Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

soyturk

soyturk

Üye
arkadaşlar yardım,6303 telefonuma güncel yazılım yükledim 10,10 ama dil ingilizce oldu,dili bir ürlü türkçeye çeviremiyorum,onuda geçtm fabrika ayarlarına dönmek istiyorum bi türlü fabrika ayarlarına dönü bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

fabrika ayarlarına dönsende bişey değişmiycek arkadaşım aynı 10.10 ingilizce olucak versionun navifirm'de bak 10.10un türkçe hali var euro tr die geçio onu indir phonixle tekrar telefonuna bas kurtul ingilizceden hemde 10.10 sürümü türkçe haliyle kullan.bende dosyaları teli flashlamaya hazır duruyo ama telefonu alırken baktım version 6.40 mıydı ne bunu güncelle dedim adam 9.10 yapmış ama nokianın müşteri update yerinden deil bayi updateden kare tuşunun sessize alması ve bazı diğer yazılım hatalarının hepsi düzelmişti normalde 9.10da düzelmiomuş aslında o yüzden 10.10a gerek duymuyorum henüz.

anemik

anemik

Üye
Cep Telefonu Genel bölümünde Sabit konularda
Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Yükleme konusunda gerekli acıklamayı yapmışlar..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum keşke nsu yu bekleseydin şimdi uğraş dur.

eyup007

eyup007

Üye
Yahu arkadaşlar

Benim yakın bnir arkadaşımdada bu telefon var konuşurken cızırtı yapıyormuş normalmidir acaba?

anemik

anemik

Üye
Normal değil. Cızırtı yapması Donanımsal bi hatadan kaynaklanıyordur sanırsam.
Servise göndermesinde fayda war :oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşlar müzik dinlerken kamera açmanın hiçbir yolu yokmu program falan ?

Yada kamerayı açmayı sağlayan program yokmu arka planda müzik açikken o programı açarım belki olur :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar müzik dinlerken kamera açmanın hiçbir yolu yokmu program falan ?

Yada kamerayı açmayı sağlayan program yokmu arka planda müzik açikken o programı açarım belki olur :D
s60 cihazlarda bu özellik var ancak s40 lar izin vermiyor.zaten s40 ın en büyük eksikliğide bu.

manisali450

Üye
arkadaşlar yardım,6303 telefonuma güncel yazılım yükledim 10,10 ama dil ingilizce oldu,dili bir ürlü türkçeye çeviremiyorum,onuda geçtm fabrika ayarlarına dönmek istiyorum bi türlü fabrika ayarlarına dönü bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

10.10 yazılımını nereden buldunuz

anemik

anemik

Üye
NSU daha verilmedi. Servise gönderen arkadaşlarda yüklü sadece bide phoenix lerde.
Dha yayımlanmadı NSU yu bekle.

manisali450

Üye
NSU daha verilmedi. Servise gönderen arkadaşlarda yüklü sadece bide phoenix lerde.
Dha yayımlanmadı NSU yu bekle.

tamam saol
bu arada çoklu alrmı konusunu çözdüm (ajandayı kullanarak hallettim)

anemik

anemik

Üye
ewt dğru ya nasıl aklımıza gelmedi :) Ajandayıda alarm olarak kullanabilirsin.

crazy_04

crazy_04

Üye
Evet arkadaşlar telefonumu sevise gönderdim. Geldi ve bugün elime geçti. Bu mesajların karşı tarafa bozuk iletilmesi sorunu ve ' # ' tuşu sorunu versiyon 10.10 yüklenmesi ile geçmiştir :oke: 3 gün telefonumdan ayrı kaldım pek özlemişim keratayı :kop:

pulak

Üye
yaw arkadaslar daha oncede yazmıstım ben ama dedıgınız gıbı servıse gonderdım calıbra yapmıslar bıde yazılımı 10.10 yapmıslar sagolsunlar ama stand by dan sarj olurken kulagınızı dayadgınız zaman cızzz dıe bı ses gelıyo ya o ses konusurken daha dogrusu ekran acıkkende gelıyor. servısten geldı yıne aynı. valla pısman olldum ınsnın psıkolojısını bozuyor. bu problemle karsılasan bı arkadas okudum arka sayfalarda bıdaha yazmamıs. varmı bılgısı olan ve su nokıa mus hızmetlerı gorusmek ıstesem veya maıl atmak ıstesem nereye atcam. yardımcı olurmusunuz. sımdıden saolun.

--------------- Ekleme ---------------

Yahu arkadaşlar

Benim yakın bnir arkadaşımdada bu telefon var konuşurken cızırtı yapıyormuş normalmidir acaba?

aynı problem bendede var kardes gonderdım gerı geldı. yıne aynı canım sıkıldı valla :(.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

buradaki formu doldurun aynı gün irtibata geçiyorlar arkadaşlar.

pulak

Üye
yolladım bakalım ınsallah cozum bulurlar. bulamazlarsa degıstırırlermıkı acba cunku daha yenı aldım hevsımı bıle alamadım daha..

taner74

taner74

Üye
merhaba arkadaşlar.forumdan alarm clock isimli bir klasör indirdim.bunu nasıl yükleyeceğim telefona.klasör içinde "meta-inf" ve "org" isimli iki adet klasör mevcut.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
6303 ile bir uygulama indiriken yüklerken java ayarlarını gözden geçirin gibi bir mesaj beliriyor.
telefonun java ayarlarını nerden ve nasıl yapabiliriz adım adım anlatabilirmisiniz.

:oke:
Kardeş serwislerde onu yüklüyolar

NUS ta yok ama az önce denedim yeni güncelleme yok diyor v.9,10 yüklü bende

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
6303ünde çakması çıktı t-tech e6800 .

en alttaki resimlere bakın

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6303ünde çakması çıktı t-tech e6800 .

en alttaki resimlere bakın
gerçekten şaşırdım :)

arkadaşlar cihazımızın gücünü herkes görsün ve eleştiri yapanlara kapak olsun diye bu sayfaya resim yükledim.benimle daha doğrusu cihazımızla aklı sıra dalga geçiodu buyrun sizde girin bakın resimlere ve notunuzu yazıp çıkın.forever 6303 :)

http://www.maxicep.com/s40-temalari...-nasil-yukleniyor-please-yardim-3-332307.html

Üst Alt