Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

karamasmk

karamasmk

Üye
inşallah YGS iyi geçer anemik ;)

b-13

b-13

Üye
şimdi bnim hesap makinem qitti xD artık bu duruma alışmaya başladım xD peki nerden yeni sürümü qüncellicem. 10.10 .? 9.10 bnimkisi . aynısnı tekrar yapınca sorun oluormuşş.. :S

anemik

anemik

Üye
Servise gönder..Yda tlfncuna git.belki bi ihtimal yaparlar.

karamasmk

karamasmk

Üye
ya arkadaşlar bugün 6303 c steel silver aldım telde orjinal 9.10 war ben nasıl 10.10 yapıcam?kestane kebap acele cewap please:D

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Az önce nokianın sitesinden baktım hala en güncel sürüm 9.10

Latest available software for Nokia 6303 classic, product code xxxxxx
Version: 09.10
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

Ama telefonu aldığın yerin teknik servisi varsa , yada telefonun kvklıysa gönder orda 10.10 yaparlar . Ben aldığım yere götürdüm kvk ya gerek kalmadan anında yaptılar . Sakın telefoncuda falan yaptırma ne olur ne olmaz garantisini tehlikeye atma

Bu arada versiona bakmayı öğreteyim bakarsın :

Bu sayfaya gir , sonra telefonunu kapat ve bataryayı çıkar bataryanın altında bi etiket war

Nokia Corpar...
FCC ID
IC
Type
Model
Made in xxx gibi o etiketin sağ tarafında noktalı bir resim gibi birşey var onun altındaki kodu linkte vermiş olduqum sayfada soruyor . 05.... ile başlayan bir kod 7 haneli . Onu yazdınmı mevcut yazılımı sana söyler

manisali450

Üye
aynı programı kullanabilirsin.
http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/
6303c ye uyumlu programlar burda. 6300 için programlar yazıolar konu ismini bazen.onlarıda indirebilirsin. Orda war.Part içlerinde görmüştüm bn.Biraz araştır ordan. Bulamazsan bi konu açman yeter oraya.İstediğin prgramı yazarsın.Gerçi bulursun war orda ama. Kolay geLsin.

verdiğiniz bölümü inceledim bir alarm programı bulabildim oda işimi görmedi (AlarmClock.jar)başka varmıdır

anemik

anemik

Üye
http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/analog-saat-alarmli-j2me-java-tellere-334129.html

Bunu ' kur ' arkadaşımız yayımlamıştı.Deneyebilirsin.
Unutma , indirdiğin şeyi tarat.;) Denemedim çnkü.sadece 12 saat alarmı yazıyor.

--------------- Ekleme ---------------

tunabt22 site için teşekkürler.Telefnu bağlayıp bakmaktan kurtulurlar.Çoğu kişide hesap makinası , ajanda ws.. kayboluyor ztn.

v10.10 çok istiyorsanız beklemeyin , servise gönderin.Wardır bi nedeni geç yayımlamalarının.

ya arkadaşlar bugün 6303 c steel silver aldım telde orjinal 9.10 war ben nasıl 10.10 yapıcam?kestane kebap acele cewap please:D

Daha yayımlanmadı.Nokia Software Updater programını indir we internetten nasıl kullanıldıgını ögren , resimli anlatımları war.Burdan anlatmak uzun sürer.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rsiyon-atma-ve-turkce-dil-yukleme-151966.html

Burdada nasıl versyon atman gerektiği yazıyor.10.10 cıktıgı zmn burdan söylerler ztn.Hemen yüklensin istiyorsan servise gönder.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
[sıze=2]dostlarım yeni temalar ekledim siteye bakmak isterseniz alttaki s40 linkine tıklayabilirsiniz.saygılar.[/sıze]:)

anemik

anemik

Üye
eyw. erkan abi.

Konudaki temaların hepsi 6303c ye tam uyumlu mu ?

Mesela T- Night we SilverBlac ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
eyw. erkan abi.

Konudaki temaların hepsi 6303c ye tam uyumlu mu ?

Mesela T- Night we SilverBlac ?
rica ederim kardeşim.evet sayfadaki bütün temalar 6303 ile tam uyumlu.

anemik

anemik

Üye
:oke:

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Harun aynı versionu kurduysan çakışma olabilir kapanmalar falan olabilir servise gönder
çok saol kardeşim ama teli kullanamıcak kadar problem yok şimdilik hasretle 10.10 u beklicem

karamasmk

karamasmk

Üye
saol anemik.ben telden çok memnunum :D

anemik

anemik

Üye
eğer sorun warsa telefonunuzda servise gönderin.1 hfta sabredin telefonunuz 10.10 halinde düzgün bi şekilde geLsin. Yoksa bekleyin versyon cıkar ztn yakında.İnş.

altue

Üye
ya arkadaşlar paylaşıldımı bulamadım ama bende sildim yanlışlıkla cities klasörünü upload ederse biri boyutu 390 küsürdü sanırım bekliyorum şimdiden teşekkürler

b-13

b-13

Üye
arkadaşlar şimdi bilgisayarımdan telefonuma video atıcam . hangi uzantılı vieolar çalıştırıoır..? avi. 3gp. mpg. felan ..?

b-13

b-13

Üye
saolasın arkadasım. .)

manisali450

Üye
http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/analog-saat-alarmli-j2me-java-tellere-334129.html

Bunu ' kur ' arkadaşımız yayımlamıştı.Deneyebilirsin.
Unutma , indirdiğin şeyi tarat.;) Denemedim çnkü.sadece 12 saat alarmı yazıyor.

İlgin için teşekkürler
buda olmadı uygulama hatası veriyor neyse araştırmaya devam inşallah buluruz

Oli4 Soft GmbH Waotch Cintra v2.0.7 S60 Java *******-FoXPDA.jar

anemik

anemik

Üye

Denermisin..
Yinede taratmayı unutma..Bnde bi yerden buldum.

Üst Alt