Yetmez ya.bide Türk malını nasıl yazıyor. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...1-megalomaniax-v1-v2-en-stabil-fw-389756.html asıl Türk malı olan budur.En iyi ve en stabil sürümdür!
ne diyorsunuz siz ya ne emeğin üstüne yatması kendim modladım diyorum arkadaşım kolaysa sen dil ekle bakiyim. nasıl böyle bi hakarette bulunuyorsun anlamıyorum başlığın altında yazdım daha nokia yayınlamadı dil paketlerini ben kendimmi çeviriyim işletim sistemini nedemek istiyorsun hem böyle bişey mümkün olsa ben niye yapmıyım? eski versiyonun dilpaketini eklesem olur ama oda yarım yamalak kıytırık baştan savma bişey olur fwnin %80 i türkçe %20 ingilizce olur! bir işi ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıyıcaksın!. ben yapmamayı tercih ettin kim isterki yarısı türkçeye çevrilmiş bi fw kullanmak sorarım sana yaptığın çok büyük ayıp istemiyorsan başka fw at ben sana zorla direttimmi kullanan böylede kullanır.emeğe büyük hakaret ettin
ben en çok Türk malı yazma şekli kıl kaptım.Emek harcamış olabilirsin o konuda lafımı geri alıyorum.Türkçe yaptıktan sonra bir sürüm olarak çıkarsaydın hakkını verirdin.sert çıktıysam kusura bakma.
)

daha sade derken nasıl daha sade kardeş program bakımından bundan daha sadesini bulamazsın
sadede derken ne kadar sade kardeşim söyle bir dahaki sürümde istediğin gibi bişiler yaparız![]()