5800 bunu biliyormuydunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
3 G olsun 3.5 G olsun kim nekadar kullanıyor acaba?ben pek kullananı görmedim görüntülü görüşme haricinde,eee ozaman 4 g nin neyini merak edip bekliyoruzki?

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
abi bilmioduk
en fazla 3.5,1G e kadar çıktık
:sarıl:

punqermojo

Üye
4 g nedri yaw :s

crayz_frock

crayz_frock

Üye

"4. Nesil Hizmetleri" 4N veya 4G, dördüncü nesil kablosuz teknolojisidir. Diğer standartları gibi bir ağ sistemi kullanması ve üçüncü nesilde ortaya çıkan sorunu başta olmak üzere bazı sorunları çözmesi beklenmektedir. Bağlantı hızı cep telefonlarında 100Mbps , networklerde 1Gbps'dir. aynı zamanda band genişliği ile aynı boydadır. '4G', İletişimler sisteminde, 'dördüncü nesil' terimine ait bir ilintilendirmedir.Bir 4G sistemi, daha önceki nesillerden daha yüksek veri hızları temeline dayanan "herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde", ses, veriler ve akan çoklu kitle iletişimin kullanıcılara hizmet verebileceği, uçtan uca IP çözümü sağlayacaktır. 4 G'nin ne olduğuna dair resmi bir tanımlama yapılmış olmasada, 4G'ye ait tahmini hedefler, aşağıda yer aldığı şekilde özetlenebilir:
4G tamamıyla IP tabanlı, kablolu veya kablosuz bilgisayar,tüketici elektroniği,iletişim teknolojileri ve iç ve dış ortamlarda sırası ile servis kalitesi ve yüksek güvenliğiyle herhangi bir zamanda herhangi bir yerde her türlü ağ hizmetini tek bir noktada birleştirerek makul fiyat ve tek faturalandırmayla gerçekleştirecek, 100 Mbit/s ve 1 Gbit/s veri iletim kapasitesini sağlayabilen sistemlerin sistemi ve ağların ağı olmayı hedefleyen bir hizmettir.
'da ilk 4G testi dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden Verizon tarafından yapılmıştır. 'nin ve kentleri arasındaki test başarıyla tamamlanmıştır.
Test sırasında video, dosya indirme ve yükleme, internette gezinti, ses transferi, Voice over Internet Protocol (VoIP) ile LTE 4G üzerinden denenmiştir. Verizon ilk ticari 4G ağını gelecek yılın başlarında, 100 milyon abonesine açmayı hedefliyor. Hizmetin tüm ABD'yi yayılması ise 2013 yılını bulacak.

sanrım açıklayıcı olmuşturr ....

ayrıca 5800 4g desteklemiyor bunuda belirteyimm ....

inn

inn

Üye
benim 5800 ın ekranın 3,75G yazıyo sizden dahamı yüksek acaba :D

Barbo2

Barbo2

Üye
ya isviçrede daha yeni resmi 4g şebeke açıldı 4gli tam bir tane htc var yok efendim 5800 da 4g varmıs falan filan saçmalamayın ya tùrkiyede sadece bodrumda 4g var oda deneme çalışması emniyetin japonya fılan hep deneme yapıyor 4gli bir ürün tanıtımı yapılmadan satılamaz n900 de yok 5800damı olsun hayretsiniz 5800ın suyunu sıksan 3,6mbt hızdan ötesiyok 4g 100mbt bi deli kuyuya taş atıyo 40 akıllı taşı çıkarıyo maaşallah 5800da ilk nesil 3,5g var yenilerde 2.nesil e72 misal 10.2mgbt tir

emr-erock

emr-erock

Üye
görecez...^^:hmmm

Temperature

Temperature

Üye
vay be bak sen ben aldım çok sorun yaşayınca nefret etmeye başlamışltım...

idolbreaker

Üye
cok sagol dostum bilgi icin. simdi bu telefonu aldıgim icin daha da mutluyum...

sf_1905

Üye
la sanki 7/24 3g kullanıyorsunuzda 4g ayagı yapıyorsunuz :):):)

SilentOne

SilentOne

Üye
3,5g yi destekleyen 4g yide destekler bnce

fspower

Üye
austuryada cikti bile bizim burda 4g var ama firmalar kulaniyor aralarinda

omerynd

omerynd

Üye
4g gelsin de göreceğiz artık

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Tabi 4g çıkana kadar 5800 tarih olmazsa:D

ben 5800 ı tarih edicek bir babayiğit göremiyorum :))))))) vallaa

--------------- Ekleme ---------------

ama şuda var daha 3g oturmadı ülkemizde biz 4g den bahsediyoruz :))

ayrıca 5800 ın 4g yi desteklediğini daha 3g varken 3.5 g de çalışmasından anlayabılırız :)

Wayne Roney

Üye
NOKİA 5800 veya 5230 oyun versiyonunu bilen varmı simbian s60 s40 gibi

crayz_frock

crayz_frock

Üye
türkiye daha 3 g yi tam anlamıyla verimli kullanamıyor ... 4g nerden çıktı :D

coranli05

Üye
5800 xpressmusic CITIES DOSYASINI SİLSEM SORUN OLUR MU ! ????:hmmm

americanboy

americanboy