n95 8gb ? 5800 xpressmusic ?

Sponsorlu Bağlantılar

n95eray

n95eray

Üye
evet son güncellemelerde hatalar yüksek ölçüde giderildi
elbette dostum bilgisi olmayan arkadaşlar böle fikir sahibi oluyor ya ona yazık cok önceden bi haberde insanların bilip mi bilmedenmi yorum yapıyor konuyla ilgili diye bir haber yapılmıştı belki izleyen vardır adamlara soruyorlar biliyormusunuz mısır pramitleri türkiyeden kaçırılmış onlarda bu türkiyenin ayıbı gümrükte duranların yüzünden denetleme yok gibi şeyler söylemişti bu yorum yapanlarda bunun gibi koca pramitleri türkiyeden çıktığına inananlar gibi fiyat konusuna bakarak yorum yaparlar:d:

onur027

onur027

Üye
Helal olsun kardeş.aynı şeyleri düşünüyoruz.bende n95 kullanıcısıyım hemde düz.8gb de hafıza kartı taktım.tıkır tıkır.yapamadığım şey yok.uzaktan kamera sistemlerine bile giriyorum.5800 ın ekranı büyük ve görüntüsü biraz şık.başkada bir şeyi yok.dokunmatik ekranlar çabuk bozuluyor.16 gb fafıza kartı çıksın onuda destekler n95 düz ler.telefonu sadece telefon olarak kullanmayın.elinizdeki telefon ile neler yapabileceğinizi öğrenin.mesela adam almış n95 i sadece yeşil tuş alo kırmızı tuş konuşmayı kapat...sadece bunu biliyor.böyle tiplere 3310 bile yeter.neyinize n95.elindeki nimeti teknolojiyi kullanmasını bilmiyor.ondan sonrada beğenmedim diyorlar.

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Bencede N95 8 GB

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlarında dediği gibi isteklerinle orantılı birşey sonuç itibarı ile hor kullnmayla her cihaz arıza verir ben 5800 kullanıcısıyım ve telefonum isteklerimi fazlası ile karşılıyor millet kamera sorunundan bahsedio ama eğer telefondan biraz anlarsanız ayarlardan bu sorunu çözüyorsunuz yani iyi bir telefon kullanıcıyım ve cihazın özelliklerini anlarım diyorsan kesinlikle 5800 derim şunuda belirtiyim n 95 güzel bir cihaz ama devrini kapadı. bence 5800 için kötü yorum yapan arkadaşlarda inan kedi meselesi ciğere ulaşamayınca anlarsın

n95eray

n95eray

Üye
5800

--------------- Ekleme ---------------

ya genel anlamda kamerası ve net hızıyla her türü n95 ... e bunlarda kötüyse ne die gidip 5800 alıyımki .. fiyatını geçtm koy bakalm kafa kafaya iki telefonu hangisinn özellkleri daha fazla ya hiçbişe yapamıyorsanız çou sitede tel karşlştrma war n 95 in aldıı puanları 3-4 tel alıyo o da iphone / n96 /n97 ..bunlarda iyatları 1000 liranın üstndeki telefonlar ... diyorm işte arkdşmla yanyana bağladnık wirelessa adamın face sayfası açlmadan bn talepleri kbl ediyordm daha ne canlı şahidiyim işte ..o ciğer konusu çok komik ya n 95 parasına 2 tne 5800 alınır neyi ulaşmlmaz çok mrk ettm ...illa doknmatik alıcaksanız gidin n97 alın doknmatik görün 5800 ın ekran algılaması çok iyi dğl bazen basmadııda oluyo ...yıllardır tel kullnyrm neyn nlduunu çok iyi bilyrm .. tek tavsiyem tel alıcaklar n serisi alsın gerisi yalan

bu 1 .. bakın bakalm bi kişi 5800 ı övmüşmü :D

"Telefonun eksi özellikleri yok mu derseniz elbette var. Herkesin değindiği gibi 5800′ün kamerası muadili cihazlara göre biraz daha alt sınıfta kalıyor. Carl Zeiss lense rağmen 3.2 megapiksel kullanıcı beklentilerin altında kalıyor. Bununla birlikte yaptığım testlerde internet tarayıcısının biraz daha kullanıcı dostu olması gerektiğini de gördüm. Yeni nesil telefonların ilgi gören yanlarından birinin de telefona çeşitli uygulamaların yüklenebilir olması. Nokia’nın bu amaçla geliştirdiği bir uygulama sitesi var. Fakat içerik olarak çok zengin olduğunu düşünmüyorum. ‘un kazandığı başarı göz ününe alınırsa sanırım kısa vadede Nokia’nın da bu yönde bir atılım yapması gerekecek."

