samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

mtokey

mtokey

Üye
eyvallah,sağolun :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
UEFA mobil 1.03 java
şampiyonlar ligi yada
avrupa ligini takip edebilirsiniz

pcden burdan

ceptelefonundan burdaki adrese gidip indirin m.uefa.com

--------------- Ekleme ---------------

iyi forumlar

GoogleMaps 4.1.0.44 s60v5 signed
sesli arama özelliği ilave edilmiş

iyi forumlar

halil96

halil96

Üye
Kardeş Bu Ne Ya Bombayı Patlatmışsın:ehe

FARSEZ

Üye
ilginiz için tşk. bağlantı kablom yanımda olmadığından işlemi yarın yapabileceğim. gelişme ile ilgili bilgi veririm.

tşk. tekrar.
SN Ahenk,

malesef telin yazılımını Başarı da samsung un kendi servisi de değiştiremedi. yani bu yazılıma mahkum olmuş durumdayım gibi gözüküyor. patch klasörü içerisinde yer alan 3 dosyayı silip boot maoduna öyle de almayı denedim. olmadı. şimdi bu dosyaları geri yüklemem gerekli ancak yedeğini almadım. siz veya yardımcı olabilecek bir arkadaş bu dosyaları bana bu iletebilir ise çok makbule geçer. en azından teli daha kullanılabilir hale getiririm diye düşünüyorum. yazılım HX-V3-29 jc1. bu konuda yardımlarınızı rica ederim.

lk1973

Üye
FARSEZ ; bu işini görecektir umuyorum ki.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
lk1973 hocam pachları verdi

Peki servisin yükleymeme gerekçesi ne dediler bende çok ugrasmıştım

İyi forumlar

Kardeş Bu Ne Ya Bombayı Patlatmışsın:ehe

Bazı gerekli dosyaları ulaşilabilir hale getiriyoruz yoksa bizde birşey yok :oke:
İyi forumlar

FARSEZ

Üye
Başarıdaki ekip benim gibi boot moduna alamadıklarını ifade etti. anakartın değişmesi gerektiğini ifade ettiler. samsung da benzer seyleri dile getirdi. bakan arkadas yazıcı hann oralarda yazılımı kırabilecek bir yere yönlendirdi ama onlar teli görmemişler bile. yani telim ve mevcut yazılım ile başbaşa kaldım. ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.

sn IK1973

dosya için teşekkürler.

tel modem yüklemek için modem boot una alıyr. ancak yazılım için boot a geçmiyor. kısmet.

lk1973

Üye
farsez üzüldüm gerçekten. bence bir çözümü olur bu işin ama bilemiyorum şimdilik. ilk kez rastladım böyle bir soruna bir iki arkadaşta anakart arızası olmuştu. garantiden değiştirmişlerdi. ama bence bu tip telefonları garantiden almak lazım. yurtdışından bence beleş gelmedikten sonra para verip almak riskli ne kadar uygun olsa da. özelikle telefonda arıza olayları önemli ve ağır faturalar çıkarabiliyor. geçmiş olsun.
Bu arada google mapsin yeni versiyonunu yükledim ahenk. sesli arama ingilizce destekli sanırım iyi bir telaffuzla yabancı ülkelerdeki noktaları iyi buluyor. :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sunu tam anlayamadım boot moda giriyorda yazılımmı yüklenmiyor yoksa hiçmi girmiyor modem boot alıyorsan symbian tollsflashing programıyla orjinal yüklenebilir

iyi forumlar

evet google maps sesli arama ingilizce dstekli ayrıca google hesabınızla buzz özelligi sayesinde istediginiz yerlere resim yada bilgi ekliyebilirsiniz evinize sevdiklerinşzin resmini koyabliesiniz ayrıca biara latitudeyi birlikte kullanalım

İyi forumlar

FARSEZ

Üye
modem yüklemek için boot moda giriyor. ses açma değilde azaltma tuşu+kilit tusuna balı tutarken tel açma tuşuna basılı tutunca modem yükleme boot una alıyor. ancak ses açma+kilit tuşuna basarken tel açma tuşuna basılı tutunca girmiyor.

İK1973 verdiğin dosyaları kopyalaıp patches klasörüne yapıştırdım. ancak rompatcher ı tıklayıp gelen soruyu okeyledikten sonra rompatcher ı çalıştırmayıp geri dönüyor. sorun nerede olabilir.

sunu tam anlayamadım boot moda giriyorda yazılımmı yüklenmiyor yoksa hiçmi girmiyor modem boot alıyorsan symbian tollsflashing programıyla orjinal yüklenebilir

İyi forumlar
toolflashing dediğiniz nedir.

Sn Aheng,modem boot undan bu şekilde yükleme yapılabilir mi

toolflashing dediğiniz hyperx in kolay yükleme modelinden önce kullandığımız yazık yükleme modelimidir.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
e/paches klasörüne tasıdıktan sonra teli restart yapın

farsez size yardımcı olmaya çalişirim ihtiyac duyarsanız mail adresinizi profil sayfama yazın
İyi forumlar

FARSEZ

Üye
restart yaptıktan sonra düzeldi.
toolflashin ile modem boot unda iken başka bir yazılım yükleme imkanım olur mu. toolflashing dediğiniz hyperx in kolay yükleme yönteminden önceki uzun yükleme yaptığımız yöntemmiydi

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
restart yaptıktan sonra düzeldi.
toolflashin ile modem boot unda iken başka bir yazılım yükleme imkanım olur mu. toolflashing dediğiniz hyperx in kolay yükleme yönteminden önceki uzun yükleme yaptığımız yöntemmiydi

Evet ilk mesajda anlattım oraya birbak gerekli dosyalarda mevcut sen orjinal yazılım bulyabancı sitede var
samsungi8910omnia sitesinde ordan orjinal fw bulup yüklemeyi dene yabancı olsun farketmez düzelsin türkçe yüklersin yine burdayız cevaplarız

iyi forumlar

@lk1973 gerekli dosya ve acıklama

Burda http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/marble-maze-2-2010-s60v5-321437.html

iyiforumlar

lk1973

Üye
son iki eklediğin nedir sevgili ahenk? biri klavye gibi ama diğeri?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
evet ilki klawye androidde bulunan ve gayet kullanişlı demo olmasına rahmen digeride kullanıcı ara yüzü vmenü gibi ama grafikler farklı

İyi forumlar

FARSEZ

Üye
ahenk merhaba,

malesef toolflashing işe yaramadı. tel i modem boot a(ses kısma tuşu+kilit tuşu ve tel açma tşu) aldıktan sonra toolflashing teli görmüyor. aklınıza başka bir yol gelirse bekliyorum.

tşk.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ahenk merhaba,

malesef toolflashing işe yaramadı. tel i modem boot a(ses kısma tuşu+kilit tuşu ve tel açma tşu) aldıktan sonra toolflashing teli görmüyor. aklınıza başka bir yol gelirse bekliyorum.

tşk.

Şimdilik farklı bir bilgim yok ulursa tekrar yardımcı olurum

iyi forumlar

nuriger

nuriger

Üye
klawye için teşekkür

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Ucwep wepbrowser (güncelleme)