5800 tus kilitsiz tuşları acma hemde programsız

Sponsorlu Bağlantılar

mailinator1

Üye
açılmıyor

cexen

Üye
denedim acılmıyor v40 sürümde. birçok arkadaşında solediği gibi bir program yuklemiş olabilirisiniz. kaldırmışta olabilirsiniz ama o programın artıkları oalbilir hala sisteminizde bence bir guncelleme yapıp tekrar deneyin acılmadığını göreceksiniz.

açılırsa zaten bu bir bug olur bunuda nokia ya iletmek gerekir. :D

Bu konu ile ilgili sayılmaz ama başka konu acmak istemedim normal tellerde tuş kilidi aktif iken 112 yazınca arama yapılabiliyordu tuş kilidini açmadan. ancak dokunmatiklerde bu şekilde bir sistem yok acil aramalar tuş kilidi aktif iken nasıl yapılıyor bileniniz varmı?

leventaskun

Üye
bendede açılmıyor o tuşlara basınca

JeOPaRDY1

Üye
Açılmıyor Alakası yok Vıdeoya Cekıp Yayınlarmısın..Yazılımın Icerıgınde Boyle bır sey soz konusu degıl

aryscat

aryscat

Üye
Açılmıyo güzel insan. Seninki şans. Modifiye bi firmware yüklemediginden emin misin

onuraslan

onuraslan

Üye
olmuyouurrr

XpresMusic ReD

Üye
hehe bende de v40 yüklü ama 3 tuşu a denedim açılmadı :D

fatih82

fatih82

Üye
tuş kilidi programını yüklediyse programı çalıştırmasa dahi diğer tuşlara iki kere üstüste basınca kilitlenir ve açılır

muslumkocak

Üye
Olmuyor arkadaşım. mutlaka sende senden habersiz program var. Yoksa sadece sana mı açık halka açık değil mi ne yani :)

everest11

everest11

Üye
boyle sey duymadım ama benım v40 belkı v30 olabılır guncelleme sonunda bu bır hata sayılır duzeltmıs olabılırler

mraz

mraz

Üye
arkadaşlar en güzeli smart setting programı:istediğin tuşu tuş açma/kapama tuşu olarak atayabilirsiniz.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en güzeli smart setting programı:istediğin tuşu tuş açma/kapama tuşu olarak atayabilirsiniz.

evet bu program bende kurulu . nasıl yani şimdi sen diyorsunki bu program kurulu oldugu icinmi menu tusuna basınca kilit acılıyor diyorsun ?:bilmm

frowell

frowell

Üye
Olmuyor yandaki tuş daha rahat zaten

yk18

yk18

Üye
hiç bir şekilde açılmıyo bende v50 ver var

black war

Üye
arkdş lar bnm bi sorum olcak teli alalı 1 hafta oldu 5800 xm war bazen tuş kilidini açarken veya kaparken herzaman olmamakla beraber titremiyor acil yardımmm:vur:vur:vur

tlgcn38

tlgcn38

Üye
kardeşim senin telefonda bir problem var

black war

Üye
arkadaşlarımın telefonunda da bazen o tuş titrememezlik yapıo yalnız arda arda açıp kaparsan
benim telde ilk 2 gün bişi yoktu sonra bazenleri titremelik yapmaya başladı bide tuş kilidi sürgüsünü tırnağımla kaydırıom

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlarımın telefonunda da bazen o tuş titrememezlik yapıo yalnız arda arda açıp kaparsan
benim telde ilk 2 gün bişi yoktu sonra bazenleri titremelik yapmaya başladı bide tuş kilidi sürgüsünü tırnağımla kaydırıom
Ne alaka konuyla ? :kop::kop::kop:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
V50 de olmuyor

black war

Üye
konuyla alakalı olmasına gerek yok sadece telfonumu düzeltmek istiom

Üst Alt