Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar nokia ya attığım mail sonucunda aynı gün geri aramada bulundular ve bu güncelleme sorununu ay sonuna kadar nsu da yayınlayacaklarını söylediler.biraz sabır ve takipte bulunun her an çıkabilir.bilginiz olsun istedim.:)

bu iyi haber :)

manisali450

Üye

Denermisin..
Yinede taratmayı unutma..Bnde bi yerden buldum.

dosyayı indirdim içinde jar veya sis uzantı dosya yok
teşekkürler

altue

Üye
cities klasörünü upload edcek yokmu arkadaşlar :S

pulak

Üye
arkadaslar teleefonu daha dun aldım ve stand by dan sarj olurken stand by a kulagınızı dayadıgınızda bı devam eden rahatsız edıcı ses gelıyordu. bu ses ekran acıkken konusma yaparken sureklı gelıyordu. servıse verdım bugun . adamları bı turlu ınandıramadım. gonderdıler ama arıza yoktur dıe gerı gelır dedıler. sızde bole bı sorun oldumu oldusa naptınız. acaba normal mı kı dedıkm yoksa stand by mı bozuk. kardesın telı 6300 . acaba sorun bendemı kı dedım onun telde baktım ole bı sey yokç kardese dınlettım oda duydu moralım bouzdu. tel super ama bole olunca hevesım kactı.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaslar teleefonu daha dun aldım ve stand by dan sarj olurken stand by a kulagınızı dayadıgınızda bı devam eden rahatsız edıcı ses gelıyordu. bu ses ekran acıkken konusma yaparken sureklı gelıyordu. servıse verdım bugun . adamları bı turlu ınandıramadım. gonderdıler ama arıza yoktur dıe gerı gelır dedıler. sızde bole bı sorun oldumu oldusa naptınız. acaba normal mı kı dedıkm yoksa stand by mı bozuk. kardesın telı 6300 . acaba sorun bendemı kı dedım onun telde baktım ole bı sey yokç kardese dınlettım oda duydu moralım bouzdu. tel super ama bole olunca hevesım kactı.
arkadaşım servisi git şikayet et tüketici koruma derneğine.öyle bir ses gelmiyor cihazdan.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu sayfada cihazımıza eleştiri yapıyorlar üstelik kıyaslanan cihaza iyi bakın :)

http://www.maxicep.com/s40-temalari...leniyor-please-yardim-332307.html#post2210132

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Evet , kısacası biraz mal insanlar bikere 5130 s40 değil s60 :D birsürü müzik çalarlı tema var . Bunların dünyadan haberi yok bide 6303e çamur atiolar :D

anemik

anemik

Üye
:) herkes Kendininkiyle mutlu oLamıyor işte.:naughty:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ya delirmek üzereyim Edirne'nin haritasını indiricem nokia map loader'ı indiremiyorum sitede indire basınca Opps diye bi sayfa açilio ovi maps' te select device diyor 6303 yok delirmek üzereim :@

altue

Üye
arkadaşlar benim cities klasörüne ihtiyacım var ama fun sayfamızda sağolsun bi allahın kulu takmıyor :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar benim cities klasörüne ihtiyacım var ama fun sayfamızda sağolsun bi allahın kulu takmıyor :D
arkadaşım nokia ovi maps den indirmeyi denedinmi.üstelik sadece türkiye haritasını indirme şansın da var.fazla yer kaplamaz.

manisali450

Üye

buradan indirebilirsin

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
ovi haritalar sitesinde select your device kısmında bizim telefon yok ??

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Altue cities klasörünü yüklüyorum çok istemişsin :D Fakat 390 mb mi ne rarla sıkıştırması nerden baksan 1 saat siteye yüklemesi 3 saat / 2 saat sonra dersanem war :D Akşama hazır olur :D

b-13

b-13

Üye
yha ben msn ye qiremiooorrmmm . S .S .S

b-13

b-13

Üye
turkcell im. nasıl yapcaz ki yha pFFFF.. :D deli olucam yha : :D

anemik

anemik

Üye
Biraz program bölümünde dolaş.Orda elbet bulursun. Turkcell e uygun we ucuz msn ler war orda.

soyturk

soyturk

Üye
bende bugün aldım şuan memnunum bi sorunumuz yok sadece çağrı geldiğinde zilin ilkten kısık çalması canımı sıktı...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ses kısıklığı normal dostum

hakanyigit27

hakanyigit27

Üye
arkadaşlar yardım,6303 telefonuma güncel yazılım yükledim 10,10 ama dil ingilizce oldu,dili bir ürlü türkçeye çeviremiyorum,onuda geçtm fabrika ayarlarına dönmek istiyorum bi türlü fabrika ayarlarına dönü bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt