Yeni iphone kulanıcıları itunesten telefona nasıl program oyun atılır resimli anlatım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

elizkundura

elizkundura

Üye
bide 3.1 appsync var diyolar onu da kurayım olmazsa dostum yarın team viever programını kuracam yarın bana yardım edersen sevinirim saygılar iyi akşamalr gözüm

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
    Konu Sahibi
tmmdır dostum :oke:

amedli_589

amedli_589

Üye
evet

--------------- Ekleme ---------------

ben de yüklerken hata veriyor
şöyle bi hata (the application ''maximumsecurity'' was not insalled on the iohone ''gürkan '' because an unknown error occurred (0xe8008001).
diye bi hata veriyor

pofuduck

Üye
Pardon iphone 3gs kullanıyorum ama dosyayı attıgımda eror unkown bilmem ne diyor atmıyor yardım lutfen

evet

ben de yüklerken hata veriyor
şöyle bi hata (the application ''maximumsecurity'' was not insalled on the iohone ''gürkan '' because an unknown error occurred (0xe8008001).
diye bi hata veriyor
aynı hata banada verıyor :S

guvenxy

Üye
evet bende de aynı hatayı veriyor. iphone yurtdışından geldi. ve nete baglanamıyorum jb dediğiniz seyi mi yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim nasıl yapıcam ben onu anlamadım:(

ve su anda fabrika ayarlarına geri döndüm hiç bise yapamıyorum:( napmam lazım off no sim card installed diyo:(

berelazx5353

berelazx5353

Üye
bu yöntem için çok teşekkur ederim.

soosle

Üye
teşekkürler....

soner_oner

Üye
tşk. ler

paşa-155

Üye
peki biz bu oyunları sim kilitli die yükliyemicekmiyiz bilgi alabilirmiyim kardeş

Revengeful

Emekli Yönetici
:emzik:

inferno5558

Üye
birader tarihi gçmiş bir yazı ama arkdaşın dediği sorun bende de mevcut. Sİteden aldığım bütün dosyalar aynı ifade ettiğin şekilde İtunnes de gozukuyor ama yukerken Disconnect diyor. Telefonun Jail Break olduğunu nerden anlaycağınız yardımcı olursan sevinirim.:oke:

sexiback12

Üye
benim ituneste appcilation kısımı yok. ne yapaiblirim

retlaynn

Üye
jail break nasıl yapılır arkadasım lutfen yardım

burak3471

Üye
arkdaşlar bende duvar kağıdı yönünden sıkınt ıyaşıyorum 3lü duvar kagıdı arıyorum yanı yan yana gectıgım zaman egısık fotolar olması lazım arkadasım bna samsung wallpaper craotar bır seyler dedı ama anlamadım bır yardımcı olsanız lutfen

xbetterx

xbetterx

Üye
ya ben dediğiniz gibi yapıyorum herşey tmm ama yüklenen program ve oyunlar tlfnda görünmüo ???

systemboys

systemboys

Üye
ya kardeş bende dediklerini yapıyorum telefonumdaki diğer oyunlar dahi siliniyo removing diyo siliniyo ve yüklediğim yükliceğim programı bile yüklemiyo?? YARDIMM!!

ProFeteröl

Üye
ya kardeş bende dediklerini yapıyorum telefonumdaki diğer oyunlar dahi siliniyo removing diyo siliniyo ve yüklediğim yükliceğim programı bile yüklemiyo?? YARDIMM!!

telefonundaki uygulamalar pc'de yoksa siliyor . 2. elmı telefonun banada olmuştuda :D silindi herşey yeniden atmak zorunda kalıdm

systemboys

systemboys

Üye
:D nası latıcam peki pc'ye uygulamaları

nejdet can

nejdet can

Üye
Harika bir paylaşım tebrikler.....:sarıl:

murathan7633

Üye
kardes emegıne saglık anca bukadar guzel anlatılırdı saolasın...

Üst Alt