5800XM v50.0.0.5 versiyonu çıktımı nerden nasıl atılcak

Sponsorlu Bağlantılar

muslumkocak

Üye
Evet yeni yazılım çıktı. V50. Çok daha hızlı olmuş şimdilik öyle kullandıkça windows gibi yavaşlamazsa tabi. Bazıları nokia updater ile yeni sürümü göremediğini söylüyor, doğrudur. bende benzer problemi V40 a geçerken yaşamıştım. Nemesis le produce kodunu değiştirip navi kodunu girmiştim. hiç değiştirmeden v50 yi gördü. Tavsiyem telefondan yapmayın (*#0000# den) Bilgisayar bağlayıp yapın. sonra hafıza kartını çıkarıp telefona hard format atın(Yeşil arama tuşu+ kırmızı no tuşu+ kamera tuşu+ açma kapama tuşu sırasıyla açılıncaya kadar bas). Daha sonra hafıza kartını takınca "Yükleniyor" diye bi yazı geliyo ekrana bitene kadar bekleyin hafıza kartındaki programları tekrar yüklüyor. Ha bu arada formatlamadan önce mutlaka rehber vb. yedekleyin.

clawiss

clawiss

Üye
yaa müzik çalardaki bul butonu gitmişş arkadaslarr bunun için yapcak bişe yokmu telefonda en çk kullandıqım şey buydu yaa:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güncelledikten sonra kesinlikle hard format atın yoksa yeni güncellemeyi göremezsiniz..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
güncelledikten sonra kesinlikle hard format atın yoksa yeni güncellemeyi göremezsiniz..

neden Nadir FOTA ile güncelleyince görünmüyormu ?bende hiç böyle bir problem olmadı.her cesit güncellemede direk görünüyor.

muslumkocak

Üye

Ben software updater ile yaptım gördü niye görmesin ki. ama yinede formatladım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o anlamda demedim canım..güncellemenin tüm fonksiyonlarını görebilmeniz için dedim..

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
yaw telefoncularda kırmızı alacam v31 baktım yazılımı fakat kulaklık modeli yeni wh-250 modeli yani alsam kendim kod değiştirmeden wi-fi yada nsu v50 görüp yükler mi? yoksa almasam mı siyahında problem olmuyormuş duyduğuma göre ama siyahında yanındaki beyazımsı şerid beni soğuttu açıkcası... acil cvp yarın alacam telefonu saygılar şimdiden tşkkrler....

okan5300

Üye
bn yükledim şimdi v.50 ' yi tek beğenmediğim şey müzik çalar'da geri geri yapınca çıkılıyordu fakat şmdi 2.geri tuşu yerine gizle tuşu var ve müzik arka planda çalmaya devam ediyor bu hiç hoş olmamış :ağlarım:
Ayrıca ;
Bu versiyona bayıldım tel çook hızlandı :oke: :islik :islik

fikotr35

fikotr35

Üye
radyoda donma devam ediyor web browser otomatik tam ekran oluyor

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşim çıktı hemde hacklen di bile:ehe

magic_ozzy

Üye
arkdaslar ben 2 gun once v50 yı guncelledım...ılk yaptıgımda gelen arama oldugunda ıphone gıbı olmustu degısmıstı gorunum..yanı gelen aramayı parmagımla soldan saga dogru kaydırarak acıyordm fakat bugun farkettımkı o ozellık kaybolmus tekrar eskı v31 de oldugu gıbı olmus :S neden oldu anlamadım lutfen yardımcı olursanız cok sewınırım.....

ysrkvs

ysrkvs

Üye
O özellik sadece tuş kilidi aktifken oluyor arkadaşım. Eğer bunu biliyorsanda olmuyorsa format atmayı dene düzelecektir.

keremxn

Üye
cıktı tabı cıkalı baya bi oldu eger yuklemek isteyen warsa bana özel msj atsın anlatım yuklemesini ben yukledim cokta guzel

--------------- Ekleme ---------------

cıktı son surumu ogrenmek isteyen warsa baglantıya gecsin benle ben yukledim fena oldu :):)

sado_27

sado_27

Üye
arkadaslar banada yardımcı olursanız sevinirim ben de güncellemek istiyorum ama olmuyor yani telden yazılım guncellemeye gırıyorum ama soyle bi yazı cıkıyor ( telefon yazılımı !
önemli 12 mb ) ama yukluyemıyorum nasıl guncellıcem ben yapıyorum işleniyor diıyor ama hep aynı umarım anlata bılmısımdır

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

Üst Alt