Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yazılımı tekrar yüklemeyi dene derken ne yapmamı önerirsin?
cihazına pc den tekrar yazılım at diyorum dostum.software update ile.
Harbi yapmışlar, ilginç hakikaten ama ne kadar dayanıklıdır, menü kullanımı ne kadar kolaydır tartışılır, ben şahsen kullanmam ; ama kullanana da saygı duyarım :bigstar:
@evanescence, dediğin gibi 6303 c resim kalitesi olarak bence muhteşem, gece modundaki çekimlerde çok iyi sonuçlar alıyorum.
kesinlikle.:oke:

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Arkadaşlar benim telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu.
Telefonumun sürümünü en temiz yoldan nasıl yükseltebilirim?
Yükseltince garanti kapsamından çıkar mı?
Bir de şu ekranın ışığını yükseltmenin bir yolu yok mu??

eyup007

eyup007

Üye
Arkadaşlar benim telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu.
Telefonumun sürümünü en temiz yoldan nasıl yükseltebilirim?
Yükseltince garanti kapsamından çıkar mı?
Bir de şu ekranın ışığını yükseltmenin bir yolu yok mu??
ayy kardeşim görende milyarlar dökmüşün sancak..300 liralık telefon ne bukadar üstüne düşüyosun..Sürüm yükseltme garanti dışına çıkarmz nokia software updater ile yap en güvenlisi bu..Ayrıca ışığını yükseltemessin yükseltme zaten telefon ışığı zaten yüksek o yüzden şarj 1-2 gün gidiyor. bu arada phoenix ile yükseltmeni ytvsiye etmem ben yükseltmiştim garanti dışına çıkmış olabilir..

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Nokia Software Updater
nasıl yapıcaz bunla ayrıntılı anlatırsan sevinirim.pek bilgim yok çünkü.

eyup007

eyup007

Üye

nasıl yapıcaz bunla ayrıntılı anlatırsan sevinirim.pek bilgim yok çünkü.
pc suite ile birlikte software updaterı indir kur baktınki indirip kurdun güzel bilgisayarda hatasız çalıştı telefonu bağla bilgisayara usb kablo ile.. sonra update e tıkla 10 dk da kendisi yükseltio fişi fln çekersen tel bida çalışmaz dikkatli ol..ama ben hiç riske alamam rahat adamım dersen götür bi telefoncuya yapsın..

nikomeydan

nikomeydan

Üye
ulan zaten güncelmiş yazılımı uğraştık haybeye :D

irfanno45

irfanno45

Üye
sesi az çıkıyormuş diye duydum doğrumu??

karamasmk

karamasmk

Üye
bende hiçte az çkmıo ben gayet memnunum ses ekolayzer ayarına bağlı (tizi arttr-------ses daha kaliteli olur ama çok değl)

--------------- Ekleme ---------------

mavi44

mavi44

Üye
dün aldım 6303. harika bir telefon. en çokta flash sms hoşuma gitti. hızlı sms gönderince karşıdaki tlf un ekranına hemen çıkıyor

irfanno45

irfanno45

Üye
dün aldım 6303. harika bir telefon. en çokta flash sms hoşuma gitti. hızlı sms gönderince karşıdaki tlf un ekranına hemen çıkıyor
ses kalitesi olarak nasıl memnun musunuz??

nikomeydan

nikomeydan

Üye
9.10 var bende,güncel diyor program.

irfanno45

irfanno45

Üye
bende hiçte az çkmıo ben gayet memnunum ses ekolayzer ayarına bağlı (tizi arttr-------ses daha kaliteli olur ama çok değl)

--------------- Ekleme ---------------
ben bu zaman kadar hep xm serisi kullandım (5300,5700,5130) acaba onları kullanan biri için müzik kalitesi tatm,n edici olabilirmi??:oke:

anemik

anemik

Üye
ama onlar o kategori içi üretilmiş. Kullanış acısı bakımından ses kalitesinde denklerine göre iyi yani.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ya benim arka kapağın şarj vb. girişlerin olduqu tarafta ucunda yani renginde açilma oldu dikkatli bakınca belli oluyor . Sizdede varmı yoksa tek bendemi

karamasmk

karamasmk

Üye
walla kardeşim bende ole bir sorun yok ama ben teli daha yeni aldım 1 ay oldu hiçbirşey yok taş gibi (maşallah)

anemik

anemik

Üye
bnmkide sağlam bi düştü arkasında azcık ezik war çok küçük.
Soyulma olması kötü ewt.Kılıf kullan.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ttech'in orjinal kılıfnı kullanıyorum zaten :D Ekranı falan çizilirse çok kötü oluo E250 den biliyorum :/ Arkadaşlar pantalonunuzun montunuzun cebinde anahtarlarla , paralarla aynı yere koymayın telefonununuzu koyacaksanız kılıf kullanın .

sessiz_fırtına

Üye
Nokia mısın nesin 10.10 çıkar artık yeter be hergün yazmalar yok çıkacak lafları kına geldi artık...

b-13

b-13

Üye
evet yaa şu ıksada artık qüncellesekk .. .s

Üst Alt