5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ben dün telefonun yazılımını v.50.00.05 yaptım.bu anlatımla mı modifiye edecem yoksa [sıze=3]@n!wa+*r™ arkadaşımızın anlatımıyla mı?? V50 ye olur dimi bunlar?[/sıze]

az bekle bıse yapma ben sımdı lınklerı yenılıyorum oke 1 SAAT ICINDE LINKLER HAZIR OKE % 15 TEN GIDIYORLAR 3 YENNI LINK

Halim21

Halim21

Üye
az bekle bıse yapma ben sımdı lınklerı yenılıyorum oke 1 SAAT ICINDE LINKLER HAZIR OKE % 15 TEN GIDIYORLAR 3 YENNI LINK

oke dostum.valla kafam da karıştı ya.telefonun versiyonu 50. tam olarak @n!wa+*R™ kardeşin yaptığı modifiyeli firmwareyi yüklemek istiyorum.sana zahmet olacak ama :op:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
oke dostum.valla kafam da karıştı ya.telefonun versiyonu 50. Tam olarak [sıze=3]@n!wa+*r™ kardeşin yaptığı modifiyeli firmwareyi yüklemek istiyorum.sana zahmet olacak ama :op:[/sıze]

bak kardes o v40 ıcın yaptı super bır sıstem ben sadece onun tema efektını kullanarak v50 hazırladım baska bıse yapmadım sadecce efek ekledım v50 oke

Halim21

Halim21

Üye
peki ben v40 a dönebilir miyim tekrar?? zaten v50 çok kötü ya.telefon sürekli donuyor ve kasılıyor..

--------------- Ekleme ---------------

aslında daha v40 sürümünde kalmış bi kod olsa yaparım ama nerden bulacam mesele o..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
peki ben v40 a dönebilir miyim tekrar?? Zaten v50 çok kötü ya.telefon sürekli donuyor ve kasılıyor..

--------------- ekleme ---------------

aslında daha v40 sürümünde kalmış bi kod olsa yaparım ama nerden bulacam mesele o..

bak onu denemedım ama sankı donersın gıbı ama buyuk ıhtımalle donemezsın ama v50 hıc kasmıyor baya hızlı yauu

Halim21

Halim21

Üye
bak onu denemedım ama sankı donersın gıbı ama buyuk ıhtımalle donemezsın ama v50 hıc kasmıyor baya hızlı yauu

:kop:

valla kasıyo ki ne kasıyo.galeriye giriyorum telefon mort oluyor..kod bulabilirsem kesin dönebilirim ama nerden bulcam bu kodu :) :bilmm

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

Halim21

Halim21

Üye
@n!wa+*r kardeş v50 için de böle bişe ne zaman yapar acaba? bu v50 moralimi çok bozdu valla.v40 olsadı ne güzel modifiye yapardım şimdi :(

İŞTE SU ANDA ATTIGIM SISTEM ANLATIM KLASOR ICERIGI SISTEM 20 DAKKAYA SITEDE

Bekliyorum :naughty:

Benim sistem hacli değil..Effeckti atmak için önce sistemi hacklemeliyim demi??

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM

Halim21

Halim21

Üye
Ben sadece datapackage deki dosyaları hiç oynamadan telefona flashladım.Tema efeckti geldi.peki hack olur mu böle.bu sistem hackli miydi???

tiker

Üye
Ben sadece datapackage deki dosyaları hiç oynamadan telefona flashladım.Tema efeckti geldi.peki hack olur mu böle.bu sistem hackli miydi???
benim istediğimde buydu bende teli hackledim ama temayı yapamadım nasıl yaptın

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
v50 modifiye ne zaman çıkar

tiker

Üye
İŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

bunlarıda indirdim ama efekti nasıl yükleyeceğim yardım

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

ya sız hıc okumuyormusunuz mu anlamıyorum
EVET HACK LI YAZDIKLARIMI YAZILANLARI OKURMUSUNUZZ BAKIN ADIMLARI YAPMADIGINIZ BURALARDAN BELLI ADIMLARI YAPIN HACKLI VE GUZEL BI TEL OLUYOR

ya arkadasım sen benım verdıgım lınktekı dosyayı ındır denılenı yap oakdar okeeee hersey guzelll

djmatrix

Üye
querezma tşk ler sonunda oldu...
bu arada videoda ki temanın isimini bilen var mı????

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Arkadaşlar Nokia tarafından bana Versiyon 5.0 i yukleyebilmem için mesaj geldi.Buna istinaden aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.Sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım.Öncelikle v50 yi telefonuma normal şekilde yuklemek istediğimi belirtmek istiyorum ve hack yapmak istemiyorum

1) Telefonum v30 iken v40 versiyonunu
telefonuma türkçe olarak yükleyebilmem için product kodu değiştirerek v40'ı yükledim (Hatta telefonum navigation menu oldu). Tekrar product kodu yüklememe gerek var mıdır ?

2) Sağlıklı bir versiyon yuklemeden önce telefon hafızasını ve kart kafızasına format atmam mı gerekiyor? Yoksa sadece hard format yeterli mi?

3) Versiyon yukledikten sonra tekrar dan Java Runtime 2.02 yuklemem gerekir mi yoksa V50nin içerisinde var mıdır?

4) Versiyonu telefonumdaki yazılım guncelleme menusunden wıreless yoluyla guncellemek istiyorum.Bunun benim için herhangi bir dezavantajı veya riski var mıdır?

Bu sorularıma bilgi sahibi arkadaşlarımın cevap vermelerini yanlış duşunduğum bir konu varsa duzeltmelerini veyahut farklı önerileri varsa önermelerini sizlerden rica ederim.İlgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkur ederım.Umarım sorularımı açıklayıcı yazmışımdır. :mahcup:

Halim21

Halim21

Üye

dostum bak quarezma arkadaşın verdiği dosyanın içinde data package var.Bu dosyadaki firmware flashı JAF ile telefonuna kur.zaten v50 dir.bittikten sonra ayarlardan tema efektini açarsın..

bybilal

bybilal

Üye
dostum bak quarezma arkadaşın verdiği dosyanın içinde data package var.Bu dosyadaki firmware flashı JAF ile telefonuna kur.zaten v50 dir.bittikten sonra ayarlardan tema efektini açarsın..

kardeş sen bu işi nasıl yaptın ya bende orjinal v50 yüklü , fakat denilen hepsini yapıyorum JAF a girdiğimde hata veriyor. lütfen biriniz yardım edin ya msn verim tımewar programıyla uzaktan yardım ile biriniz yardımcı olamazmısınızz :(((

smlkhrmn

Üye
dostum n97 için olanı yokmu bunun warsa cok makbule gecer yaa eline saglık

Üst Alt