5800XM v50.0.0.5 versiyonu çıktımı nerden nasıl atılcak

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Sanırım kırmızılarda bulmuyor onlarda kodu değiştirip yüklesin geri kodunu yazsın. Çok basit ve kolay bi işlem zaten. Yapamayanlar olursa yardımcı olurum msn adresm imzada yazıyor.

ve78el

ve78el

Üye
bu guncelleme super oldu yha :D:D

3p1n3phr1n3

Üye
bi de anamenüde bi kLasör eksik.. gaLiba downLoads kLasörü..

erdcbn

Üye
az önce v50 günleme yaptı. red telefonum.kırmızlarda oluyor güncelleme
internette,dokunma hassasiyetinde,birde müzik çalarda degişiklik farkketim başka bir degişiklik bulmadım.

lower12

Üye
arkadaşlar 5800 v 50 sürümü cıkmıştır

--------------- Ekleme ---------------

5800 kırmızın kodunu nasıl değiştiriyoruz onu açıklarmsn hangi programla yapıyrz

ridvan35

Üye
arkadaşlar bu sabah telefonuma mesaj geldi, yeni yazılım mevcut diye. Baktım, v50.0.... link vermek yasak mı bilmiyorum, o yüzden vermedim ama netten ararsanız bikaç yerde var bilgi. henüz yüklemedim ama yazılanlara bakılırsa en büyük yenilik menülere de kinetic scroll kullanımı.
ps:sanırım sadece 5800 black lerde var şimdilik

trane1

trane1

Üye
Şuanda bende yüklüyorumda en büyük merak ettiğim v40 da wireless bozuktu v50 de gittiyse çok iyi ama gitmediyse direk v30 a indiricem vallaha kinetik scroll falan dinlemeyip

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Arkadaşlar Bugün Yeni Sürüm Çıktı Bilginize

ysrkvs

ysrkvs

Üye
๔єคtђรt๏г๓;2242959' Alıntı:
Arkadaşlar Bugün Yeni Sürüm Çıktı Bilginize

Bugün mü çıkmışş??? 2 gündür ben kullanıyorm ama.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Arkadaşım hafıza kartındaki şarkıların gitmesinin güncellemeyle bi alakası olamaz kütüphaneyi yenilemeyi fln denedinmi müzik çalarda. bizde güncelledik ama gitmedi. Wireless gibi bi sorun v40 dada yoktu bundada yok. belki senin telefondada olabilir bi problem.

trane1

trane1

Üye
v50 sürümünü yüklemiş bulunmaktayım menülerde kinetik güzel olmuş fakat müzik çalarda müziklerim yok ancak galeride resimlerim var az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Ayrıca wireless hala bozuk sorun geçmiş değil kahretsinki
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html

Arkadaşım hafıza kartındaki şarkıların gitmesinin güncellemeyle bi alakası olamaz kütüphaneyi yenilemeyi fln denedinmi müzik çalarda. bizde güncelledik ama gitmedi. Wireless gibi bi sorun v40 dada yoktu bundada yok. belki senin telefondada olabilir bi problem.

az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?

v50 sürümünü yüklemiş bulunmaktayım menülerde kinetik güzel olmuş fakat müzik çalarda müziklerim yok ancak galeride resimlerim var az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Ayrıca wireless hala bozuk sorun geçmiş değil kahretsinki
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html

az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?

tamam kütüphaneyi yeniledim müzikler geldi ..

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Hayırlı olsun. ben ilk girdigimde kendi otomatik yenilemişti ama demekki sende öyle olmadı.

trane1

trane1

Üye
Hayırlı olsun. ben ilk girdigimde kendi otomatik yenilemişti ama demekki sende öyle olmadı.

Neyse o sorun değil ama şu wireless olayı gerçekten canımı çok sıkıyor teknik servise versem birşey yaparlar mı ?

C4rizma99

C4rizma99

Üye
v50 çıkmış bulunmakta . telefondan girdiğim için link veremiorum. şuan kullanıyorum ancak v40 tan çok bi farkı yok

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Neyse o sorun değil ama şu wireless olayı gerçekten canımı çok sıkıyor teknik servise versem birşey yaparlar mı ?

Bilemiyorm ama o kadar kafana takıyorsan git ver. Çok büyük bi problem degil gibi. En azından benim için degil yani.

trane1

trane1

Üye
Bilemiyorm ama o kadar kafana takıyorsan git ver. Çok büyük bi problem degil gibi. En azından benim için degil yani.

Sık sık internet kullandığım için bir kısmınıda telefon karşılıyor o yüzden benim için problem
şuan deniyorum 3 oda uzaklığından buluyor fakat bilinmiyor diyor bağlanıyorum sonra kesiliyor ve tekrar arıyorum ve bakıyorum ki yine bilinmiyor diyor ... off

turkeronder

Üye
evet arkadaslar v50 cıkmıs ama nasıl oluyor bılmıyorum gozlerimle gordum

clawiss

clawiss

Üye
evett çıktı bn yükledim daha bi saat once menude kinetic scroll var müzik çalarda birazcık deişiklik varr hızıda sanki artmışş birazcıkk ama müzik çalarda seçenekler bul diyip istediqimiz sarkıya anında erişiyodukk o özllikk kalkmış iştee o kötü:S

TigerOfAnaToLia

Üye
bende yukledım muzık çalardan cıkarken gerı geri dıyerek çıkabılıordk fakat sımdı gerı gerı dıyerek cıkıorum muzık calmaya devam edıor seceneklerden cıkıs ı secmedıkten sonra cıkmıo calmaya devam edıo ...

bide ekranı artık otomatık olarak döndürmü zar zor döndürüo ?

Üst Alt