Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso20

alfonso20

Üye
paylaşım için çok teşekkürler..

osimal

Üye
teşekkürler

spmawn

Üye
arkadaşlar size bişey sorucam bende E71 var ve bendede windows live messenger sorum şu; ben msni açıyorum wlan bağlantısıyla açıyorum açtıktan 5 dk sonra msnde, kablosuz ağ devre dışı dıe sarı bı yazı çıkıyo ve wlan bağlantısıda kesılıyo ve 1 dk sonra tekrar wlan bağlanıyo.. bu sureklı ardı ardına oluyo sebebi ne olabılır sizce yardım edın lutfen :(

mintone

Üye
E71 te çalışır mı?

afd92

Üye
tesekkurler,programı indirdim fakat messenger kurulduktan sonra tel kapandı ve acılmadı bu yüzden tele format atmak zorunda kaldım(e90-ekrana nokia yazısı geliyor fakat bastan baslıyor) sorun ne olabilir?

sehzade_male

Üye
nokia 5800 Xm icin gecerlimi ???

velıkoc

Üye
teşekkürler..

mehmet3437

Üye
Çok teşekkürler nokıa e 63 e az önce yükledim vodafon internetten bağlandım çok güzel çalışıyor

ozgurvet

Üye
nokia e90 a yükledim yükleme tamamlanınca telefon kapandı ve açılmaya çalıştı, fakat artık telefonum açılmıyor, power tuşuna basıyorum nokia yazısı geliyor ve gidiyor, telefon açılmaya çalışıyor fakat açılamıyor, daha sonrasında da kapatmak için ancak pili çıkartmam gerekiyor. ne olmuş olabilir ve ne yapmalıyım? yardım???

can1907unifeb

Üye
slm usb den bağlandım fakat telefonda hangi dosyanın içinde kuracağım :S

caratash

Üye
teşekkürler em.sağlık:op:

imparator6988

Üye
çok teşekkürler ancak kullanım adı yazılıyorda parola deyince o bölüme her hangi bir şey yazılmıyor

atom000961

Üye
teşekkürlerr

zarzar

Üye
arkadaş lar nolur yalvarırım nokia e71im var birisi tüm detayıyla oyun yüklemeyi anlatsın

ledayi2000

ledayi2000

Üye
N79 da mesenger çalışmıyor arkadaşlar sizce nedendir

replayalp

Üye
tşk tek iş yapan msn bu :d

Marcell Ricky

Marcell Ricky

Üye
saol kardeş e71 in msn buldum sonunda ama 30 gün sonra ücretlendirme olucak die yinede tşkler

17efe17

17efe17

Üye
cok teşekkürler

Üst Alt