samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin hocam sizin kadar test edemedim ancak fenailin fwsini hiç denemedim oyüzden yorum yqpmam saglıklı olmaz ancak zaten söylediginiz bazi gereksizleri farkındayım ancak browserin D ' de daha hızlı çaliştigini düşünüyorum ayrıca çökmeler E de daha fazla oluyor ayrıca buraya girerken bile takılma donma çok oluyor ancak dediginiz gibi gereksiz sey çok ama bende hep andy nin ona özel romuna güvenerek daha iyi hazırladıgını düşünüp baska fwye geçiş düşünmedim aöylediklerinizden fenailin fwsini denemek gerektiği kanısına vardım bilgilendirme için teşekkürler eskisi gibi özel test yapmaya vakit bulamıyorum

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydin hocam sizin kadar test edemedim ancak fenailin fwsini hiç denemedim oyüzden yorum yqpmam saglıklı olmaz ancak zaten söylediginiz bazi gereksizleri farkındayım ancak browserin D ' de daha hızlı çaliştigini düşünüyorum ayrıca çökmeler E de daha fazla oluyor ayrıca buraya girerken bile takılma donma çok oluyor ancak dediginiz gibi gereksiz sey çok ama bende hep andy nin ona özel romuna güvenerek daha iyi hazırladıgını düşünüp baska fwye geçiş düşünmedim aöylediklerinizden fenailin fwsini denemek gerektiği kanısına vardım bilgilendirme için teşekkürler eskisi gibi özel test yapmaya vakit bulamıyorum

iyi forumlar
Browser ın D: de daha hızlı olduğunu düşünmek bence psikolojik, akla yatkın geldiği için öyle düşünüyorsunuz. D: ile E: arasında Browser hızı farkı varsa bile insanın algılayamayacağı derecede düşük bir farktır. D: deki Cache, çok fazla büyük boyutlu sayfa dolaştığınızda aynı oranda RAM in düşmesine neden olur. Zira Cache D: nin yani RAM ın hafızasında yer tutmaktadır. RAM azaldıkça oluşacak etkileri de anlatmaya gerek yok. Bende Cache D: de iken defalarca çöken Browser E: de 1 defa bile çökmedi o kadar uğraşmama rağmen, arada sayfa yükleme sorunları olaviliyor o D: de de vardı ama Browser dan 1 kere bile atmadı Cache E: de iken.

Andy nin özel ROM u olduğunu söyleyebilmek için bunu kanıtlamak lazım. Yani ROM unda öyle bir veya daha fazla dosya olsun ki orjinal ROM dan farklı olsun. Ben öyle bir durum görmedim. ROM u Andy de açıp paketleyemiyor şu anda, olsa olsa Samsung verebilir ama bu da kanıtlanabilir olmalı. İyi FW pişiremeyenlerin uydurması olduğunu düşünüyorum. Bahane hazır, "Onunki tabii daha iyi olacak özel ROM u var". Özel ROM u yok ama paketlerin içini ezbere çok iyi biliyor. Bu işi yapan herkesten daha bilgili olduğu kesin bir gerçek.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin hocam yinede suan için en başarılı o diyebiliriz çünki rofs dizilimini en iyi o yapıyor gerçi rakibi yoktu fenail çıkanakadar ancak daha oncede konuşuldugu gibi malzeme konusunda sorun yasamıyan biri belki fenailde aynı durumda olsa tambir eşitlikle degerlendirme yapılır ama zaten daha ne olucak zaten sistemin yapısı geregi bence bukadar olur bundan sonraları macera degişik denemeler suan fenailin fwsini indiriyorum deniyelim bakalım browser konusunda belkide bundaki ksden dolayı sıkıntı yasanıyordur çünki hep yatay modda kullqnıyorum dönerken arkadaki 3Dtaskın görüntüsü geliyor belkide bunlarda etken olabilir

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar resimler için kullandıgım site göçmüş program tanıtım resimleri öyüzden uçmuş imzam bile yok
bilginize neyin ne oldugu biraz karişmiş

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
iphone vb gibi tuş kilidini açma için bir program linki verirseniz i8910 için çok sevinicem :/

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
cihazınız hack dedigimiz sistem dosyalarına erişime açıkmı genelde bu programlar unsigneddir yani sertifikayla imzalama gerekebilir bu konuyla alakalı bilginiz varmı

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Hayır yeni aldım galiba fw olaylarını dıyorsunuz ama yapmadım tam olarak bilmediğim için.

orcunakyol

orcunakyol

Üye
sertifika error hatası aldım :s bu olayı yapsam ne gibi olumsuz yönleri veya ihtimalleri olabılır acaba ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
benim başima üzücü bir durum gelmişti cihaz stabil çalişmamişti bir kaç ufak sorun yaşayanlarda oldu
ancak yazılımı hazırlayandan kaynaklanan su an kullandıklarımızda sorun yaşayan yok isterseniz bir müddet böyle kullanıp forumu takip edin isterseniz benimle baglantiya geçip nasıl oldugu konusunda yardımcı olmaya çalışırım
tabi tüm sorumluluk sizin olacaklara karşı şunu bilmeniz de önemli şuan kullandıgımız özel yazılımla sizin kullandıgınız orjinal yazılım arasında çok fark var kullanıcıların çogu özel yazılımı tercih eder
iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
adres verirseniz daha detaylı bişeyler sormak isterim mumkunse.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
gerekli bilgiyi yolladım
iyi forumlar

no_fear78

no_fear78

Üye
Arkadaşlar bir Türk arkadaş nokia 5800 için custom fw yapmış. Nokia larda bu mümkün olabiliyormu ? Nokia N8 i ( videolar da ) gören varmı ? Ne düşünüyorsunuz ?

bykubi

Üye
arkadaslar msn görüntülü görüsmeyi birtürlü yapamadim .yoksa böyle bir özellik yokmu?
bide ön taraftaki kamerayla ilgili telefonda hic menü yok,acaba sadece 3g ile görüsürkenmi öyle bir secenek cikiyor?simdiden tesekkür ediyorum.

