Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

tuncer1717

Üye
Arkadaşlar birisi şu çalışan 10.1 versiyonun firmware yüklesinde bizde alıp phoneix le atalım...
Bi deneyelim yoksa nokia nın kendisinin bunu vereceği yok..

CNC 59

Üye
Nokia 6700c fiyatı 579tl civarı. bu aralar 6700 slide cıkıcak bide o telefonda cok güzel ama daha fiyat biçilmemiş. we Bnce bu kdr paraya dha güzel bi telefon alabilirsin. Nokia E72 850 tl en güzel telefon bnce bu.Dokunmatik alma pişman olursun.bilemem senide dokunmatikler hiç iyi gelmiyor bana.Tuşsuz telefon oLmaz :) 6700c cok özellik yok 5mp kamera ws.. Wifi bişi al almışken bu kdr para verceksen.eğer 2 yıl dha götürsün snra alırım düzgün bişi dersen 6303c al kullan. 3.2mp kameralı görüntülü konuşması yok o kdr.ona göre al.Ama telefon cok kullanışlı tuş takımı olsun,hızı olsun,menüsü olsun.

Bildgn 3.2mp kameralı telefonlarla aynı.sadece Carl Zeiss lar azcık dha kaliteli.300tl civarında.280 e fln bulursun araştırırsan.
teşekkürler anemik bilgiler için dediğin gibi 6700 a o kadar para veremedim ve 6303 aldım ki bunun görüntüüsde 5700 a göre bana daha iyi geldi ama kamerası 3,2 olmasına rahmen n73 le aynı kalitede değil malesef

anemik

anemik

Üye
N73 carl zeiss sanırım.ondan biraz daha iyi. Yaw cokta büyük bi fark yok bnce be.Sonuçta telefon ne kdr net olması beklenirki. N73 e göre bnce iyi.Çnkü boyut olarak cok güzel 6303c . N73 ün bu telefondan farkı 1-) ses daha yüksek cıkıyor 2-) kamera .

--------------- Ekleme ---------------

Bir sorum olacak.Telefonu usb kabloyla pc ye baglıyorum.Pc suite vb. bi program kullanmıyorum.direk takıorum kabloyu atıyorum istediğimi sonra cıkartıyorum.bi kaç kez hesap makinası kaybolmuştu snra hallettim tekrardan versyon attım fln ama nie böle yok oluyor hesap makinası ? Yda böle programsız baglanıp koparmam zararlımı ?

crazy_04

crazy_04

Üye
Sevgili arkadaşlar geçen ay 6303c aldım herşeyinden memnun'um fakat benim gibi ayda 10.000 smsi kullanan biri için kötü bi sorun ortaya çıktı, her harfin arasına otomatik boşluk koyuyor :nono: telefona format attım. v6.40 tan v9.10a yükselttim ama halen daha aynı şikayeti alıyorum.. yardım edin lütfennn:ağlarım:

ali61ts

Üye
varmı yeni sotware

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Anemik bende pc suite kullanmıyorum çok kasıyor direk flash bellek gibi veri depolamadan giriyorum . Benimde hesap makinem kayboldu malesef . Hafıza kartımda var fakat ajandada olması daha iyi , oraya nası getirdin acaba ? .

Birde benim konumda el feneri programı arıyoruz demişsin . Arkadaşlar 6303 , 6500 , 3100 vb. gibi birsürü telde flaşı el feneri olarak kullanamazsınız. Çünkü bu flaşlar sadece kısa süreli yanması içindir . Uzun süre yanarsa aşırı ısınır . Siz flaşınızı 30 saniyeden fazla açık tutun havaya uçarsınız :D . Eğer flaş açık tutulabilseydi fotoğraf makinelerindede olurdu bu özellik :) Onlardada 1kere çakıyor . Siz el feneri olarak kullanamazsınız fakat kesintili olarak fotoğraf çekmeden flaşı yakabilrisiniz kesintiden kastım sizin el çabukluqunuza bağlı :)

http://www.maxicep.com/s40-ve-java-...r-telde-olmuyor-ama-cogunda-oluor-328292.html

Bu konudaki uyumlu telefonlar arasında 6303c var . Yapamayan olursa video çekebilirim belki ( söz veremem )

anemik

anemik

Üye
Sevgili arkadaşlar geçen ay 6303c aldım herşeyinden memnun'um fakat benim gibi ayda 10.000 smsi kullanan biri için kötü bi sorun ortaya çıktı, her harfin arasına otomatik boşluk koyuyor :nono: telefona format attım. v6.40 tan v9.10a yükselttim ama halen daha aynı şikayeti alıyorum.. yardım edin lütfennn:ağlarım:

ilginç.. Bi servise gönder derim.Bu sorunu ilk defa duyuyorum.Duyuyoruz dielim hatta.Emin ellerde bakılsın telefona.servise bi gönder.

