Teşekkürler.
Bu Programı ben bi arkadaştan almıştım.
Ancak merak ettiğim 2 nokta var, cevap veren olursa sevinirim.
1- Contacts' daki telefonlardan birini arayınca, Program aranan kişinin yerini bulup konumlarım'a kaydedebilir mi?
2- Daha az internet kotası harcamak amacıyla, program bulunduğum yeri, gideceğim yeri ve rotayı hesapladıktan sonra internete bağlanmadan navigasyona devam edebilir mi? Bunun için hangi ayarları yapmam gerekir.
Teşekkürler....

Ovi ile garmin arasında kaldım, ancak garmini tercih ettim. Umarım pişman olmam.
yok onunla ilgisi yok baktım uzantısı filan dogru. sahile gittim daha acık bir yere Gps in kuvvetli olduğu bir yere ve orda yakınlastırdım ciziyor dedi ve cizdi harita göründü. suan gps düşük bulundugum yeri belirtmiyor buda gps ile ilgili sanırım. haritayı dolasabiliyorum yani görebiliyorum. herseyi harfiyen yapınca bir sorun yasanmıyor. tekrar tesekkürlersw.unl ve gmapsupp.unl uzantılı dosyaları düzenlersen sorun kalmaz. bu dosyaların uzantılarına bak. Bu iki dosyanın uzantısı txt olmayacak. unl olacak..![]()
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
Maxicep.com - Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları -uygulama ayarları-Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2010.1 çıkmış hayırlı olsun

hayırlı olsun.![]()
deneyen var mı acaba? ya da download linki olanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2010.1 çıkmış hayırlı olsun
lütfen bi el atın...