Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
missboost
Üye
teşekkürlerr
sedat8
Üye
güzel paylaşım...
emre-4444
Üye
eline sağlık...
yckoc2004
Üye
emeğine sağlık eyvallah sağol
vdere
Üye
selamlar öncelikle program için teşekkürler. bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim; micro SD hfz. krt'ım şifreli açamıyarum (ikinci el telle birlikte almıştım format çekince kart şifresini sormaya başladı.) içinde önemli prolar var
tel. Smsng i8510 Selam ve dua ile A.E.O.
zeybekli
Üye
Teşekkürler...
o.adem13
Üye
teşekkürler eline sağlıok
matrax86
Üye
ya arkadşlar sertifika sorununu veriyor onu nasıl hallederiz. anlatsanız size zahmet..
sago1907fb
Üye
kardeş ben n79 da yükledim ingilizcesini hersiteye giriyorum fakat video izleyemiyorum neden acaba ?
bende n79 kullanıyorum ingilizcesindede türkçesindede sorunsuz video izliyorum.programı kaldırıp tekrar kuramyı dene.
amon35
Üye
emeğine sağlık teşekkürler.
HayaLeT80
Üye
yav bu sorun sadece bendemi var acaba n86 da kullanan varmı arkadaşlar
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
xxcondaxx
Üye
kardeş bu prog yüklenmiyor anlamdım herkes teskür ediyor sorunsuz paylaşım bekliyoruz
meltem11
Üye
teşekkürler..
anatolia00
Üye
e 71 de neden yüklenmiyor acaba
TUZAKLI
Üye
Kardeş harikasın n80 programlari arıyorum nerden bulabilirim şimdıden sağol
sago1907fb
Üye
sertifika hatası diyo yardım edebilirmisin :S
sahinerdal23
Üye
teşekkürler
fbs***
Üye
bende nokia 6500s-1 telefon var.çocuğum telefonu kurcalarken biçimlendirme yapmış.tüm bilgiler uçtu gitti.eğer sizde silinen hafızaları geri getirme programı adı var ise yazabilir misiniz ?şimdiden teşekkürler.