Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

karamitil

karamitil

Üye
teşekkürler '' daha iyi gps doğrulugu bekleniyor'' diyo kalıyo neden aceba

Beyhanoglu

Üye
Teşekkürler.
Bu Programı ben bi arkadaştan almıştım.
Ancak merak ettiğim 2 nokta var, cevap veren olursa sevinirim.
1- Contacts' daki telefonlardan birini arayınca, Program aranan kişinin yerini bulup konumlarım'a kaydedebilir mi?
2- Daha az internet kotası harcamak amacıyla, program bulunduğum yeri, gideceğim yeri ve rotayı hesapladıktan sonra internete bağlanmadan navigasyona devam edebilir mi? Bunun için hangi ayarları yapmam gerekir.

Teşekkürler....

kilisecini

Üye
kardes super bir iş cıkarmıssın allah razı olsun senden

serdar5527

serdar5527

Üye
Allah razı olsun çok saol

krbk7860

krbk7860

Üye
Teşekkürler.
Bu Programı ben bi arkadaştan almıştım.
Ancak merak ettiğim 2 nokta var, cevap veren olursa sevinirim.
1- Contacts' daki telefonlardan birini arayınca, Program aranan kişinin yerini bulup konumlarım'a kaydedebilir mi?
2- Daha az internet kotası harcamak amacıyla, program bulunduğum yeri, gideceğim yeri ve rotayı hesapladıktan sonra internete bağlanmadan navigasyona devam edebilir mi? Bunun için hangi ayarları yapmam gerekir.

Teşekkürler....

Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
Maxicep.com - Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

1- Ayarlar-Tel ayarları -uygulama ayarları-Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.:oke:

sanaltarak

Üye
Ovi ile garmin arasında kaldım, ancak garmini tercih ettim. Umarım pişman olmam.

okvnoe

Üye
paylaşımınızdan faydalandım ve gerçekten mükemmmel bir navigasyon. ovi yi birşey sanıyordum oysa şimdi ovi yi açmıyorum bile emeginiz için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Ovi ile garmin arasında kaldım, ancak garmini tercih ettim. Umarım pişman olmam.

ikisini de sınırsız kullandım olmayacaksın dostum emin ol

ozhanoz

Üye
sw.unl ve gmapsupp.unl uzantılı dosyaları düzenlersen sorun kalmaz. bu dosyaların uzantılarına bak. Bu iki dosyanın uzantısı txt olmayacak. unl olacak..:oke:
yok onunla ilgisi yok baktım uzantısı filan dogru. sahile gittim daha acık bir yere Gps in kuvvetli olduğu bir yere ve orda yakınlastırdım ciziyor dedi ve cizdi harita göründü. suan gps düşük bulundugum yeri belirtmiyor buda gps ile ilgili sanırım. haritayı dolasabiliyorum yani görebiliyorum. herseyi harfiyen yapınca bir sorun yasanmıyor. tekrar tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
Maxicep.com - Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

1- Ayarlar-Tel ayarları -uygulama ayarları-Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.:oke:

yada buda zor gelenler için söyle söyleyim 5800xm kullanıyorum ve ayarlardan her zamn sor secenegini sectim ve sürekli nasıl baglanacagımı soruyor artı birseyde tercihlere girip hatsız tercihi seciyorum yani uçuş modunu ve bu sekildede bir sorun olmuyor.

kındefi

kındefi

Üye
güzel bir çalişma innov8 de başarılı nedense gps ye bir türlü bağlanamadım yinede teşekürler:hmmm

greghile

Üye
çok teşekürler valla süper anlatımla yükledim nokia E71 de canavar gibi çalışıyor

ermanfb

Üye
arkadaşlar birşey sorucam bende 2009.02 haritası vardı ve gayet güzeldi beni yol üstünde tam olduğum yerde gösteriyordu örneğin bir kavşaktan dönüyorsam haritada o anda kavşakta gösteriyordu beni ama 2009.12 haritasını yükledim bu sefer bir sorunla karşılaştım. yine aynı örneği vermek gerekirse kavşaktan geçiyorum fakat bu yeni harita 3-4 saniye sonra beni o kavşakta gösteriyor yani geriden geliyor biraz galba sorun nedir acaba?

ayd06

Üye
tşklerrr

muratertan1972

Üye

2010.1 çıkmış hayırlı olsun

tekno005

tekno005

Üye
üstadlar öncelikle herkeze selam,
bende n79 var sorunum ise;
-garmini 11.049 versiyonu yüklü iken telime garmini yükledim...
-sonra haporlörü patladı ve garantiye götürdüm versiyon atarız dediler...
-versiyonu 32.001 e yükselttiler yine hac*ledim teli şimdi garmin yüklenmiyor..
-yani yüklemenin sonunda (yüklenemiyor erişim yok) deyip çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
-bana gps'de bi özellik lazım o da yapılan en yüksek hız, bu da birtek garminde var :hmmm lütfen bi el atın...
Şimdiden Teşekkürler...

joshuagold

Üye
Merhaba allah razı olsun sızlerden bu gps ne güzel birşeymiş. Sormak istediğim iki şey var benim
1.si:gps i kullandığımda gittiğim süratıde gosteriyor ama bende tam 20 km/h daha az gösteriyor aracın kadranna göre telefonum e 71 acaba sizdede aynı şey oluyormu.
2.si:Yeni harita çıkmış bunu ne zaman yükleyebileceğiz link bulamadım ben.

Burada bulunan herkese yardımları için teşekkürler.

gurhan36

Üye
2010.Q1 indiren var mı? yukarıda verilen linkten kendi sayfası çıkıyor.

werarce

werarce

Üye
eywallah çoook sağol eline sağlık

Üst Alt