BU DA Bİ ALINTI ...

"arkadaslar sakın KANMAYIN..BEN 10 GUN ONCE ALDIM INTERNETTE DOLASAN SIKAYETLERIN COGU DOGRU SIMDIK SAYAMAYACAM HEPSINI.BEN TEKNOSADAN ALMISTIM 15 GUN ICINDE GERI IADE EDEBILIYORDUM VE YUZDE 15 LIK KESINTI ILE BUGUN TELEFONU IADE ETTIM..AYRICA BEN SIMDIYE KADAR NOKIA GIBI BIR TELEFONDA YENI CIKMASINA RAGMEN 10 GUN ONCE VE SONRAASINDA 750 DEN 550 YE FIYAT DUSMESI HIC GORMEDIM..BU FIYATIN KIRILMASININ TEK BIR SEBEBI VAR URUNLERIN HEPSI BOZUK VE ARIZZALI BIZZAT KULLANDIM GORDUM..PARASINI SEVEN BANA INANSIN VE BU FIYAT DUSMESINE KANMAYIN SAKIN COK PISMAN OLURSUNUZ… alırsan basına bela alırsın secım senın"

BU BŞKA BİR ALINTI.. BÖYLE YÜZLERCESİNİ BULURUM SİZE .. tawşanla kaplmbağayı karşılaştırmayın .. geride kalırsınız :D

YENİ Bİ ALINTI ... daha 5 gün öncesine kadar 2 senelik N95 8GB kullanıcısıydım... şu anda N97 kullanıyorum... ondan önce E65 vs.vs.

5800'ı da bir çok kez kullanma fırsatım oldu.. ne yazık ki forum çoluk çocuk dolu olduğu için saçma sapan yorumlar gelebiliyor.. N95 8GB, NOKIA'nın N serisinde bu zamana kadar üretmiş olduğu en iyi ve en olgun cihazdır (yazılım, donanım ve sorunsuzluk olarak)... bunu sadece ben değil tüm cep telefonu otoriteleride böyle belirtiyor.. tıpkı 2003 yılında NOKIA 6600'da olduğu gibi aynı başarı yakalandı.. telefon piyasaya çıkalı 2.5 sene oldu.. KVK fiyatı hala 1.300TL...

BUDA İPHONE LA KAPIŞTIRIYORUZ DİYENLERE .. BAKIN BAKALIM İPHONE LA NELERİ KARŞILAŞTIRIYORLAR ;)
çoluk çocuk diyen sensin ama çocukluk yapanda sensin diyorsun 5800 fiyatı niye düştü arızadan ve bozuk olduğundan düştü diyorsun ama bozuk dediğin cihaza nokia 2 yıl garanti veriyor ayrıca 5800 fiyatının düşmesinin sebebi bozuk yada sorunlu olması felan değil yani 5800 v40 versiyonuyla sorunsuzdur şimdi sayıyorum fiyatının neden 529 düştüğünü
*.nokia 5800 la belirlediği satış sayısını geçti kampanya başlatarak nokia severlere büyük bir kıyak geçti
*kutu içeriğini azaltarak maliyeti düşürdü bu kutu içeriğinden toplam nekadar düştüğünü hesaplayalım
1.tv bağlantı kablosu koyulmadı piyasada
yan sanayileri 30tl
orjinali 60tl
2.usb kaoblosu 1metreyken 5cmyapıldı burdan 15tl düştü
3.yedek kalem kutudan çıkartıldı 25 tl burdan düştü
4.5800 masa standı çıkarıldı burdanda 20 tl düştü
5.orjinal 5800 kılıfıda kutudan cıkarıldı burdanda 50 tl düştü
6.yedek ön kapak kutudan cıkarıldı burdanda 50 tl düştü
şimdi tekrar bakın gercekte fiyatı düşmüşmü bilmeden yorum yapmayalım
nokia kutu içeriğinden tam 220 tl düşürdü kutu içeriği düşürülmüş 5800 529 tl alınıyor kampanyada
yani verilmeyen kutu içeriğiyle 5800 529tl kutu içeriği verildiğinde 749tl oluyor fiyatı:aha::off:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
güzel tespit

CS BETA

CS BETA

Üye
N95 8gb

ercan688

Üye
N 95 8GB tek rakibi yine kendisi :D

gncfth

gncfth

Üye
n 95 düşünüyodum ama artık düşünmüyorum 5800 ile yaptığınız yorumlar ilgimi çekti bende 5800 alcam

