5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye

mustafa

mustafa

Üye
bak işte bu sefer oldu :D ellerine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

ha şunu da söylüyüm dostum font konusunda çok zevksizsin :D şaka tabi. ama bi de office firmware yap onda da daha iş adamlarına uygun fontlar kullan. tavsiye tabi. ama son düzenlemelerle bu firmware güzel olmuş. :oke:

ilkgul

ilkgul

Üye
jaf dosyası arayanlar burada bulabilir

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
teşekkürler. Bu arada orjinal fontu nerden indircez? :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum garip ama firmwareyi yükledim,yükler yüklemez telefon ayarlarını yedekledim. firmwareni tekrar flash attım we yedeklemeyi geri yükledim,problem kalmadı :naughty: ayrıca da formattan sonra rompatcher tekrar kurulu olmuyor deil mi
evet Z'ye gömdüm ama bu sferde oto başlama özelliği kalktı..

Teşekkürler arkadaşım dediğini yaptım ve bekleme ekranı düzeldi başarılarının devamını dilerim....
:oke:

Dostum Emeğine sağlık Çok Güzel Yapmışsın ama bende Mp3 Player sorunu veriyor Müziklerimi Görmüyor =S
Onuda yazdım ama okuyana...:allalla:

Müziklerini E:Sounds klasörüne at..

bak işte bu sefer oldu :D ellerine sağlık

ha şunu da söylüyüm dostum font konusunda çok zevksizsin :D şaka tabi. ama bi de office firmware yap onda da daha iş adamlarına uygun fontlar kullan. tavsiye tabi. ama son düzenlemelerle bu firmware güzel olmuş. :oke:
Eyw. dostum..X-Plore,HAndy taskman,Office,Adobe,Rom patcher bnların hepsini kurdum ama hep hata..X-Plore da açınca bi hata,taskman oto başlamama sorunu,Office tıklayınca hiç bişey olmama sorunu,Adobe tıklayınca bişey olmama,Rom p. oto başlama htası üzerine kurulmayıda kabul etmiyor çnkü Z'ye gömdük işte böyle dostum ben kaç kere deneyerek en son buna ulaştım:oke:

TPLay

TPLay

Üye
Teşekkürler @n!wa+*R™ bunu da deneyeyim.Yalnız ben ,açılış kapanış ekranlarının orjinal kalmasını istiyorum.Nokia editör le hangi .mif dosyalarını değiştireceğimi söylersen çok sevinirim.

Sorumun cevabını 18.ci sayfada buldum :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler @n!wa+*R™ bunu da deneyeyim.Yalnız ben ,açılış kapanış ekranlarının orjinal kalmasını istiyorum.Nokia editör le hangi .mif dosyalarını değiştireceğimi söylersen çok sevinirim.
Resource/apps-

Açılış:SplashScreen.mif

Kapanış:SysAp.mif

Teşekkürler.

juba08

Üye
çok sağol bayağı bi sorun yaşasamda en sonunda güncelelmei becerdim :)

hitachi

hitachi

Üye
Doğancan kardeşim eline sağlık.Sorunsuz bir kerede şak diye halletiim.Valla ben bile yapabiliyosam bunu ve arkadaşlarımın tellerini bile,hep senin sayendedr.
Eyvallah kardeşim eline koluna sağlık:oke:

juba08

Üye
büyük bir hata yaparak yenilemişken hepten temizleyeyim diye hafıza kartınada format attım. backup dosyalarıda silinmiş. rehberi geri getirmek mümkün değil dimi?

leventgaat

Üye
bende teşekkür ediyorum kardeşş

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bende teşekkür ediyorum kardeşş
Eyw. :)

büyük bir hata yaparak yenilemişken hepten temizleyeyim diye hafıza kartınada format attım. backup dosyalarıda silinmiş. rehberi geri getirmek mümkün değil dimi?
Hayır..Ama eğer pc de nokia ovi yüklü ise pc den bak Senkronize olmuş mu kişisel bilgilerin

Doğancan kardeşim eline sağlık.Sorunsuz bir kerede şak diye halletiim.Valla ben bile yapabiliyosam bunu ve arkadaşlarımın tellerini bile,hep senin sayendedr.
Eyvallah kardeşim eline koluna sağlık:oke:
İçten teşekkürlerimle dostum..:sarıl:

kimyaci97

kimyaci97

Üye
ya kardeş emeğin için teşekkürler ama inan dünden beri 6 defa flash attım hala adam edemedim teli. rompatch bi türlü yüklenmiyor. sertifika izin vermiyor diyor. ne yaptımsa olmadı. bütün sayfalara baktım ama çözemedim sorunu.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş emeğin için teşekkürler ama inan dünden beri 6 defa flash attım hala adam edemedim teli. rompatch bi türlü yüklenmiyor. sertifika izin vermiyor diyor. ne yaptımsa olmadı. bütün sayfalara baktım ama çözemedim sorunu.
Bütün sayfalara bakacağına sadece ana sayfayı düzgün oku eklentilerede dikatli bak çözersin emin ol!:oke:

SuCh

Üye
Arkadaşım galiba 29unda yeni firware yüklemişsin siteye. 27sindeki firmware ile bunun arasında ne gibi farklar var ona göre tekrar yükleyeyim.:) Sana zahmet söyler misin?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım galiba 29unda yeni firware yüklemişsin siteye. 27sindeki firmware ile bunun arasında ne gibi farklar var ona göre tekrar yükleyeyim.:) Sana zahmet söyler misin?
Dostum görmedin mi donanım yazan o resimi?

SuCh

Üye
@n!wa+*R™;2175208' Alıntı:
Dostum görmedin mi donanım yazan o resimi?

Donanım resmi derken?
1. sayfadaki firwarenin içerdikleri resmi diyorsan ona bakkmıştım. 2 gün önceki firware ile aynısı baktığım kadarıyla

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Donanım resmi derken?
1. sayfadaki firwarenin içerdikleri resmi diyorsan ona bakkmıştım. 2 gün önceki firware ile aynısı baktığım kadarıyla
Aynı hı..?..Aynı olsa yeni ve kusursuz diye bir başlık koyarmıydım sence..?

Neyse sen dikkatli okumamışsın ben şu an yeni özellikleri bakım yazayım bari bekle..

SuCh

Üye
@n!wa+*R™;2175268' Alıntı:
Aynı hı..?..Aynı olsa yeni ve kusursuz diye bir başlık koyarmıydım sence..?

Neyse sen dikkatli okumamışsın ben şu an yeni özellikleri bakım yazayım bari bekle..

2 gün öncesini pek hatırlamıyorum o yüzden kaçırdıklarım olabilir kusura bakma :)
Bu ayın 27sinde yayınlamıştın bir öncekini. Ben en son onu indirmiştim ve kurmuştum.

Üst Alt