ıtıri

Üye
herkese gunaydın arkadaslar.iyi forumlar.nasipse bugun HXV4 ü yükleyip deniyorum.aksama yazarım farkları

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Arkadaşlar bir Türk arkadaş nokia 5800 için custom fw yapmış. Nokia larda bu mümkün olabiliyormu ? Nokia N8 i ( videolar da ) gören varmı ? Ne düşünüyorsunuz ?
Nokia larda da bu mümkün bir süredir. Hatta Andy nin kullandığı bazı Tweak ler, Nokia CFW cisi Rem-dm in bulduğu tweak lerdir.

N8 680MHz işlemci ve 256MB RAM ile günümüz şartlarında çıkan ve çıkacak telefonlardan donanım olarak geridedir. Tek üstün donanımı 12MP Kamerasıdır. S^3 de bir artı sayılabilir Symbian a göre, fakat diğer OS ler alıp başını gitmişken ne kadar artı getirecek zaman gösterir.

Kolay Gelsin

arkadaslar msn görüntülü görüsmeyi birtürlü yapamadim .yoksa böyle bir özellik yokmu?
bide ön taraftaki kamerayla ilgili telefonda hic menü yok,acaba sadece 3g ile görüsürkenmi öyle bir secenek cikiyor?simdiden tesekkür ediyorum.
Telefondan Msn ile görüntülü görüşme yapılamıyor. Ön taraftaki kamera sadece 3g görüntülü görüşme sırasında açılır. Servis menüsünden açmakta mümkün ön kamerayı, ayrıca Mirror adlı prog da ön kamerayı açar.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Evet mirror adlı programla görebılıyorsun dun kurmustum bende kurcalarken buldum forumda : )

link

çektiğimiz fotoğraflara erişimi engellemek için şifreleme vb bişey yok mu?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

forumda 5800 hatta n97 de yapılıyor yaklaşik 2 aydır yapılıyor biraz takip etmiştim tabi farklı programlarla

nokia N8 1 haftadir takip ediyorum hala ARM11 işlemci kullanması beni tatmin etmiyor
arayüz olarak fazla fark yok müzik çalar arayüzü bizimkiyle aynı denilecek kadar yakın yatay modda
wepbrowser videolarını dün izledim inan şuan için bizimkilerden kötü mutitouch hariç
samsung yeni symbian cihaz çıkarıyor dedikodular var büyük ihtimalle S^3 olur
nokia hala teknoloji stratejisini degiştirmiyen bir yapıyla kan kaybetmeye devam ediyor
şahsi fikrim S^3 benim için şuan hayal kırıklıgı detaylı bilgiler ve genel kullanım arttıkça fikrim degişebilir

iyi forumlar

Evet mirror adlı programla görebılıyorsun dun kurmustum bende kurcalarken buldum forumda : )

link

çektiğimiz fotoğraflara erişimi engellemek için şifreleme vb bişey yok mu?

en basit yolu xplore ile forumda vermiştim ancak unsigned hack gerekli
oyüzden burda indirin
türkçe destegi mevcuttur sistem dosyalarını görüntülemeyi aktif yapın
gilemek istediginiz dosyayı xplore içinde bulun MENÜ/DOSYA/ÖZELLİKLER/GİZLE işaretleyip çıkın
tamamdır görüntüleme için tersi işlemi yapın

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Ya o tip programlar çok zahmetli samsung da diğer tellerdeki gibi birşey yok mu acaba ? hackingden sonra olabılır mı oyle bir program ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydın hocam n2o2 fenailin fwsini inceledim ve aynı hatalar ondada var
ayrıca browser bellegi D de ve klasör şeklinde tutuyor ve tekraren buraya girişlerde çöküyor ve HXV4 de göre
belirgin yavaş menü effect geçişler andye kıyasla yavas wepbrowser yerimlerindeki ihtiyaç olmayan klasörler
dokunmaya tepki vermiyen uygulamalar yavaş uygulama yükleme ve kaldırma HXV4 ten hatalar olarak fark yok
benim kaaatımce HXV4 daha iyi tabiki siz mutlaka daha detaylı inceleme yaptıgınız için sadece beni rahatsız edenleri söyledim iki fwdede menüdeki KS ve yatay mod gereksiz ve bazı hataların temeli şahsi fikirlerim bu yönde
HX 3.26 dönünmek benim için daha hayırlı olucak ayrıca 2 fwninde download hızları pcden çok daha hızlı
saygılar iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
@ahenk yardımı ile flaşlama işini yaptık süper oldu Kendisine buradan da çok teşekkür ediyrum.

Üst Alt