Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
benimde 5130 a ilgim yokta arkadaşta vardı bana s60 demişti bnde s60ları symbian biliodum 7610'umdan fakat değilmiş heralde dedim . ordada öle dedim demez olaydım :P

--------------- Ekleme ---------------

ya birşey soracam ben çok aradım bulamadım kamerayı açınca direk yatay başlatamıyoruz dimi ? yatayken daha kaliteli daha büyük çekiyorda :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benimde 5130 a ilgim yokta arkadaşta vardı bana s60 demişti bnde s60ları symbian biliodum 7610'umdan fakat değilmiş heralde dedim . ordada öle dedim demez olaydım :P

--------------- Ekleme ---------------

ya birşey soracam ben çok aradım bulamadım kamerayı açınca direk yatay başlatamıyoruz dimi ? yatayken daha kaliteli daha büyük çekiyorda :)
maalesef her seferinde ayar yapıyoruz :)

gogil28

gogil28

Üye
Mrb arkadaşlar.
telefonu alalı 1 hafta oldu. çok memnunum telefondan.:good:
tüm yorumları okudum. bu konuyu açan "evanescence1907" arkadaşa ve yorumlarda bulunan diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

benimde birkaç sorum olacak...
ben telefona iş bankasının cep anahtarını indirdim. tel hafızasında 64kb olarak görünüyor. bunu SD kart hafızasına taşıdığımda 380kb oluyor. sizce bu naormal mi. ben hiçbir yorum yapamadım...
2. olarak bu telefonda 4gb SD kart kullanan var mı. var ise her hangi bir sorun oluyor mu. menüde dolaşırken yavaşlama gibi...

cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

anemik

anemik

Üye
Telefon Hafızasında arıza war sanırım.Biraz değişik bndede öle.
Çok bişi farketmediğinden sorun yok dewam et böle korkma.

4GB kullandım hiçte yavaşlama olmadı.Bişi farketmiyor.bnde öle. 3.5gb dolu.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Mrb arkadaşlar.
telefonu alalı 1 hafta oldu. çok memnunum telefondan.:good:
tüm yorumları okudum. bu konuyu açan "evanescence1907" arkadaşa ve yorumlarda bulunan diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

benimde birkaç sorum olacak...
ben telefona iş bankasının cep anahtarını indirdim. tel hafızasında 64kb olarak görünüyor. bunu SD kart hafızasına taşıdığımda 380kb oluyor. sizce bu naormal mi. ben hiçbir yorum yapamadım...
2. olarak bu telefonda 4gb SD kart kullanan var mı. var ise her hangi bir sorun oluyor mu. menüde dolaşırken yavaşlama gibi...

cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
bazı uygulamalar açıldıkları zaman boyutları büyüyebiliyor sanırım bu da öyle birşey.

mali_042

Üye
Bilader bnde aynı 6303c var ama msn işini bi türlü çözemedim iice kafam attı valla ebuddy filanda çalışmıor uygulama olarak anca webden girebiliorum bi yardımcı olursanız acayip sevinirim yafs :s
avea.!

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Bilader bnde aynı 6303c var ama msn işini bi türlü çözemedim iice kafam attı valla ebuddy filanda çalışmıor uygulama olarak anca webden girebiliorum bi yardımcı olursanız acayip sevinirim yafs :s
avea.!
dostum cihazın kendisinde zaten live messenger bulunuyor.buradan avea internet ayarlarını yaparsan sorunsuz bir şekilde girebilirsin.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Benim tüm ayarlar yapılı ama ben de bağlanamıyorum

nava

Üye
avea dan baglandım wap a 20 liralık bakiyem vardı 1 dakika içerisinde hepsi bitti..1 siteye girdim sadece.sonradan ogrendimki avea wap paketlerinden hiçbirine uye değilmişim.çok ilginç...

mali_042

Üye
bndede yapılı dostum avea wap-gprs-data wap ayarları ama girmio meret :S nolacak böle bilmem 6300 daki jarlı dosyası atıyorum denemeye çalışmıor bile prog.!
ayrıyetten avea dan msn indir diorum siteden eror verio bu seriye :S nolacak böle bilmem valla ebuddy den ancak oda karışık normal değil.'
peki sen avealı mısın ? girebilior musun msne ?

b-13

b-13

Üye
bende turkcellim.. qiremiorm msn e.. ..S

mali_042

Üye
Peki teli v3 yapa bilir miyim ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar benden size tavsiye gidin vodafone hat alın saatte yarım kontör gidiyor ben kullanıyorum ve çok memnunum.:oke:

manisali450

Üye
Merhabalar,
Ovi mağazada şöyle bir program gördüm bu ne işe yarıyor

Anladığım kadarıyla tlf na link gönderip tel ile indiriyoruz bu indirmeye ne ödüyoruz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Merhabalar,
Ovi mağazada şöyle bir program gördüm bu ne işe yarıyor

Anladığım kadarıyla tlf na link gönderip tel ile indiriyoruz bu indirmeye ne ödüyoruz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
arkadaşım ben indirdim hiçbirşey anlamadım programdan.yararlı bir program değil yani.zaten ovi de ben hiç iyi bir programa rastlamadım.

manisali450

Üye
teşekkürler

arif198

Üye
arkadaşlar ben 6303c min güvenlik kodunu unuttum bu sorunu nasıl halledebilirim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yazılımı tekrar yüklemeyi bir dene olmazsa servise götürebilirsin.

arif198

Üye
yazılımı tekrar yüklemeyi dene derken ne yapmamı önerirsin?

protectwave

protectwave

Üye
6303ünde çakması çıktı t-tech e6800 .

en alttaki resimlere bakın
Harbi yapmışlar, ilginç hakikaten ama ne kadar dayanıklıdır, menü kullanımı ne kadar kolaydır tartışılır, ben şahsen kullanmam ; ama kullanana da saygı duyarım :bigstar:
@evanescence, dediğin gibi 6303 c resim kalitesi olarak bence muhteşem, gece modundaki çekimlerde çok iyi sonuçlar alıyorum.

Üst Alt