTERİLEN YERİN TAM ORTASI OLMALI !! yoksa aynı sorunu yaşarsın

ExclusiveCar

Üye
*#3646633# bu kod ile girdiğim ayarlardeki değerleri karıştırdım yardımcı olabilicekmisin ? msnden görüşsek sendeki orjinal değerleri alsam :hmmm

schz

Üye
mesaj yazarken klavyesi cok kucuk ve zor yazılıyor arama ekranında cıkan gibi bi klavye yuklemek mumkunmu

dyrx30

Üye
evet klavyesi çok kuçük nasıl büyütecez.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
klavye sorunu olan arkadaşlar malesef ona çözüm şimdilik yok ilerde yeni versiyonlarda düzelirle paylaşıcm

kodu girip karıştıan arkadaş istersen fabrika ayarlarına geri döndür telefonu düzelicektir büyük bir ihtimal

samuhack

Üye
Selamlar... W-T3 aldım. Memnunum. Ama programları bulamadım. Birebir W-T3'ün programlarını içeren bir ling download linki alabilirsem çok sevinirim. Bir de Ekranda alt tarafta Müzik çalar yeri var ya oraya tıkladığımda ben hiç müzik atamıyorum. Listeye tıkladığımda Hafıza kartı yok diyor halbuki hafıza kartı içinde telefonun nasıl görmesini sağlayabilirim?

ExclusiveCar

Üye
*#3646633# bu kod ile girdiğim ayarlardeki değerleri karıştırdım yardımcı olabilicekmisin ? msnden görüşsek sendeki orjinal değerleri alsam :hmmm

Yokmu hard reseti falan arkadaşlar :vur deli oldum denemediğim format kodu kalmadı fabrika ayarına dönüyorum oda düzeltmiyor :off:

burak9393

Üye
güzelllllllllllllllllllllllllllllll

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Yokmu hard reseti falan arkadaşlar :vur deli oldum denemediğim format kodu kalmadı fabrika ayarına dönüyorum oda düzeltmiyor :off:

arkadaşım tek çaresi var servise yollayacaksın bir hafta sonra alırsın

--------------- Ekleme ---------------

Selamlar... W-T3 aldım. Memnunum. Ama programları bulamadım. Birebir W-T3'ün programlarını içeren bir ling download linki alabilirsem çok sevinirim. Bir de Ekranda alt tarafta Müzik çalar yeri var ya oraya tıkladığımda ben hiç müzik atamıyorum. Listeye tıkladığımda Hafıza kartı yok diyor halbuki hafıza kartı içinde telefonun nasıl görmesini sağlayabilirim?

Arkadaşım önelikle bütün müziklerini hafıza kartının My Music klaörüne atıcaksın ( önemlidir yapmazsan çalamazsın müzikçalardan müzik) mp3 leri mymusic e attıktan sonra muzikçalara gir ssağda ok işareti var onu tıkla alt taraftaki seçeneklerden altaki en sağ ( üç nokta gibi bi şekli var ikonun) onu tıkla bu şekilde olmalı :
ESKİ ÇALMA LİSTESİ : HAFIZA KARTI
OTOMATİK LİSTE OLUŞTURMA : AÇIK yapınca bi müzikçalardan gir çık sorunun halledilmiş olacaktır

ExclusiveCar

Üye
Yokmu ya yardım edicek !!! Yadım ederiz demişsiniz ama hiç bişey yok !!! ne dicem gizli menüye girdim kurcaladımmı dicem ? bi allahın kulu 20 30 dk sını ayırıcak ayarları söylicek aynılarını yapıcaz..

uzunlarbilisim

Üye
ne yaptıysam opera dan internete bağlanamadım, lütfen tam olarak hangi aşamaları, ayarları yapıcaz bi bilen var mı acaba (gprs olarak)

gaffurchar

gaffurchar

Üye
ne yaptıysam opera dan internete bağlanamadım, lütfen tam olarak hangi aşamaları, ayarları yapıcaz bi bilen var mı acaba (gprs olarak)

menu---wlan---wap---ayarlar--hesap düzenle -- yeni ekle--- sonra aşağıda verdiğim linkdeki bilgileri kendi operatörününküleri gir bağlantın tamamlanacaktır

http://www.maxicep.com/trident/trid...arlari-maxicep-farkliyla-ilk-defa-138000.html

bu arada konuyu ben açmadım sorularınızı cevaplayayım diyen başka arkadaş kendi hiç cevaplamadığı için bende size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

gamzelim0707

Üye
merhabalar bende de aynı nsorun var daha tlfnu bugun aldım ama müzik atıcam atamıyorum yani pc den atıyorum ama telefnda görünmüyor..my music bölümüne müzigi kopyalıyorum ama disk dolu diyo anlamadım?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
hafıza kartnı biçimlendirmenizi öneririm

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi

herkesten özür diliyorum bir süre netim yoktu cevap veremedim ama geri dönüşüm muhteşem olacak trident w-t3 te çalışan tam ekran oyun ve programlar getırıcem memnun kalıcaksınızz...

kalem kalibrasyonunda tam ortaya değilde biraz yanlara tükenmez kalem ucuyla bas o zaman yerine gelir ama sorunu servisi kökten çözer...

o kodla girdiğinde değiştirdiğin kodların bazılarını kabul etmiyor benimde ses ayarımı kabul etmiyor mesela düşük sesle dinliyorum.. servisine götür yada trident satan bir mağazaya orda yaparlar. ama bozduğun kodu söyle o kodun doğrusunu sana söylerim.

mesaj yazarken klavyesi cok kucuk ve zor yazılıyor arama ekranında cıkan gibi bi klavye yuklemek mumkunmu

kalvyeyi büyütme imkanı yok fakat bnde İPhoneSMS diye bir program var harfler daha büyük ondan kolay yazarsın birkaç gün içinde koyacağım siteye..

menu---wlan---wap---ayarlar--hesap düzenle -- yeni ekle--- sonra aşağıda verdiğim linkdeki bilgileri kendi operatörününküleri gir bağlantın tamamlanacaktır

bu arada konuyu ben açmadım sorularınızı cevaplayayım diyen başka arkadaş kendi hiç cevaplamadığı için bende size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

bir -iki hafta internetim kesikti o yüzden cevap yazamadım gaffurchar umarım durumumu anlamışsındır...

berdush1912

Üye
arkadaşlar ben 2 ay önce aldım wt3 ü gün aşırı şarjı bitiyo bu normalmi vaktim olmadığı için garantisiyle falan ugrasamadım yardımcı olursanız sewinirim

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 2 ay önce aldım wt3 ü gün aşırı şarjı bitiyo bu normalmi vaktim olmadığı için garantisiyle falan ugrasamadım yardımcı olursanız sewinirim

yani bu normal bende telefonu alalı 2 ay oldu ve lise1 öğrencisiyim boş derslerde oyun oynuyorum şarjın yarısı okulda bitiyor en fazla 2 gün gitti ama her zaman yanımda yedek pilimi taşıyorum

gaffurchar

gaffurchar

Üye

arkadaşım sana ayarlardan lcd parlaklık ayarını düşürmeni öneririm faydası olacaktır

Üst Alt