Kardeş # düzeldi,msjlarda otomatik boşluk oluyodu o da düzeldi..Seste az da olsa artış war,kulaklıkta tam hissediliyo ama..Telefon açıkken bataryayı çıkarmayı denemedim denemem de,mantıklı bi iş değilHaylaz.06 eğer version 9.10 ken 9.10 un programını indirdiysen üstüne kurmuş olabiliceğinden sorunlar ortaya çıkabilir .
Örneğin bilgisayarınızda windows yüklüyken silmedne bidaha kurarsanız 2 de birde reset atar , kapanır vb. Bu telefonlardada olabilir çünkü 2 işletim sistemi eş zamanlı çalişiyor çakişmalar yaşanıyor .
Eğer versiyonun 8.90 iken 9.10 kurduysan kurulumda hata yapmışsındır , erken çıkartmışsındır vb. yinede en iyisi SERVİSE gönder derim
--------------- Ekleme ---------------
Bende bu sorun üzerine kvk' ya mail gönderdim cevap bekliyorum bakalım olacakmı .
Bu arada :
10.10 ' da # tuşu düzeldimi ?
Seste artış oldumu ?
Telefon açikken bataryayı çıkarınca görüntünün silueti ( nerdeyse aydınlatmasız görüntünün aynısı ) ekranda kalıyordu bu düzeldimi ?
Kamerada bi değişiklik varmı ?
Bunların dışındada herhangi bir değişiklik oldumu ?
Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim

Gönder kardeş serwise,hallolur 1 saatteYa birşey soracaktım . Ben ev ekraındaki kısayol çubuquna birkaç oyun koyacaktım .
seçeneklerden :
Uygulamalara ( klasör olan ) a basıyorum ekran öyle kalıyor arama kapama tuşuna basıyorum sağ seçim tuşu normaldeki haline dönüyor o kadar öyle takili kaliyor telefonu kapatmadan düzelmiyor bunu ne yapabiliriz ?
Valla bu tür sorunlar devam ederse ben servise yollayıp 10.10 yaptıracam sizce yaptırayımmı ?

Bu sorun cok tartışıldı kardeş.Herkeste öle sırf sende değil merak etme.Böle idare etmen gerekiyor.Ben herşeyi Hafıza kartında tuttugumdan telefon hafızasıyla işim yok.10mb lık boş yeri war o yetiyor ztn.Bşka bi çözümü yok yükseltilemez diye biliyorum.arkadaşlar bende nokia 6303 var ve yeni aldım.bir sorunum var yardımcı olurmusunuz.telefonun hafızası toplam 20 mb gözüküyor ve boş alanda 1 mb gözüküyor.telefonda sadece bir tema yüklü .
(telefonu alırken 64 mb telefon hafızası ve 1 gb hafıza kartı var dediler.ama telefon hafızası 20 mb.)
boş alan 1 mb olduğu için fazla tema yükleyemiyorum.
telefonun hafızasındaki programları nasıl göreceğim. ve telefonun hafızasını yükseltemiyormuyuz.
arkadaşım senin telefonunda 10 mb lık boş alan varmış ama benim telde 1 mb boş alan var.hafıza kartındaki temayı yüklemeye çalışıyorum.hafıza dolu diye hata veriyorBu sorun cok tartışıldı kardeş.Herkeste öle sırf sende değil merak etme.Böle idare etmen gerekiyor.Ben herşeyi Hafıza kartında tuttugumdan telefon hafızasıyla işim yok.10mb lık boş yeri war o yetiyor ztn.Bşka bi çözümü yok yükseltilemez diye biliyorum.
telefonun hafızasını nasıl biçimlendireceğim.*#7370# yapıyorum olmuyor.*,3,yes ve telefon açma tuşlarına basıyorum olmuyor.başka bir yöntem varmıdır.teşekkürlertaner74 telefon hafızasını biçimlendirmeyi dene bi.Snra ne kdr hafıza ya bak ne kdr diye. Uygulamalardan Koleksiyon a girip te bi kontrol et Telefon hafızasında ekstra bişiler yüklümü diye. 20mb hafızası war telefonun çnkü.
yha oFF. arkadaşLar hesap makinesi kaybolduu .. :S ajanda arıorm yok. nereye qitti bu durup dururkenn ..!![]()
telefonun hafızasını nasıl biçimlendireceğim.*#7370# yapıyorum olmuyor.*,3,yes ve telefon açma tuşlarına basıyorum olmuyor.başka bir yöntem varmıdır.teşekkürler
cenk o sorun bendede var müziği silip tekrar atıyorum öle öle deneyerek yapiyorum

hm.. yha qüncellemede sorun olduqunu sanmıorm qüncellemeden sonra hesap makinsı varı da . o usb yi direk çekip alıodum ondan oldu heralde off. ne yapcam şimdii :SPC le usb bağlantısı yapınca direk kopartma bidaha.Sağ aşağıda cıkan simgeyi tıklayıp Aygıt ı durdur yap.ArdındanTelefondan Bitti yazısıı tıkla ve USB yi cıkar.Bidahada direk baglantıyı koparma.Başka bi nedenle olamaz ztn.Yda güncelleme hatalı olmuştur.
Bn tekrardan pc ye bağlantı kurdugumda geri geldi.Ztn snra güncelledim.Kolay Gelsin.Bidahada direk koparma baglantıyı, daha büyük bi sorun olmasın