5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bugun yükledim firmware yi.. hani effect değiştiriyorum demiştim ya tam benim effecti eklemişsin süper olmuş hız felan gayette düzgün çalışıyor. eline sağlık aynen devam :)
Sen yeni sürümü gör.. Coming Soon ;)

SuCh

Üye
@n!wa+*R™;2163759' Alıntı:
Sen yeni sürümü gör.. Coming Soon ;)

Arkadaşım eline koluna beynine her şeyine sağlık. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben çok kurcaladım da yavaşlattım :) Yine format atacağım. bi rahat durmuyorum :D
Acaba yeni güncellenmişi ne zaman gelir ona göre bekleyeyim :)

tibet53

Üye
Dostum yeni sürüm hazırlıyorsan donanım haberde senin gibi bir arkadaş çok profesyonel bir sürüm yapmış. Artık telefona hard format atsak bile hackli olabiliyor. O sürümü de inceleyebilirsen çok iyi olur. Belki faydalana bileceğin şeyler olur. Şimdiden kolay gelsin. Emeklerin için tekrar teşekkürler.

Bu arada bu zamana kadar format atarken ki flashlama yöntemlerimiz tamemen yanlışmış. Orada ki konuyu inceleyince gördüm. Bir arkadaş doğru formatlamayı oradan buraya aktarırsa çok güzel olur. Format sırasında karşılaştığım hataların hepsini oradan giderdim. Şuan tele flash atarken tek bir sorun tek bir hata almıyorum.

st0reyy

Üye
bak şimdi ben herşeyi yaptım telne rom pather de var aktifleştiriyoum 2 tanesini ordaki sora snn kini kurmaı deniyorum gie sertifika hatası veriyor

toligargala

toligargala

Üye
sürümün güzel olmuş kardeş ama bluetooth dosya göndemedi samsung telefona bide skyfire veya kendi broswerinden nete bağlanamadım acaba neden oldu böyle

biroltr

Üye
Dostum yeni sürüm hazırlıyorsan donanım haberde senin gibi bir arkadaş çok profesyonel bir sürüm yapmış. Artık telefona hard format atsak bile hackli olabiliyor. O sürümü de inceleyebilirsen çok iyi olur. Belki faydalana bileceğin şeyler olur. Şimdiden kolay gelsin. Emeklerin için tekrar teşekkürler.

Bu arada bu zamana kadar format atarken ki flashlama yöntemlerimiz tamemen yanlışmış. Orada ki konuyu inceleyince gördüm. Bir arkadaş doğru formatlamayı oradan buraya aktarırsa çok güzel olur. Format sırasında karşılaştığım hataların hepsini oradan giderdim. Şuan tele flash atarken tek bir sorun tek bir hata almıyorum.
:islik:islik:islik

Bahsettiğin konu bu olsa gerek :aha:

Doğancan kardeşimin yapmış olduğu modifiyede güzel benim modifiye ile aynı neredeyse, doğancan kardeşim yazı fontu ve yeni efeckler kullanmış çok beğendim. Benim modifiyem üzerinden dosyaları düzenlerse sanırım daha iyi bir yazılım ortaya çıkacaktır. Burda ayretten konu açmaya gerek yok doğancan sağolsun beta1 final ve bu versiyonuna baktım çok güzel işler çıkarmış.

Rompack olayı Formattan sonrada otomatik kuruluyor doğancan kardeşim benim dosyayı indir bi kontrol et o konuda sorunsuz şuanda sistem. Sadece plus life kurulumu yapılamıyor z: yazıldığı için dahili bileşen oldu "RP Lite"...

Bi elin nesi var 2 elin sesi var benim dosyalarım üzerinden geliştirebilirsen sistemi ortaya daha güzel bir yazılım çıkacaktır.:oke:
Sonuçta bende yabancı forumlardan geliştirmiştim sistemi. :pro:
Kolay gelsin.:heyo:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya bunu kendinmi yaptın nası yani z ye istediğin dosyayı atabiliyormusun...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:islik:islik:islik

Bahsettiğin konu bu olsa gerek :aha:

Doğancan kardeşimin yapmış olduğu modifiyede güzel benim modifiye ile aynı neredeyse, doğancan kardeşim yazı fontu ve yeni efeckler kullanmış çok beğendim. Benim modifiyem üzerinden dosyaları düzenlerse sanırım daha iyi bir yazılım ortaya çıkacaktır. Burda ayretten konu açmaya gerek yok doğancan sağolsun beta1 final ve bu versiyonuna baktım çok güzel işler çıkarmış.

Rompack olayı Formattan sonrada otomatik kuruluyor doğancan kardeşim benim dosyayı indir bi kontrol et o konuda sorunsuz şuanda sistem. Sadece plus life kurulumu yapılamıyor z: yazıldığı için dahili bileşen oldu "RP Lite"...

