5800 bunu biliyormuydunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 bunu biliyormuydunuz ?
ARKADASLAR DÜN BAZI SİTELERDE 5800 İLE KONU OKURKEN GÖZÜME BİR ŞEY ÇARPTI 5800 DA 3G VAR
AMA 4G YİDE DESTEKLİYOR BİLİYORMUYDUNUZ. ŞAKA YAPMIYORUM EVET 5800 4G DESTEKLİYOR TANITIM VİDEOSUNDA GÖSTERDİLER İNANMADIM VE ARAŞTIRDIM DOĞRUYMUS 4G DESTEKLEMEKTEDİR 4G ÇIKINCA BASKA TEL ALMANIZA GEREK YOK BU TEL SEVİYORDUM ARTIK ÇOK SEVİYORUM VE 3G DEĞİL 3.5G BİLE ÇEKİYOR SÜPER TEL YAAAA

• Beğen
Tepkiler: olcay_karaman, serkan-16kan, SavinMe ve 14 diğerleri

Perfect!

Üye
4g hele bi başlasın ne kadar verimli çalışacak görecez.

21sacraments

21sacraments

Üye
ilk defa duydum gercekse super ya bnde cok sevindim bak simdii :sarıl:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tabi 4g çıkana kadar 5800 tarih olmazsa:D

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
yok ya tv de söylediler 2011 de çıkacakmıs 3g çıktığında tv bağırıyordu 3g söyle 3g böyle sonra 4g çıktı 2011 yılında söyle olacak örn veriyim orda dedikleri cocuğunuz nerde hemen öğreneceksiniz eğer belirli bir bölgeden çıkınca tel haber verecek filan ama güzel valla nerde izlemiştim videoyu ya bulayım hemen buraya yazacam kanıtlıyacam

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar izlediğim videoyu bulamadım ama maxicep konularda biri 5800 da 3.5g varsa 4g de destekler diyorm ama izlediğim tanıtımda 5800 3g desteklemektedir ve nokia tel çok tutulacağı için 2.parti ve 3. partilerde 4g desteklemesi için anten takmıstır ve şimdi 5800 3 milyondan fazla sattığı için 5800 a ıphone gibi dokunmatik ekran sipariş etmiştir ve elinde 2 milyon var ve en kısa zaman da 4. partı dünyaya yayılacaktır diyordu avalla çok tutuldu bu tel

yigitefe67

yigitefe67

Üye
3,5g biliyoduk da 4g yi bekliyoruz

selaam

Üye
vodafone hattı takılıyken zaten 3,5G çıkıyor.turkcellde 3G .)
şimdi veri alışverişini merak eden arkadaşlarda vardır. 408kb/sn süper bi hız :)

merlin19

merlin19

Üye
ARKADASLAR DÜN BAZI SİTELERDE 5800 İLE KONU OKURKEN GÖZÜME BİR ŞEY ÇARPTI 5800 DA 3G VAR
AMA 4G YİDE DESTEKLİYOR BİLİYORMUYDUNUZ. ŞAKA YAPMIYORUM EVET 5800 4G DESTEKLİYOR TANITIM VİDEOSUNDA GÖSTERDİLER İNANMADIM VE ARAŞTIRDIM DOĞRUYMUS 4G DESTEKLEMEKTEDİR 4G ÇIKINCA BASKA TEL ALMANIZA GEREK YOK BU TEL SEVİYORDUM ARTIK ÇOK SEVİYORUM VE 3G DEĞİL 3.5G BİLE ÇEKİYOR SÜPER TEL YAAAA

4g haricinde 10 yıl içinde çıkacak olan her teknolojiyi destekler neden derseniz bilenler bilir nokianın ilk 3g destekli telefonu Nokia 6630 dur ben alalı 7 yıl oldu neredeyse o zamanlar telefon şebeke bulamadığında anten göstergesinde yıllar evel 3g ibaresi çıkardı ve acaba bu ne derdim:DDD telefonu Çift modda kullandığımdan normal şebeke bulamadığında 3gye geçermiş meğer yani demek istediğim 7 yıl evvel çıkarttığı bir telefonda 3g desteği varsa gerisini siz düşünün evet 5800 da benim şimdi kullandığım bağlantı türü 3g ve 3.5 yazıyor ekranda:))

