Nokia C6v20 on 5800. hemde türkMALI :)

Sponsorlu Bağlantılar

SEKOLELE

olsun paylaşmış o da yeter

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
ne diyorsunuz siz ya ne emeğin üstüne yatması kendim modladım diyorum arkadaşım kolaysa sen dil ekle bakiyim. nasıl böyle bi hakarette bulunuyorsun anlamıyorum başlığın altında yazdım daha nokia yayınlamadı dil paketlerini ben kendimmi çeviriyim işletim sistemini nedemek istiyorsun hem böyle bişey mümkün olsa ben niye yapmıyım? eski versiyonun dilpaketini eklesem olur ama oda yarım yamalak kıytırık baştan savma bişey olur fwnin %80 i türkçe %20 ingilizce olur! bir işi ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıyıcaksın!. ben yapmamayı tercih ettin kim isterki yarısı türkçeye çevrilmiş bi fw kullanmak sorarım sana yaptığın çok büyük ayıp istemiyorsan başka fw at ben sana zorla direttimmi kullanan böylede kullanır.emeğe büyük hakaret ettin

--------------- Ekleme ---------------

Yetmez ya.bide Türk malını nasıl yazıyor. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...1-megalomaniax-v1-v2-en-stabil-fw-389756.html asıl Türk malı olan budur.En iyi ve en stabil sürümdür!

tövbe tövbe git ozaman onu yükle isteyen istediğini yükler ben diyeceğimi dedim türk malıdır bu başkalarının yaptığı şeyleri burda reklam etme ayıp saygısızlığın bu kadarı !!!!

SEKOLELE

arkadaşım lütfen biri konu açtığında lütfen başka bi konu ekleme olr mu bi de sen modla yazılım da görelim!

bu yazdığım yazı must_90 arkadaşım için geçerlidir

must_90

must_90

Üye
ne diyorsunuz siz ya ne emeğin üstüne yatması kendim modladım diyorum arkadaşım kolaysa sen dil ekle bakiyim. nasıl böyle bi hakarette bulunuyorsun anlamıyorum başlığın altında yazdım daha nokia yayınlamadı dil paketlerini ben kendimmi çeviriyim işletim sistemini nedemek istiyorsun hem böyle bişey mümkün olsa ben niye yapmıyım? eski versiyonun dilpaketini eklesem olur ama oda yarım yamalak kıytırık baştan savma bişey olur fwnin %80 i türkçe %20 ingilizce olur! bir işi ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıyıcaksın!. ben yapmamayı tercih ettin kim isterki yarısı türkçeye çevrilmiş bi fw kullanmak sorarım sana yaptığın çok büyük ayıp istemiyorsan başka fw at ben sana zorla direttimmi kullanan böylede kullanır.emeğe büyük hakaret ettin

Emek olarak yaptığın modlar fw de zaten aynı.Ayrıca hepsi forumda mevcut.Ayrıca v20 büyük çoğunluğunun Türkçe olduğu bir sürümde mevcuttur.:islik ben en çok Türk malı yazma şekli kıl kaptım.Emek harcamış olabilirsin o konuda lafımı geri alıyorum.Türkçe yaptıktan sonra bir sürüm olarak çıkarsaydın hakkını verirdin.sert çıktıysam kusura bakma.:oke:

Ne reklamı onu yapan insan ben değilim.Ayrıca Forumun EN TEPESİNDE SIRITIYOR!

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
sert çıktın tabi sanki tüm fwyi başka birinden çalmışım gibi laf söyledin .tekrar söylüyorum cfwyi tamamiyle ben modladım!.ayrıca ben nededim bi işi ya tam yapıcaksın ya hiç yapmıyacaksın bende biliyorum eski versiyon dil dosyalarını gömmeyi ama fwnin sadece %80i türkçe olur %20si gene ingilizce olur böyle bir fw yapma inan çok saçma ve gereksiz olur dil dosyaları çıktığında inan v20yi TAM ANLAMI İLE TÜRKÇE ilk yapanlardan biri ben olucam ;)

ayrıca hâlâ ısrar ediyorum türkmalıdır benim yaptığım şey orjinal c6 v20 dosyasını baştan modlamak !( kim modladı ben, ben hangi ülkeliyim Türkiye,bir Türkün yaptığın ürünün menşei ne oluyor türkmenşeili yani türkmalı. sonuç olarak Türkmalı oluyor! :) )

Ayrıca MegaloManiaX arkadaşımında yaptığı şey benimle aynıdır oda baştan modladı bende. onunki türkmalı oluyorda benimki niye olmasın :oke:

Erman_

Erman_

Üye
Salih eline sağlık, Hakan'ın da dediği gibi, şu lanet widgetli ev ekranını orjinal 5800 a gömsen, bide sadece hack yapsan değmen benim gamlı yaslı gönlüme olur o zaman..

İnan bana, bu modifikasyon bölümündeki bütün V51 sürüm modları kurdum. N97 sinden C6 sına, pandorasından Xpeed ine, tsunamisinden bilmemnesine.. Sonuç ne oldu? Orjinal modifiyesiz V51 e geri döndüm. Sebep? Sadece T9 ve batarya. :(

Eğer yapabilirsen Hakan ve benim dediğim widgetli hackli bir V51, kral olursun gözümde yeminle. :)

Ayrıca FW yi ingilizce kullanmak istemediğim için denemiyorum ancak, emeğine, eline koluna sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Butonunu da unutmadım ;)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
daha sade derken nasıl daha sade kardeş program bakımından bundan daha sadesini bulamazsın :)
sadede derken ne kadar sade kardeşim söyle bir dahaki sürümde istediğin gibi bişiler yaparız :heyo:

yok dostum benim demek istediğim sadece ev ekranı olacak içerisinde yüklü gelen uygulamalar olmayacak(office vs) ama işlemci hızlı ve tarayıcı seninki gibi güncel olabilir.

estami

Üye
Ellerine sağlık Pandora C6 V20'de yayınlamış Türkçesini sadece arama ekranı Türkçe olmamış keşke İngilizce değilde tam anlamı ile Türkçe verebilme imkanınız olsaydı İngilizce olsada yinede güzel modlama emeğinize sağlık...

Unutmadan birde 4*4 ve 4-5 menülü eklersende mükemmel olur.

stybrk

Üye
teşekkürler.. menü 4x5 olanı olsa tam benlik ama buda güzel:)

alpmurat

Üye
Türkçe olmadıktan sonra pek bir anlamı kalmamış..

mustafa

mustafa

Üye
türkçe c6 v20 navifirmden indirime sunuldu diye biliyorum

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm emeğin için teşekkür ederim V6 sürümlerinin bence makul bir değeri yok v51 daha kullanışlı t9 +sarj+video seyrederken c6 hep baştan başlıyor v51 kaldığın yerden devam ediyor bence c6 nın güzel özelliklerini v51 e uygulasanız çok güzel olur

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar söylediklerinize dikkat edeceğim ve en kısa zamanda türkçe + 4x5 ve 4x4 sürümlerinide yayınlıyacağım...

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
indiriyorum arkadaşım birazda inghilizce kullanalım teşekkür ederim paylasım için :)

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil 30dk içinde %100 yazma dili bile türkçe yeni versiyonu yayınlıyacağım onu kullanırsınız :)

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Teşekkür ettim..

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
riça ettim :D

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye