koş koş iphone dik klavyesi 5800,n97,i8910 da+caps

Sponsorlu Bağlantılar

cedric2323

cedric2323

Üye
    Konu Sahibi
koş koş iphone dik klavyesi 5800,n97,i8910 da+caps

türkçe qwerty iphone klavyeyide çok yakında paylaşacağım sizlerle

yapmanız gerekn tek şey linki indirip kurmak sonra uygulamalara girip dayhandinputu açın en üstteği seçeneği AknFEP yazanı altndakyle dğeiştirin daha üstte sağda küçük bi ok işareti var ona basın istediğiniz klavyeyi seçin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bymen07, nesli321, 'Şeref' ve 19 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Dosya bozuk uyarısı veriyor..

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler :) Denicem..

bubu954

bubu954

Üye
Sertifika sorunu uyarısı veriyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Konuyu açan için sonsuz teşekkürler. İlgilenirseniz sevinirim.

karapuma33

karapuma33

Üye
dosya bozuk kardeşim

seminay

Üye
sertifikaladım ama bu seferde istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor illaki teli hacklemek lazım heralde

cedric2323

cedric2323

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar dosya bozuk falan diil benim telefon hackli çok sorunsuz bir şekilde kullanuyorum ve çokta memnunum sizde hackleseniz telefonunuzu eminim çok memnun kalacaksınız bu programdan

cedric2323

cedric2323

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nadir usta linki değişmiş sanırım eksik upload etmiş olabilir yeni fark ettim bende yeniden upload ettim alttaki linki deneyin bide

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler

FOXT61

Üye
sonuc aynı ıstenılen uygulamaya erısılemıyor... 5800

freestyler_07

Üye
program sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. arkadaşın anlatımı biraz karışık olmuş anlamam biraz zor oldu ama çözünce programı kareli mareli kullanabiliyo insan.

programı kurdukdan sonra karşınıza gelen ilk kareli ekranda AknFEP yazan bölümü hemen onun alrındaki 4 tane kareli bölümü işaretleyerek değiştirin. (Silmek isterseniz eski haline getirin yoksa programı kaldıramazsınız.) daha sonra o ekranın hemen sağında kalan bölüme geçmek için hafifçe sağ üstte sağa doğru bir ok var. ona tıklayın. alt alta 2 tane 5800 yazan bölüm var onlara girin ikisinide EN Iphone keybord seçeneğini işaretleyin. İşlem tamam. Telefonun hackli olması gerekmekte. Arkadaşada teşekkürler program için.

FQXT

FQXT

Üye
program sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Arkadaşın anlatımı biraz karışık olmuş anlamam biraz zor oldu ama çözünce programı kareli mareli kullanabiliyo insan.

Programı kurdukdan sonra karşınıza gelen ilk kareli ekranda aknfep yazan bölümü hemen onun alrındaki 4 tane kareli bölümü işaretleyerek değiştirin. (silmek isterseniz eski haline getirin yoksa programı kaldıramazsınız.) daha sonra o ekranın hemen sağında kalan bölüme geçmek için hafifçe sağ üstte sağa doğru bir ok var. Ona tıklayın. Alt alta 2 tane 5800 yazan bölüm var onlara girin ikisinide en ıphone keybord seçeneğini işaretleyin. Işlem tamam. Telefonun hackli olması gerekmekte. Arkadaşada teşekkürler program için.

program kurulsa kullanmayı bılıyor olan var,opera mını klavyesını kullanıyorum bu programın baska versıyonda .....

freestyler_07

Üye
program kurulsa kullanmayı bılıyor olan var,opera mını klavyesını kullanıyorum bu programın baska versıyonda .....

kullanmayı biliyorsan dediklerimi üstüne alınmana gerek yok o zaman. bende çok rahat kuruldu paylaşan arkadaşta kurmuş programda sorun yok telefonun hackli ve yinede kurulmuyorsa sorunu kendinde aramalısın belki biyerlerde gözden kaçırdığın bişeyler vardır.

FOXT61

Üye
kurulum gerceklesmıyor

optiq

Üye
sade sertıfıkayla olmuyor arkadaslar Telefonun Hacklı olması gerekmekte ..

cedric2323

cedric2323

Üye
    Konu Sahibi
sade sertıfıkayla olmuyor arkadaslar Telefonun Hacklı olması gerekmekte ..
ewet aynen öle arkadaşlar bu tür uygulamaların bazıları bazen illada hack istiyor ben i8910 hd kullanyrm ve hackli hiç bir problem yaşamadan kullanıyorum unsigned bir uygulama HACK İSTİYOR SERTİFİKALAMAK ÇÖZÜM DİİL

cagilb

cagilb

Üye
arkadaşım ilk önce sertifika sorunu veriyor hadi onu hallettim ancak telefona yükleyince istenmeyen dosya diyor ve yüklemeyi durduruyor...

anlıyacağın bu dosya bozuk....

cedric2323

cedric2323

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilk önce sertifika sorunu veriyor hadi onu hallettim ancak telefona yükleyince istenmeyen dosya diyor ve yüklemeyi durduruyor...

anlıyacağın bu dosya bozuk....
keşke okusanız yazılanları unsigned bir uygulama sadece hackli telefonlara kuruluoyr

tatvan_013

Üye
ark bu programm 5800 uyumlumuu ltf acil yardımmmm

Üst Alt