CS BETA

CS BETA

Üye
n 95 düşünüyodum ama artık düşünmüyorum 5800 ile yaptığınız yorumlar ilgimi çekti bende 5800 alcam

o zmn simdiden hayrlı olsn kardes ama alırekn sol üsten bak ekran aralıgı warsa alma

n95eray

n95eray

Üye
çok doğru bir karar vermiş olursun sadece yapman gereken alırken kasa açıklığı felan olmasının hiç bir sıkıntısı yok kafana takma öyle şart koyma kendine sadece aldığında nokia yetkili servisine git üçretsiz yazılımını güncelle aldığında firware v31 olduğundan üçretsiz firware v40 versiyonuna yükselttir sonra 5800 keyfine bak.....:oke:

khytr89

khytr89

Üye
netbook için para biriktirmiştim ama burdaki yorumları okuyunca canım 5800 çekti :D
6680 i tam 4.5 yıldır kullanıyorum.Umarım bu da dayanır ki bende olursa kesin dayanır.
GPS ve wi-fi durumu nasıl arkadşalar.birde şarj durumu nasıl

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
n95eray güzel insan senin anlattıklarını harfi harfine imzamı atarım

ayrıca sunuda diyeyim size ben kasım ayında 5800 aldım 10 gun kullandım telde bazı sıkıntılar yaşadım derken yenisi elime gecti ve o yeni teli 4 ay kullandım okadar mukemmel bir cihazkii okadar begeniyorumki performansını muthiş hızlı ayrıca bu 4 ay icersinde 2 kişiye daha 5800 aldırdım benim telide arkadas zorla elimden aldı cok yakın tanıdık arkadasım aldı elimden hattaki ayda 45 lira ödemek sartı ile 10 ay taksitle verdim ve inanırmısınız teli okadar cok begeniyordumki daha teli teslim etmeden gittim bir 5800 daha aldım okadar memnunumki telimden herkese şiddetle 5800 tavsiye ederim

not : bir arkadasım yani marketci komsum n95 kullanıyor bana dediki yusuf sen navigasyon atmasını biliyorsun anlıyorsun bu işlerden dedi su benim telime n95 e bir navigasyon yukle dedi ve bende ndrive diye navigasyon programı yüklemek icin aldım aman allahım o ne yaaa tel okadar yavas okadar yavaskii ya düşüne biliyormusunuz bir ndrive navigasyon programını atmak inanırmısınız 45 dk sürdü resmen kan kustum basında beklemekten telden şübhelendim ama dedim herhal bu herzaman degil ama sansıma böyle yavas hareket etti dedim sonra ertesin gün bir daha sygic diye navigasyon yüklemek zorunda kaldım emin ol yine aynı süre uzun sürdü zar zor hallettim ve dedimki kendisine aman kardes ne olursun bir daha telini bana veribde birsey yaptırma dedim aman aman illallah dedim

arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle 5800 diyorum baskada demiyorum gercekten mükemmel telefon

ya şunu düşünün ya iphone 2000 tl lik telefon ya biz bu 5800 iphone ile yarıstırıyoruz sizler ne diyorsunuz ya
mükemmel bir tel olmasa hic 2000 liralık iphone ile yarıstırırmıyız düşünün bir iphone 4 tane 5800 ediyor yani biz iphone ile yarıstırıyoruz ya

5800 kullananlar ne demek istediğimi cok iyi anlar

nasrettin hoca misali bana damdan düşeni getirin benim halimden en iyi o anlar buyuruyormus

yani 5800 anlamak icin 5800 kullananları bulmak lazım vesselam

netbook için para biriktirmiştim ama burdaki yorumları okuyunca canım 5800 çekti :D
6680 i tam 4.5 yıldır kullanıyorum.Umarım bu da dayanır ki bende olursa kesin dayanır.

gps si yani hava kapalı oldugunda calısmıyor cünkü gsm vericileri gibi degil uydu ile arasına engel giriyor ve kapalı mekanlardada alıcı calısmıyor ayrıca gelelim wi-fi sine burası mükemmel calısıyor ve kusursuz calısıyor ister inanın ister inanmayın ben 300 netreden az uzak mesafeden bile wi-fi kullanıyorum ayrıca okadar programlar yüklememe ragmen okadar hızlı trafik calısmama ragmen hızı cok mükemmel ve güzel ideal dayanıklı bir telefon ya sunu düşün en azından iphone ile yarıs ediyor bu telefon iphone ile tek farkıda şudur onun dokunmatik özelliği camdan oldugu icin biraz daha farklı nokiaların hic birinde ekranı cam degil sanırım buda telif haklarından yani patenti iphone aldıgı icin kaynaklanıyor tek farkı bu baskada iphonenin bundan artı özelliği yok ben sana tavsiye ederim ve su anda kullandıgım halde bir tane daha almayı düşünüyorum ama sıfır degil ikinci el düşünüyorum :oke:

