5800XM v50.0.0.5 versiyonu çıktımı nerden nasıl atılcak

Sponsorlu Bağlantılar

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
5800XM v50.0.0.5 versiyonu çıktımı nerden nasıl atılcak
KONUYU KAPATIRSANIZ yada ÇÖPE ATARSANIZ sevinirim artık gerek kalmadı bu konuya iyi çalışmalar

Revengeful

Emekli Yönetici
çıktımı gerçekten? sanmam

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
5800 v50.0.0.5 yazılımı çıktımı şuanda V40 kullanıyorum ama en güncel yazılımın V40 olduğunu biliyordum yardımcı olursanız sevinirim
Dostum tabiiki en güncel verisyon V40 daha yeni sürüm yok merak etme:oke:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
gördüm ama sanırım o v40 tan bahsediyor

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
symbian destek bölümünde bi arkdaşımız
5800 v50.0.0.5 hacklenmiştir die bir konu açmış o yüzden sordum istersen linki verebilirim
Sonradan alttan ekleme yapmış zaten Admin arkadaşlar onu V40 yapabilirmi diye :D:D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2151956' Alıntı:
Sonradan alttan ekleme yapmış zaten Admin arkadaşlar onu V40 yapabilirmi diye :D:D

:D görmedim :D nasıda heycan yaptım çıktımı die yaw neyse :D saten bekliorum çıkmasını

Revengeful

Emekli Yönetici
zaten çıksada büyük değişiklik olucağını sanmam nokia nın diğer modellerini beklesek daha iyi nokia dokunmatiklerde acemi daha

--------------- Ekleme ---------------

bir koymuşsun iphone la 5800ı yanyana artist :D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
zaten çıksada büyük değişiklik olucağını sanmam nokia nın diğer modellerini beklesek daha iyi nokia dokunmatiklerde acemi daha

:D
ya saten dokunmatikdir gidiodu hevesde kalmadı

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye

Yok ya o resim onun değil altta sağ tarafta "Let's Go Mobile"'ın logosu var:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:kop::d:

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Arkadaşlar v50 çıkmıştır. Şuan kabloyu bağladım pc gördü v50 güncelleştirmeyi ancak güncelleyemedim bataryam yeterli olmadığı için. Şarj cihazım yanımda olsa deneyecektim ama yok. Yarın güncellerim artık. Hayırlı olsun herkese..

3p1n3phr1n3

Üye
ben demin kurdum.. rehberde çok güzeL.. dokununca yukarıya doğru götürün Liste iniyor hemen..
kuruLumda mesajLar kayboLmadı hiç bi kayıp yok.. sanırım v40 özeLLikLerinin aynısı ama daha zahmetsiz yapıLıyor.. yani direk updater programından 10 dakkada yaptım bitii gitti.. bu arada; temam oLduğu gibi kaLmıştı (bLack theme)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
kardeş hayırlı olsun öncelikle.

Rehberde çok güzel demişsinde zaten rehberde v40dan sonra knetic özelliği vardı. Farklılaşmışmı daha mı hassas. Müzik çalara baksana bi sana zahmet bide radyodaki donma sorununu biliyorsan onu dene. bizde bilgilenelim.:)

Ayrıca tavsiyem sen güncellemeden sonra bi hard format at. bazı özellikler formattan sonra da gelebiliyor çünkü güncelleştirmelerde.

hmd5353

Üye
arkdaşım v50.0.0.5 cıktı ben yukledım 5800 ıma su anda kullanıyorum

3p1n3phr1n3

Üye
ysrkvs rehber gibi hareket ediyor.. ama küçük yazı karakterLeri yok .. bi sayfada 7 tane şarkı ismi görülüyor.. soL tarafta aLbüm resmi var.. radyoda takıLma hiç yaşamamıştım iLk aLdığım zaman çok dinLedim sonrasında bişi oLmadı :)

4w3e

Üye
bende yüklüyorum

cortex47

cortex47

Üye
ben güncelledim, müzik menüsü n97 ile aynı (bence çok daha iyi), kinetic scrolling çok daha akıcı, menü'lerde de artık kinetic scrolling var, ayrıca menü geçişleri çok daha hızlı, şimdilik farkedebildiklerim bunlar...

Üst Alt