Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nişancı_08

Üye
Bugün veya yarın n79 alıorum çok zor buldum piyasada yok gibi herkes artık üretilmio dio alınca burdan bir çok programdan yararlanıcam emeğine sağlık kardeş :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Bugün veya yarın n79 alıorum çok zor buldum piyasada yok gibi herkes artık üretilmio dio alınca burdan bir çok programdan yararlanıcam emeğine sağlık kardeş :oke:
Şu anda nokianın stoğunda birinci cihaz 5800 ikincide n79 dur dostum seni aldatmıslar nokia clublara sor onlarda bitiyor olay ...

nişancı_08

Üye
Şu anda nokianın stoğunda birinci cihaz 5800 ikincide n79 dur dostum seni aldatmıslar nokia clublara sor onlarda bitiyor olay ...

sormadığım yer kalmadı valla istanbulda bile turkcell vadafon biyilerinde yok :ağlarım: dispirötörlere gelmio diolar üretimi durdu diolar napalım bizde piyasada kalan tek tük lerden aldık kvk garantili dedi ama sorun çıkmaz inşallah :islik

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
sormadığım yer kalmadı valla istanbulda bile turkcell vadafon biyilerinde yok :ağlarım: dispirötörlere gelmio diolar üretimi durdu diolar napalım bizde piyasada kalan tek tük lerden aldık kvk garantili dedi ama sorun çıkmaz inşallah :islik
Merak etme Kvk da zaten nokia ile ortak çalışıyor desem yeri var zaten bi sorun çıkarsa direk istanbul Nokia ana merkeze gidiyor yine sonuçta aynı olay hayırlı olsun güle güle kullan dostum ...:oke:

nişancı_08

Üye
Merak etme Kvk da zaten nokia ile ortak çalışıyor desem yeri var zaten bi sorun çıkarsa direk istanbul Nokia ana merkeze gidiyor yine sonuçta aynı olay hayırlı olsun güle güle kullan dostum ...:oke:

eyvallah birader saolasın aldım kullanıorum şimdilik bi sorun çıkmadı çıkmazda inşallah :evet:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi

selcukkuru

Üye
hocam ben daha bugün aldım N79 u.. ve doğal olarak yabancısıyım.. skyfire programını kuramadım ben ya.. en basitinden, hiç birşey bilmeyen birisine analatır gibi anlatır mısın zahmet olmazsa?
eyvallah..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben daha bugün aldım N79 u.. ve doğal olarak yabancısıyım.. skyfire programını kuramadım ben ya.. en basitinden, hiç birşey bilmeyen birisine analatır gibi anlatır mısın zahmet olmazsa?
eyvallah..
Braderim bnm msn ekle her konuda yardımcı olurum sana burdan net ve kesın bı sey gecmez elıne ...

zahad72000

Üye
teşekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
teşekkürler..

mahmut_hoca

Üye
teşekkürler, n79 devamını bekleriz her daim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil dostlar güle güle kullanın iyi forumlar ...

gencadam_1671

Üye
teşekkürler kardeşim n79 için her türlü program oyun ne olursa eklerseniz sevinirim ama signed olmalı bir türlü imzalamyı yani sertifikalamayı beceremiyom şimdiden çok teşekkürler emeğinize sağlık kalın sağlıcakla

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim n79 için her türlü program oyun ne olursa eklerseniz sevinirim ama signed olmalı bir türlü imzalamyı yani sertifikalamayı beceremiyom şimdiden çok teşekkürler emeğinize sağlık kalın sağlıcakla
Ne demek dost tema ve oyunlar için bnm konuarımı takip et kanımca burası sadece program payalsmak ıcın ayrılmıs bir bolum ancak bnm konualrımı ıncele elbet hosuna gıdecek seyler bulursun iyi forumlar ...:oke:

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
hocam resimlerime mesajlarıma şifre koyabileceğim sağlam bi program var mı.Şimdiden teşekkürler.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hocam resimlerime mesajlarıma şifre koyabileceğim sağlam bi program var mı.Şimdiden teşekkürler.
Dostum ben en fazla gideri olan programalrı paylastım ancak senın ıstedıgın tarzda bi program olması lazım bence biraz araştır symbıan 9.3 programları bolumunde bulursun sıkıntı olmaz sanırsam zaten bende çok kaliteli bi sey bulursam emın ol eklerım iyi forumlar by ...

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

erbey16

Üye
hiçbiri çalışmıyor...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hiçbiri çalışmıyor...
Biraz daha uğraş ister bu işler tek kelime ile karalayıp atmaya benzemez 300 tane adamda çalışıyor ancak bi tek sana kastı var bu programların demekki sende çalışmıyorlar nasıl kullanacagını öğren sonra yorumla konuları daha yenisin bir sey demıorum sana ...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt