Wt3 Müzik çalar sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bandobras

bandobras

Üye
    Konu Sahibi
Wt3 Müzik çalar sorun
Arkadaşlar Wt3e attım müziklerimi albüm kapakları falanda çıkıyor ama ekran yan çevirdimde telefon kapanıp açılıyor nedendir acaba?

DERBEDER-34-

Üye
made in china dostum:):):) bakma yerli malı dediklerine yalan hasmı has çeikgözlü :hmmm kankamda vardı oda tuş kiltli sorunluydu zaten sattığımız telefoncuda hep bu Wt-3 ler sorunlu herkes satıyor demişti .ben bile alcaktım caydım..

ucx

ucx

Üye
made in china dostum:):):) bakma yerli malı dediklerine yalan hasmı has çeikgözlü :hmmm kankamda vardı oda tuş kiltli sorunluydu zaten sattığımız telefoncuda hep bu Wt-3 ler sorunlu herkes satıyor demişti .ben bile alcaktım caydım..

Öncelikle konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun.

Bu tür sorunları bir tek trident veya diğer adı pek duyulmamış markalar yapmıyor.
Dünyaca tanınmış Nokia, Siemens, Samsung gibi markalar tabiri caizse sütten çıkmış ak kaşık değiller hani.

Sonuçta bu bir teknoloji ürünü, hatalar ve sorunların çıkması olasıdır. Hemen karalama moduna geçmemek gerek diye düşünüyorum. Ha sen bu cihazı garantisine gönderirsin ilgilenmeden geri gönderirler veya başka bir bahane ile telefonuna bakmazlarsa o zaman karala o firmayı çünkü hak etmiştir.

Hata, affedilebilir....

Arkadaşım sen cihazını gönder garantiye muhtemelen yenisini gönderirler sana. Geçmiş olsun tekrar.

bandobras

bandobras

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun.

Bu tür sorunları bir tek trident veya diğer adı pek duyulmamış markalar yapmıyor.
Dünyaca tanınmış Nokia, Siemens, Samsung gibi markalar tabiri caizse sütten çıkmış ak kaşık değiller hani.

Sonuçta bu bir teknoloji ürünü, hatalar ve sorunların çıkması olasıdır. Hemen karalama moduna geçmemek gerek diye düşünüyorum. Ha sen bu cihazı garantisine gönderirsin ilgilenmeden geri gönderirler veya başka bir bahane ile telefonuna bakmazlarsa o zaman karala o firmayı çünkü hak etmiştir.

Hata, affedilebilir....

Arkadaşım sen cihazını gönder garantiye muhtemelen yenisini gönderirler sana. Geçmiş olsun tekrar.

İlginiz için teşekkürler...neyse sorun değil allahtan Müzik için Sensörü kapatma gibi bir şey varda kapattım...Şimdi salladımda müzik değişmiyor ama en azından sorunsuz çalışıyor...

Başka bir soru Peki 2.5mm ii bir kulaklığı varmı...iyi kaliteli bişey?

vyolcub1

Üye
arkadasım yazılım sorunu var nerdesin bilmiyom ama yazılımını tekrar yuklet firma beylıkduzu yakupluda

furkantel

Üye
sen müzik çalara atmışsınn yaa oradan hafıza kartından müzik seçerekk taşı diyeceksinnn hafıza kartındaa my music diye dosyaya atacaksınnn sonra o taşınacakk taşındı diye haber verir sonra sen dosya yöneticisini kapatıpp müzik çalara gitceksin orada başta gözükmeez sağ üst köşede kare şekli var orada gözükürr sonra tekrardan ana menüye dön sonra tekrar gir orada gözükür bi teşekür yeterrr

mekatronik_muhe

Üye
furkantel çok sağol. kaç gündür müzikçalar niye çalışmıyo diye araştırıyodum dediğini yaptım müzik çalarda göründü dosyalar sağol tekrar..

inferno15

Üye
arkadaşlar ben hafıza kartındaki müzüiiqleri müzüq çalarda çalamıyorum neden acaba bir yardımcı olursanız iyi olur:off::aman2::yuru

missing626

Üye
arkadaşlar bende trident wt3 var ama bazı müzik dosyalarını desteklemiyor.bunun için mp3 programı varmı acil yardımmm !!!!!!

handsomeguy

Üye
valla bazı arkadaşlar hemen çamur moduna girmişler
çin malıymış da
sanki diğer telefonları marslılar yapıyor
hepsi made in china

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt