Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

fulyacanatan

Üye
benim telefonum e63 yüklemeye calısıyorum desteklemıyor uyarısı alıyorum sureklı bana uygun bır msn lınk yollayabılırmısınız lutfen kac gundur yukleme yapamıyorum bu konuylada ılgılı kımse yardım ıcın donmuyor lutfen yardımcı olabılırmısınız...

enes3454

Üye
kardes program guzel calısıyor elıne saglık. ıkı sorum olacak. 1) wireless baglantısını kapatamıyorum. baglantıyı kes dedıkten sonra yıne otomatık baglanıyor. msnı yuklemeden once boyle olmuyordu? 2) sohbetı kaydet dıyınce nereye kaydedıyor bulamadım ? tşk

sek00

sek00

Üye
bnd e 5320 xm var ikl dedigin dosyayı yukledım sonra fp2 yı ındırdım ama dosya bozuk diyo tel napcam bn sımdı

xcanpolatx

Üye
arkadaşım yükledim bi ara çalışıyordu hatta hotmail eşlemese de yapabiliyordum ama şimdi çalışmıyor hotmail e de giremiyorum(eşitleyemiyorum)telefona format attım yeniden yukledim yine aynı sorun bağlantı kuramıyoruz diyor ne yapmalıyım yardımcı olsan sevinirim.Hotmail eşitlemek daha önemli(msn i açıyor zaten o da 1 defa bağlantı kurmam lazım sanırım)

--------------- Ekleme ---------------

telefonum e63 fp-1

sparttacus

Üye
6300 calısır mı ?

ssmuho

Üye
sağol kankaaa

haluk1964

Üye
eline saglık

qarızma

Üye
insallah calısır

lewent2020

lewent2020

Üye
arkadaşlar ".......kişi mobil aygıttan oturum açtı"uyarısı vermeyen bi msn programı biliyormusunuz???

VolvoxPandorina

Üye
Şuan için ücretsiz mi yoksa deneme sürümü gibi bi durum mu var?

birmot

birmot

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

delanni

Üye
emeğine sağlık

korykosmersin

Üye
tsk... ler emegineze salik daha kurmadim ama kuruyorum ins n73 de calişir

enderbekl

Üye
arkadaslar selamlar telefonum e63 (Nokia_Internet_Services_Support_Package.SIS" dosyasını ) bu yazılımı ılk olarak kurdugumda güncelleme hatası dıyor. ıletı verıyor kurulum olmuyor fakat messenger kuruldu calısıyor baglanmıyor sanırım kurulamayan programın eksık olmasında kaynaklanıyor. sorunu bılen arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. not telefon guncellemesı yaptım. herkeze ıyı forumlar...

akyzmn

akyzmn

Üye
Tsk

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

arqadas

Üye
kamera açabiliyormuyuz bu programla 'n95 8gb' de

Üst Alt