5800 tus kilitsiz tuşları acma hemde programsız

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 tus kilitsiz tuşları acma hemde programsız
arkadaslar bugun birsey kesfettim cok ilgimi cekti ve cokta hosuma gitti cokta begendim şimdi 5800 xm olan arkadaslarımız normal sekilde tuslarını herzamanki gibi kilitlesinler yani telefonun yandaki tusu aşagı dogru cekin ve tel tuş kilidi aktif olsun şimdide sadece telefonda 3 tane tuş var biri arama tuşu digeride kapatma tuşu ve digeride menu tuşu şimdi tuşlar kilitliyken menu tusuna tıklayın tuslar kullanıma acıktır yani tuş kilidi acılmıstır :oke:

• Beğen
Tepkiler: ohm4455, serdar281 ve crımınal

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç hiç denememiştim..

Εthnic

Εthnic

Üye
dogru denedim ama bende menu tusuna degil arama tusuna basinca aciliyor..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
dogru denedim ama bende menu tusuna degil arama tusuna basinca aciliyor..

ilginc bende sadece menu tusuna tıklayınca acılıyor sendede arama tusuna tıklayınca acılıyor nadir sende nasıl acılıyorki :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim deneyecek telefonum yok..

Εthnic

Εthnic

Üye
ben telefonu v40 yukseltmedim daha ondan olabilir

ReaqL

ReaqL

Üye
nasıL acıLıor? Denedım dıcem ama komık Olcak menu tusuna basıLıp tus klıdı acıLcaksa neden konsunki?:)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
nasıL acıLıor? Denedım dıcem ama komık Olcak menu tusuna basıLıp tus klıdı acıLcaksa neden konsunki?:)

güzel insan telefonun 5800 dene gör denemesi bedava bende tesadüfen dokundum fark ettim 4 aydır kullanıyorum ilk defa karsılastım :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
zamanında deneseydim keşke xD

Bosnalı86

Üye
Bende açılmıyor,neden acaba :hmmm

ReaqL

ReaqL

Üye
ya kardesım acıLmıo zateN:) ole bişe OLmaz. Sen tus kılıdı programı kurmus olmayasın adını unuttum sımdı o program kuruLuyken Oluodu:)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesım acıLmıo zateN:) ole bişe OLmaz. Sen tus kılıdı programı kurmus olmayasın adını unuttum sımdı o program kuruLuyken Oluodu:)

yok hayır güzel insan ne diye tus kilidi programı kurayımki zaten var üzerinde :bilmm dediğim gibi tesadüfen tuslar kilitliyken arama ve menu ve kapatma tuslarına sırası ile tıklarken birde baktımki tuslar acıldı sonra yeniden kilitledim tusları ve menu tusuna yenide tıkladım yine acıldı aha şimdide deniyorum yine acılıuyor :heyo: ayrıca arkadasda demin yazmıs bendede arama tusuna tıklayınca acılıyor diye ama oda belirtmişkli ben v40 yuklemedim ondanmı arama tusuna tıklayınca acılıyor diyede itirafda bulunmus :oke:

fatih545

fatih545

Üye
Bende Açılmıyor..

Εthnic

Εthnic

Üye
evet bende tus kilidi programi vardi thange unlock diye onu kaldirinca artik acmiyor...

asd123!

Üye
açılmıyorr......

abuzercik

abuzercik

Üye
bu saçmalıyor ya...bende de olmuyor...programı kurarsan olur tabi....

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
bu saçmalıyor ya...bende de olmuyor...programı kurarsan olur tabi....

he cok sacmalıyorum lütfen edebiniz ve kelamini düzgün delaffuz et kimseye hakaret etmeye hakkın yok ve ayrıca bende oluyor ve halada oluyor lütfen sözlerinize ve konusma usulune adabınıza hakim olun:angry:

ccavuss

ccavuss

Üye
bendede acılmadı birader yaa.neyse yinede paylaşım için teşekkürler

ismok

Üye
Bende de açılmıyor. Selamlar.

Üst Alt