anırım sadece 5800 black lerde var şimdilik๔єคtђรt๏г๓;2242959' Alıntı:Arkadaşlar Bugün Yeni Sürüm Çıktı Bilginize
Arkadaşım hafıza kartındaki şarkıların gitmesinin güncellemeyle bi alakası olamaz kütüphaneyi yenilemeyi fln denedinmi müzik çalarda. bizde güncelledik ama gitmedi. Wireless gibi bi sorun v40 dada yoktu bundada yok. belki senin telefondada olabilir bi problem.
v50 sürümünü yüklemiş bulunmaktayım menülerde kinetik güzel olmuş fakat müzik çalarda müziklerim yok ancak galeride resimlerim var az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Ayrıca wireless hala bozuk sorun geçmiş değil kahretsinki
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html
--------------- Ekleme ---------------
az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Hayırlı olsun. ben ilk girdigimde kendi otomatik yenilemişti ama demekki sende öyle olmadı.
Neyse o sorun değil ama şu wireless olayı gerçekten canımı çok sıkıyor teknik servise versem birşey yaparlar mı ?
Bilemiyorm ama o kadar kafana takıyorsan git ver. Çok büyük bi problem degil gibi. En azından benim için degil yani.