Hesap makinasını nasıl getirdim tam hatırlamıyorum biraz zmn geçti üstünden ama.telefonu tekrardan güncelledim sanırım.Pc ye bağladım ve bağlantıyı koparırken Pc den Aygıt Durdur diyip cıkartmaya başladım artık. Bide şu sorun war.Acaba Telefondan ' Bitti ' yazısını tıklayıptamı cıkartıcaz yoksa Pc den aygıtı durdur diyip temi cıkartıcaz ..? :D
Bide kaployu cıkartıncada telefonda Hala o 3 secenekli yazı kalıyor 1-Pc suite 2-Baskı depolamıdır nedir ws ws..

Bnce kart okuyucuya gecelim en sağlıklısı o :) El feneri konusundada sadece bi kaç yerden okudum.ama s60 yerine s40 yazmışlar.ondan yanlş bilgilenmiş oldum.bzm telfnlarda olmuormuş.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Usb data kablosunda pc den güvenli durdur deyip çıkarmakta telefondan Bitti deyip çıkarmakta aynı işlevi görüyor sanırım . İkisindede veri bağlantısını kesiyor fakat telefondan yapmak daha kolay ben telden Bitti ' yi seçiyorum .

Crazy_04 telefonun K.V.K'lıysa gönder derim belki yeni telefon yollarlar :D

Haylaz.06

Haylaz.06

Üye
Arkadaşım Benim Nokia 6303 Classic Telefonum Bi Ara Yazılım Yüklenecekti Bende Nokia'nın " Nokia Software Updater " Programını İndirdim Yazılımı v9.10 du Ama Telefon Kapanıyodu Ve Nokia Yazısı Çıkıyor ve Ekranın Ortasında Çizgi Oluşuyor ve Telefonum Kapanıyor NE YAPMALIYIM??? :hmmm

niko'M

niko'M

Üye
Kardeş bende de aynı sorun wardı,serwise götürdüm wersiyon güncellettim (10.10) we düzeldi..1 saatlik işi war,bu arada en güncel wersiyon 10.10 ama hala bazı arkadaşlar ısrar ediyo 9.10 diye...NSU'da öyle olabilir ama serwislerde 10.10 !!!!!:vur

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Haylaz.06 eğer version 9.10 ken 9.10 un programını indirdiysen üstüne kurmuş olabiliceğinden sorunlar ortaya çıkabilir .

Örneğin bilgisayarınızda windows yüklüyken silmedne bidaha kurarsanız 2 de birde reset atar , kapanır vb. Bu telefonlardada olabilir çünkü 2 işletim sistemi eş zamanlı çalişiyor çakişmalar yaşanıyor .

Eğer versiyonun 8.90 iken 9.10 kurduysan kurulumda hata yapmışsındır , erken çıkartmışsındır vb. yinede en iyisi SERVİSE gönder derim

Kardeş bende de aynı sorun wardı,serwise götürdüm wersiyon güncellettim (10.10) we düzeldi..1 saatlik işi war,bu arada en güncel wersiyon 10.10 ama hala bazı arkadaşlar ısrar ediyo 9.10 diye...NSU'da öyle olabilir ama serwislerde 10.10 !!!!!:vur

Bende bu sorun üzerine kvk' ya mail gönderdim cevap bekliyorum bakalım olacakmı .

Bu arada :

10.10 ' da # tuşu düzeldimi ?
Seste artış oldumu ?
Telefon açikken bataryayı çıkarınca görüntünün silueti ( nerdeyse aydınlatmasız görüntünün aynısı ) ekranda kalıyordu bu düzeldimi ?
Kamerada bi değişiklik varmı ?

Bunların dışındada herhangi bir değişiklik oldumu ?

Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim

Haylaz.06

Haylaz.06

Üye
Arkadaşım Benim Nokia 6303 Classic Telefonum Bi Ara Yazılım Yüklenecekti Bende Nokia'nın " " Programını İndirdim Yazılımı v9.10 du Ama Telefon Kapanıyodu Ve Nokia Yazısı Çıkıyor ve Ekranın Ortasında Çizgi Oluşuyor ve Telefonum Kapanıyor NE YAPMALIYIM??? :hmmm

Haylaz.06 eğer version 9.10 ken 9.10 un programını indirdiysen üstüne kurmuş olabiliceğinden sorunlar ortaya çıkabilir .