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
vodafone hattı takılıyken zaten 3,5G çıkıyor.turkcellde 3G .)
şimdi veri alışverişini merak eden arkadaşlarda vardır. 408kb/sn süper bi hız :)

arkadassım 3.5g sadece vodafonda yok türkcell hattı kullanıyorum 7/24 saat 3.5g yazıyor ve veri indirme hızı çok yüksek örn 10mb dosyayı 1 dk içinde indiriyor mesela bende 5800 torrent programı yüklü ben torrent dosyası indiriyorum 730 mb bazen flim filan ve filimi 23 dk indirdi gerisini sen düşlün :naughty:

zfr_1

zfr_1

Üye
Ya böyle bir şey olsa nokia neden bunu açıklamasın manyak mı nokia bunu söylemiyo...

merlin19

merlin19

Üye
Ya böyle bir şey olsa nokia neden bunu açıklamasın manyak mı nokia bunu söylemiyo...
Açıklama ile alakası yok 5800 al 4g kullanan bir ülkeye git bak nasıl kullanıyorsun:))

Benim eski telefonum 6630 araştır bakalım o telefonu 7 yıllık telefon ama Ne Hikmetse 3g Destekliyor ha kamerası arkada önde yok ama kendi Kameran yerine Fotograf veya Video oynata biliyorsun yada arkasını çevirip karşı tarafın görmesini sağlıyorsun..

Sonuçta Desteklediği Şebeke Türü UMTS Yani = 2g 3g 4g ve daha üstü bir bağlantı türünü destekler ha 4g den sonra başka bişimi çıktı zaten telefon akıllı bir yazılım günceller senin menülerde ve telefonda kullanamadığın bir özellik görünür bu işler hep böyledir:))

mehmet931

Üye
arkadassım 3.5g sadece vodafonda yok türkcell hattı kullanıyorum 7/24 saat 3.5g yazıyor ve veri indirme hızı çok yüksek örn 10mb dosyayı 1 dk içinde indiriyor mesela bende 5800 torrent programı yüklü ben torrent dosyası indiriyorum 730 mb bazen flim filan ve filimi 23 dk indirdi gerisini sen düşlün :naughty:

hocam şu film işini bir türlü yapamadım acaba detaylı anlatır mısın zahmet olmazsa

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
hocam şu film işini bir türlü yapamadım acaba detaylı anlatır mısın zahmet olmazsa

nasıl torrent mi yoksa düzmü bakın arkadaslar bütün flimleri den indire bilirsiniz istersenizde tel bağlanıp indirin ama tel vinrar dosyası yüklü olması lazım

torrentte forumda var araştırın ve googleye 5800 torrent flim yazın çıkar

mehmet931

Üye
nasıl torrent mi yoksa düzmü bakın arkadaslar bütün flimleri den indire bilirsiniz istersenizde tel bağlanıp indirin ama tel vinrar dosyası yüklü olması lazım

torrentte forumda var araştırın ve googleye 5800 torrent flim yazın çıkar

yok kardesim ben bilgisayardan film atıcamda uygun format falan diyor yapamadım bir türlü onu sordum

şimdiden teşşekkürler

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
tamam format türü mp4 olacak mp4 çevirmek içinde bazı programlar var programın ismi 4Videosoft Nokia Video Converter v3.2.06 bunla video çevirebilirsin

everest11

everest11

Üye
:()3g zar zor gectık 4 g 10 yıl sonra gelır

ysnclk88

Üye
4 g tam kapsamlı olarak çıktığında bu ürünü satmaya dewam etmek amaçlı olabilir

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye

vallahi bn hattım vodafone bnm telefonda 3.5g yazıyor turkcell yazdığını görmedim
bn arkadaşta turkcell vın var 3g çekmiyor ama vodafonede 3.5g heryerde çekiyor

21sacraments

21sacraments

Üye
aynen aksaraydada turkcell 3g zor cekiyo kopup duruyo ama vodafone 3.5G cekiyo hemde hic gitmiyo VODAFONE ANI YAŞA :D

Mikado_suphi

Üye
4g çıkana kadar 5800 tarih olur 3.5 zaten yazıyo bile yani çekiyo