n95eray

n95eray

Üye
yuzarsiftan çok teşekkür ederim bana hak verdiğin için... Şarj süresini ve wifi olayını soran arkadaşım şarjı diğer tellere oranla çok daha kaliteli çünkü 1300 mAh ve işlemciside üst düzey sistem oldugu için kullanım olmadığında şarj harcamıyor eğer oparatör aracılığıyla yani 3G,3.5G,2G ile internete bağlanırsanız sarjı cok harcıyor
Wifi kullanımında ise sarj kullanımı cok düşüktür
Ayrıca v31 versiyonunda wifi hızı süperdir ama v40 versiyonunda ise mükenmel eğer wifi kullanımını seviyorsanız 5800 v40'a yükseltip skyfire pro'yu yükle ve tadını cıkar unutmayın 5800 tek rakibi n97dir

Arkadaşım bende laptop alcaktım bunun sebebi her yerden nete girmek, müzik dinlemek ve net üzerinden tv izlemek evdeykende son cıkan tüm oyunları kasmadan oynamaktı ve arastırdm alacağım laptop 1550TL aynı özelliklere sahip hatta daha iyi olan masaüstü 1100TL BENDE MASAÜSTÜ ALDIM 50TL FAZLA VERİP 5800 ALDM WİFİ VE 3.5G İLE HERYERDEN NETE GİRİYORUM 3.5G İLE TV İZLEYEBILIYORUM AYRICA D-SMART VE LIG TV MAÇLARINI İZLİYORUM ZATEN MÜZİK VE FİLM İZLEMEK HARIKA YANİ 1TASTA 2KUŞ :heyo:

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ya sarj olayına gelince ben ekranı buyuk olan bir telle bu kadar uzun dayanacagını hic tahmin etmemiştim ama maş gayet cok iyi asla yolda brakmaz

frat_62

Üye
n95 8gb yle 5800 ı kıyaslamak n95 e yapılan büyük bi ayıp bence. Nokianın devi n95 tir diyorum . telefonu 2 yıldır kullanıyorum bilgisayardan farkı yok multimedia telefonu nede olsa kızakta felanda sorun olmuyor yağ gibi . sorun çıkarsada onarmak fazla para istemiyor. N95 8GB kalsın derim

emingultekin

Üye
Skyfire programı video izleme hangisinde çalışıyor. Internet telefon olarak hangisini tavsiye edersiniz.

ceer14

Üye
5800 ve n95 8gb telim var
5800 tek avantajı şarjı
diğer bütün özelliklerini karşılaştırabilirsiniz music edition ama ses n95 in daha güzel 5800 4 ay kullandım ve tekrar n95 döndüm kullanan bilir navigasyonda 2 sinide çalıştırın n95 daha sağlıklı çalışıyor sonuç olarak n95 8 gb

messi_10

Üye
Tam komedi:D baya geç yorum yazıyorum ama 5800 n95 8gb la kapışamazki imkansız camerası kötü oyun da oynanmıyor oynarsın 1-2 mb lık oyunlarıda quake 3 ün telefon versiyonu var 300mb küsür onu kur dene 5800 bayılır şarj ı isterse 1 ay gitsin camerası kötü olan bir cep telefonunu neden alayımki bu devirde herkes cameraya bakıyor cep telefonunda 3.2 mp 2009-2010 yılına göre çok pasif kalıyor:hmmm

quake 3 5800 da

Burada da Nokia N95 8gb ta

Video da görüldüğü gibi Nokia 5800 oyunu ağlata ağlata oynatırken(silahın önünden geçen nesneye ve ileriki saniyelerde 5800 dan gelen ses dikkat edin çızırtılı kastığının bir kanıtı) N95 8gb takır takır oynatıyor.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
abi n95 kac yıllık telefon ya..herşeyi geç işlemcisi 5800dan yavas telefonda akıcılık işlemciden anlaşılır bence n95 5800ın eline su dökemez.Herşeyi geç n95 in tasarımı çok kaba boyutu geçtim dikdörtgen köşeli bir telefon ayrıca populerliğide yok sana maksimum 8gb hafıza sunabilir müziktede 5800ın arkasında yanı n95 bitti artık yeni nesil telefonlar moda n95 artık eskidii.5800 n95teki tüm özelliklere + olarak daha yeni teknoloji sunar sana bunu unutma 5800ı gözün kapalı al....

Üst Alt