Bi elin nesi var 2 elin sesi var benim dosyalarım üzerinden geliştirebilirsen sistemi ortaya daha güzel bir yazılım çıkacaktır.:oke:
Sonuçta bende yabancı forumlardan geliştirmiştim sistemi. :pro:
Kolay gelsin.:heyo:
Yeni sürüm üzerinde 2 haftadır çalışılıyor..En önemli sorun olan Rom Patcher formattan sonra artık sorunsuz kurulumu en yeni özelliklerden biri..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ya bunu kendinmi yaptın nası yani z ye istediğin dosyayı atabiliyormusun...
Atabilirsin ama hepsi de kesin çalışacak diye birşey yok..

sürümün güzel olmuş kardeş ama bluetooth dosya göndemedi samsung telefona bide skyfire veya kendi broswerinden nete bağlanamadım acaba neden oldu böyle
Öyle sorunların olmaması lazım ama bekle kardeşim yeni sürüm bitmek üzere..;)

bak şimdi ben herşeyi yaptım telne rom pather de var aktifleştiriyoum 2 tanesini ordaki sora snn kini kurmaı deniyorum gie sertifika hatası veriyor
Benim dosyamı nasıl değiştiriysen V40 hack dosyasnıda değiştiriceksin..

tibet53

Üye
@Birol bence kesinlikle senin donanım haberde anlattığın flash yönetemi buraya eklenmeli. Eski yöntemle bir çok hatadan sonra format atabiliyordum ,ama senin anlattığın gibi yapınca tek bir sorunla karşılaşmadım. Dolayısıyla oradaki flashlama yöntemleri kesinlikle buraya aktarılmalı. Konu sahibi sen olduğun için bence aktarırsan daha makul olur.

SuCh

Üye
Arkadaşım bugün bir şeyin farkına vardım. İşcep programını fortiscep programını indiremedim. Cep telefonuma link geliyor. Yükleme başlıyor ve yükleme başarısız diyip çıkıyor. Arkadaşın telefonu da 5800 ama hacksiz. Onda denedim indirdi ve kurdu her iki bankanın progrmaını da. Bana lazım olan bir program fakat yüklemeyi yapamıyorum ne yazık ki. Kendi browseri ile operanın her iki sürümü ile de denedim olmadı. Yüklemeye başlarken yükleme başarısız diyip çıkıyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bugün bir şeyin farkına vardım. İşcep programını fortiscep programını indiremedim. Cep telefonuma link geliyor. Yükleme başlıyor ve yükleme başarısız diyip çıkıyor. Arkadaşın telefonu da 5800 ama hacksiz. Onda denedim indirdi ve kurdu her iki bankanın progrmaını da. Bana lazım olan bir program fakat yüklemeyi yapamıyorum ne yazık ki. Kendi browseri ile operanın her iki sürümü ile de denedim olmadı. Yüklemeye başlarken yükleme başarısız diyip çıkıyor.
Yeni sürümde o sorun giderildi merak etme ekleyeceğim..:oke:

@Birol bence kesinlikle senin donanım haberde anlattığın flash yönetemi buraya eklenmeli. Eski yöntemle bir çok hatadan sonra format atabiliyordum ,ama senin anlattığın gibi yapınca tek bir sorunla karşılaşmadım. Dolayısıyla oradaki flashlama yöntemleri kesinlikle buraya aktarılmalı. Konu sahibi sen olduğun için bence aktarırsan daha makul olur.
Valla ben bildiğim gibi Flaslarım dostum ayrıca şu ana kadar da tek bir hata bile almadım ben Ekleyeceğim zaten resimli anlatım merak etme:oke:

callcium

Üye
hocam öyle bi problem olmadı bende direkt yükledi işcep i

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
kardes son yaptıqın frimware yi yüklemedim ama bi öncekini yanı dun bu sayfada olanı yükledım.tamam herşey güzel de proqram falan yüklenmıyor :( pom patcheri 2.3 ü yükleyemedım hem telefon da da yoktu.başka bir proqram yüklemeye çalışyıqımda ise ondada sertifika kısıtlı diyor nasıl olacak bu iş :(

xraicon

xraicon

Üye
arkadslar bunu yuklerken nokia pc suite falan yuklu olmasi gerekiyor mu

aşka inat

aşka inat

Üye
teşekürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar bunu yuklerken nokia pc suite falan yuklu olmasi gerekiyor mu
Dostum o klasör dizini için sen yinede Nokia Ovi Suite'i yükle:oke:

kardes son yaptıqın frimware yi yüklemedim ama bi öncekini yanı dun bu sayfada olanı yükledım.tamam herşey güzel de proqram falan yüklenmıyor :( pom patcheri 2.3 ü yükleyemedım hem telefon da da yoktu.başka bir proqram yüklemeye çalışyıqımda ise ondada sertifika kısıtlı diyor nasıl olacak bu iş :(
Dostum anasayfada tam anlatım yaptım ben bak benim modifiye dosyamı değiştirdiğin gibi 5800 V40 ahck içinde ekte var rofs dosyasını değiştiriceksin.

:oke:

SuCh

Üye
Emeğine sağlık.
Ben bir şey soracağım. Diyelim Bu youtube programının veya skyfire programının güncel bir versiyonu çıktı. Onu yüklemeye kalktığımızda bu dahili bir bileşendir uyarısını alacak mıyız? Yoksa sorun olmadan güncel olanını yükleyebilecek miyiz?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık.
Ben bir şey soracağım. Diyelim Bu youtube programının veya skyfire programının güncel bir versiyonu çıktı. Onu yüklemeye kalktığımızda bu dahili bir bileşendir uyarısını alacak mıyız? Yoksa sorun olmadan güncel olanını yükleyebilecek miyiz?
Valla onu denemek lazım ama o hatayı verceğini sanmıyorum,şayet verse bile sürümden kaldırırız olur biter:evet:(Ayrııca bu gayet iyi yenisi çıksa ne kadar olacak sanki)

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
animatör dostum bana v40 navi kodu lazım + bu hack işini yapamıyorum user iniyi işaretliyom sonra telefonu seçiyom. altta NONE NONE diyor hepsini msnni açta konuşalım biraz

+ dediklerin hepsini yaptım oldu ama telefonun sistemi hala aynı açılırken el sıkışmalar nokia msj göndermeler hepsi var yazılımda bi değişiklik göremedim

Üst Alt