NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tuşlara eliniz basılı bir şekildeyken (aynı anda) açma kapama tuşuna da basılı tutacaksınız , nokia yazısı çıkana kadar elinizi çekmeyin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
e65 de hard format atınca telefon açılıyor. açma/kapama tuşuna bastığım için
lütfen yardım edin
çok önemli ve çok acil

telefon acılacak zaten elsıkma ekranından sonra ülke secim menusu geliyorsa format işleminiz basarılı demektir.

yunus1644

Üye
sakardes ben 6288e nasıl format atabilirim
yardımlarınız icin tesekkur::D

The Jocker

Üye
Hard format attıktan sonra istediğimiz versiyonu telefona yükleyebiliyor muyuz?

erkal123

Üye
arkadaslar 6680 e nasıl format atıcaz su an telefon kapalı acılmıyor guncelleme yaparken oldu lutfen yardım edın :(:(

hxs

hxs

Üye
teşekkürler .........

tiki_carew

Üye
yha bu formatt şekli orji n97 için demi kaçak için falan değil ona göre atıcamm

namso33mersin

Üye
n79 selam ustalar ben telefonuma denedim hiç olmadı ellerim agrıdı olmuyor

cengizxx

Üye
tesekkurler

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
Tesekkürler

Big K

Üye
selamlar,

n96' ım var. bir daha nokia alırsam 2 olsun. nefret ediyorum ve sanırım benzin döküp yakıcam berbat telefonu.

neden aldın diyeceksiniz biraz isteğim dışında oldu diyebilirim.

ilk olarak batarya 12 saatten fazla gitmiyordu büyük pille çözdüm, işletim sistemi extra yavaş, günlük kullanımda son derece yavaş tepki süresi ile çileden çıkartıyor, ergonomik kesinlikle değil. bence bu yukarı kayan kapak mevzuu' da komedi, hiçbirşey download etmem ne oyun ne müzik yani bir müdahale olmuyor tele.

şimdi son olarak "phone start-up failed. contact your retailer" diye bir hata veriyor.

işin komik kısmı batarya bitene kadar hiç kapanmıyor ve yeniden şarja taktığınızda da aynı durum geri geliyor.

burada belirtilen *3yes kapama tuşu olayını denedim faydasız.

istediğim şey aslında sadece numaralarımı kurtarmak gerisini nokia yetkili satıcısının önünde yakıcam.ve sonraki telefonum büyük ihtimalle androidli x10 veya htc nin bir modeli olacak.

neyse bu hata için ne yapabilirim??

teşekkürler

buraq71

Üye
kardeş sana aynen katılıyorum . benimde n96m var bende de aynı hatayı veriyor . bende çaresiz kaldım .

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selamlar,

n96' ım var. bir daha nokia alırsam 2 olsun. nefret ediyorum ve sanırım benzin döküp yakıcam berbat telefonu.

neden aldın diyeceksiniz biraz isteğim dışında oldu diyebilirim.

ilk olarak batarya 12 saatten fazla gitmiyordu büyük pille çözdüm, işletim sistemi extra yavaş, günlük kullanımda son derece yavaş tepki süresi ile çileden çıkartıyor, ergonomik kesinlikle değil. bence bu yukarı kayan kapak mevzuu' da komedi, hiçbirşey download etmem ne oyun ne müzik yani bir müdahale olmuyor tele.

şimdi son olarak "phone start-up failed. contact your retailer" diye bir hata veriyor.

işin komik kısmı batarya bitene kadar hiç kapanmıyor ve yeniden şarja taktığınızda da aynı durum geri geliyor.

burada belirtilen *3yes kapama tuşu olayını denedim faydasız.

istediğim şey aslında sadece numaralarımı kurtarmak gerisini nokia yetkili satıcısının önünde yakıcam.ve sonraki telefonum büyük ihtimalle androidli x10 veya htc nin bir modeli olacak.

neyse bu hata için ne yapabilirim??

teşekkürler

hafıza kartı others klasörüne rehberinizi yedek almadınız mı?

Üst Alt