Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ssteel

ssteel

Üye
arkadaşlar ben programı yükledim ama facebook a giremiyorum n73 kullanıyorum gnctrkcll hattım yani face beleş normal tarayıcı açıyor ama skyfire ile giremedim bir türlü arka arkaya denemekten başka birşey yapmıyor yardım ™

bu uygulamanın kendi server ı var o yüzden türkcell in beleş bağlantısı skyfire server ında işe yaramayabilir opera kullanmanı tavsiye ederim

gokhanba

Üye
Arkadaşım senin huzurunda tüm emeği geçen Maxicep üyesi arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.Sağolun.

men1907

Üye
eywallah kardeş

okkesh888

Üye
tesekkürs birader

karcepoyt

karcepoyt

Üye
eyvallah inşallah çalışır

nuri52

Üye
sağol.

--------------- Ekleme ---------------

sağol.

fiko67

Üye
teşekkürler.elinize sağlık

zallas

Üye
dostum ses sorunu var nasıl halletcez
?

ofsetci

Üye
:aha:

rock-1453

rock-1453

Üye
üzgünüm bu anda ülke hizmeti sağlayamamaktadır böyle bir hata verdı kardes sonrada kapat dıyor cıkıyor

arqadas

Üye
biride anlatmıyo şöyle yapın diye kaç haftadır kıvrandırıyorlar bizi itler.

alifur

alifur

Üye
eyw abi saolasın..:)

jejOe

jejOe

Üye
Skyfire tr N95 8gb ta calismadi hata veriyor

denizcismail

Üye
sanırım telefonlara versiyon atıldığından olsa gerek. N95 versiyon 31de bir problem yoktu. versiyonu yükseltince aynı sorunla bende karşılaştım. umarım hallolur..

haciosman42

Üye
?????????????????

reghilus

reghilus

Üye
dostum çok teşekkürler ama bişey sorucam,N81 kullanıyorum ve yükledim çalışıyo ama internet bağlanma noktası istiyo giriyorum şifreyi yazıyorum kabul ediyo sonra Sorry.Skyfire cannot provide service in your country at this time8 altındada 4.3.2.1_3001 yazıyo. neyapıcaz?

dostum cevap versen?

kralixx

kralixx

Üye
Üzgünüm arkadaşım yapabileceğin bişey yok gibi.Ülkende kullanıma kapandı diye bi hata alıyoruz zaten.Yanlız deilsin:)Şuna biri el atsın lütfen yaw.biri skyfire'e muadil bişey bulursa mutlaka bekliyoruz....

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm arkadaşım yapabileceğin bişey yok gibi.Ülkende kullanıma kapandı diye bi hata alıyoruz zaten.Yanlız deilsin:)Şuna biri el atsın lütfen yaw.biri skyfire'e muadil bişey bulursa mutlaka bekliyoruz....

dostum çok teşekkürler ama bişey sorucam,N81 kullanıyorum ve yükledim çalışıyo ama internet bağlanma noktası istiyo giriyorum kodu yazıyorum kabul ediyo sonra Sorry.Skyfire cannot provide service in your country at this time8 altındada 4.3.2.1_3001 yazıyo. neyapıcaz?

dostum cevap versen?

?????????????????

sanırım telefonlara versiyon atıldığından olsa gerek. N95 versiyon 31de bir problem yoktu. versiyonu yükseltince aynı sorunla bende karşılaştım. umarım hallolur..

Skyfire tr N95 8gb ta calismadi hata veriyor

Bu sorunla ilgili bu konumu ziyaret edin lütfen

http://www.maxicep.com/symbian-destek/skyfire-hatasi-sorry-skyfire-cannot-provide-service-in-your-country-at-this-time-4-3-2-1_3001-a-339506.html

sedakrl

Üye
skyfire ın verdiği hatayı çözmüşsünüz sanırım güzel de benim nokia e71 den o linke girdiğimde desteklemiyor diyor preff dosyasını indiremiyorum var mıdır başka bir yolu?
Bir de güvenilir midir virüs fln bulaşmasın?

xxpress

xxpress

Üye
kardeş sertifika hatası veriyor

Üst Alt