Örneğin bilgisayarınızda windows yüklüyken silmedne bidaha kurarsanız 2 de birde reset atar , kapanır vb. Bu telefonlardada olabilir çünkü 2 işletim sistemi eş zamanlı çalişiyor çakişmalar yaşanıyor .

Eğer versiyonun 8.90 iken 9.10 kurduysan kurulumda hata yapmışsındır , erken çıkartmışsındır vb. yinede en iyisi SERVİSE gönder derim

Bende bu sorun üzerine kvk' ya mail gönderdim cevap bekliyorum bakalım olacakmı .

Bu arada :

10.10 ' da # tuşu düzeldimi ?
Seste artış oldumu ?
Telefon açikken bataryayı çıkarınca görüntünün silueti ( nerdeyse aydınlatmasız görüntünün aynısı ) ekranda kalıyordu bu düzeldimi ?
Kamerada bi değişiklik varmı ?

Bunların dışındada herhangi bir değişiklik oldumu ?

Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim

Arkadaşım Benim Telefonum Niye Kapanıyor?? Ben Telefonumun Sürümü v9.10'dı Alındığı Zaman Ama Ben Nokianın Sitesinden En Sonki Sürümü Olanı İndirdim Ama Şimdi Telefon Açılmıyor...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşım Benim Telefonum Niye Kapanıyor?? Ben Telefonumun Sürümü v9.10'dı Alındığı Zaman Ama Ben Nokianın Sitesinden En Sonki Sürümü Olanı İndirdim Ama Şimdi Telefon Açılmıyor...

şuanda en son sürüm 9.10 sen en son sürümü indirdiysen 9.10 u indirmişsin ve telefonunda 9.10 muş

Muhakkak üstüne kurmuştur versiyonu o yüzden çakışma yaşanıyordur tel kapanıyordur . Telefonculara sakın yaptırma garantisi gidebilir en iyisi servise götür .

Haylaz.06

Haylaz.06

Üye
şuanda en son sürüm 9.10 sen en son sürümü indirdiysen 9.10 u indirmişsin ve telefonunda 9.10 muş

Muhakkak üstüne kurmuştur versiyonu o yüzden çakışma yaşanıyordur tel kapanıyordur . Telefonculara sakın yaptırma garantisi gidebilir en iyisi servise götür .

Teşekkürlerde Ben Yazılımı Yüklemeden Öncede Aynı Olay Yaşanıyordu Yine Açılmıyordu ve Bir Tane Oyun Vardı Ev Yapma "ŞEHİR KURMA" Oyunu Bu Oyunda Evlerin Duvarları vs. Görünmüyordu.Ben O Yüzden Araştırdım Nokianın Sitesinde Yeni Yazılımın Sürümü Vardır Dendi ve Şimdi 5 - 6 Güne Anca Açılıyor Ama BEN YİNEDE GARANTİSİYLE BERABER SERVİSE GÖTÜRÜYİM... Çok Sağol:bye2:

anemik

anemik

Üye
tunabt22 böle sorunu olanlara direk servislik olduklarını söle.Bn ne yaptıysam olmadı.Tlfncularda cok sağlıklı calıstıramıyorlar telefonu.Servisten başkasına elletmeyin.
servis 10.10 yüklemiştir cıkmış olabilirde.Bn göndercem servise bakalım hangi versyonda gelcek tlfn.

Birde 10.10 da Ses yükselmiş azcık , Kamera ikonlarında bi kaç değişme warmış we ' # ' tuşu düzelmiş. 10.10 olan bi ark war.

pampilo

Üye
Nokia 6303c harika telefon

anemik

anemik

Üye
pampilo konuyu özetlemişsin :D

CNC 59

Üye
dün nokia shopa 10,10 u yüklettirdim.# tuşuna basınca artık sessize geçiyor ama sanki çalar saat modunda ses dahada kısılmış önceden öylemiydi dikkat etmedim ama çalar saatla normal telefonun çalışındaki ses yüksekliği aynı değil aynı müzik çalar saat modında çok daha az çıkıyor sizlerdede öylemi bir denermisiniz 9,10 olan ve 10,10 yükleten arkadaşlar

b-13

b-13

Üye
arkadaslar şimdi bn haritayı açtığımda nerde olduumu qörmek istiorm. mesela qitceğim yeride bana tarif etmesini istiorm . xD hadi onu yapamıosa haritayı nasıl açıcaz.. açamadım bi türlü..adres aradan adresi yazıorm çıkmıor qenede.. :S ayrıyetten bişi indirmemiz qerekiormu..?

crazy_04

crazy_04

Üye

:oke: sağol kardeş bkalım servisten gelinceye kadar telefonsuz ne yapacağım :hmmm neyse bir çaresine bakacağız kurtulayım yeter ki

Üst Alt