Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

cenk08201125

cenk08201125

Üye
güncellemeden oluyo o sorun düzenli bir şekilde yapman gerekiyor bataryan dolu olsun telefon kapanmasın güncelleme esnasında ve bilgisayarında kapanmasın elektrikler gitmemesi lazım dizüstü bilgisayarda yap bence ne olur ne olmaz ve güncelleme yapılırken pc de başka bir işlem yapma ne olur ne olmaz diye o zaman sorunun düzelecektir:oke:

HSYN&A

HSYN&A

Üye
çok sağol kardeşim

CNC 59

Üye
arkadaşlar bende nokia 6303 var ve yeni aldım.bir sorunum var yardımcı olurmusunuz.telefonun hafızası toplam 20 mb gözüküyor ve boş alanda 1 mb gözüküyor.telefonda sadece bir tema yüklü .
(telefonu alırken 64 mb telefon hafızası ve 1 gb hafıza kartı var dediler.ama telefon hafızası 20 mb.)
boş alan 1 mb olduğu için fazla tema yükleyemiyorum.
telefonun hafızasındaki programları nasıl göreceğim. ve telefonun hafızasını yükseltemiyormuyuz.
telefonun hafızası 32mb 64 mb ram hafızası.32 mb yarısıda kendiliğinden dolu sana kalır 16mb falan telefonun hafızası malesef yükselmez

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşlar telefonum servisten geldi versiyonu 10.10 şimdi merak edenlere :

Kare tuşu sessize alıyor düzeltilmiş
Kamera ikonlarında değişiklik var fakat eski hali daha güzeldi :(
Seste hissedilebilir bir artış var
Tel açikkan batarya çıkınca ekrandaki görüntü gene kalıyor ( değişim yok )
Bir kaç uyarı yazısı eklenmiş ( Örn : Kulaklık takınca ; Kulaklık Taktınız Konuşmalar İçin Lütfen Mikrofonu Kullanın ) gibisinde
Telefon hafızası formatlanmış gibi ( Hesap makinesi vb. geri gelmiş ; zaten alırken içindeki herşey silinebilir onaylıyormusunuz dediler )
Ovi Rehber eklenmiş

Aklıma gelenler bukadar telefonun performansında hissedilebilir derece büyük bir artış var . Herkese yükletmesini tavsiye ederim şimdi tam bir telefon olmuşş

--------------- Ekleme ---------------

Ha unutmadan media playerdaki standart tema değiştirilmiş mükemmel bir tema konulmuş müthiş fakat temalarla daha güzel yapabilirsiniz

erdinc67

Üye
arkadaşlar ben futbol meraklısı oldugumdan maç sonuçlernı görmek için maçkolik yada sahadan ın uyguamalarını indirmeye çalıştıgımda telefonunuza uymlu degildir diye bi mesaj alıyorum bu telefonu 6303 ü yeni aldım bundan faydalanamazzam deli olacam

anemik

anemik

Üye
telefona uyumlu olması gerek. java oldugundan eminmisin ? sahadan programını kullananlar war etrafımda.
s40 telefnlarda.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar nokia ya attığım mail sonucunda aynı gün geri aramada bulundular ve bu güncelleme sorununu ay sonuna kadar nsu da yayınlayacaklarını söylediler.biraz sabır ve takipte bulunun her an çıkabilir.bilginiz olsun istedim.:)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben kvk ya nerden baksan 2-3 hafta önce attım hala cevap yok aldığım yere götürdüm cumartesi götürdüm cumartesi pcleri arızalıymış pazar çalişmicakları için pazartesi öğlende aldım çok kısa sürüyor benim gibi sabırsızlar yükletebilir :D Telefonun performansı hissedilebilir şekilde arttı ama alarm sesi çok azalmış

anemik

anemik

Üye
ne sorun oldu bu 10.10 ya.2-3 hfta sabredemediniz.Al işte yakında cıkcakmış ztn.NSU la yüklemek en dogru olanı.Bi arza flnda cıkmaz hiç olmazsa. Dha 1-2 versyon snra anca tüm hatalar giderilmiş olur.Şmdide alarm sesinden şikayetci millet :/
performans şu anda güzel.Merak ettm acaba versyondan snra dahada nasıl arttı :)

karamasmk

karamasmk

Üye
arkadaşlar 6303 classic matt siyah alıcam sorunları warmı çizik filen hesap mak ajanda kayboluomu?kare tusu bozukmu yazılım güncellenebiliomu?

telde 5800 yazdığına bakmayın bende yok abimde war xD

anemik

anemik

Üye
Matt siyahta çizik belli olabilir.Çizik sorunu senin kullanmana bağlı. Bn gümüş renkliyi kullanıyorum gayet memnunum.Siyahı güzel değil en güzeli gümüş bnce.Kendini gösteriyor telefon çünkü.Yinede sen bilirsin.

Hesap Makinası , ajanda ws.. kaybolması da sna bağlı.Eğer usb le pc bağlantısında bi anda bağlantı koparırsan %40 ihtimal kaybolur.Düzgün bi şekilde Donanım kaldır diyip Telefndan ' Bitti ' yazısını tıklayıp cıkarırsan bişi oLmaz. En güncel versyon v10.10 şuanda. Aldıgın gibi bu versyonu yüklersin.
' # ' tuşu gibi problemler bu versyonda düzelmiş durumda.Almanı tavsiye ederim..
Kamera we ses bakımından oldukça iyi.Bi sorun yaşamassın.We hızlı bir telefon.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
arkadaşlar merhaba benim cihazda 9.10 yüklü iken tekrar aynı versiyonu attım sanırım bu yüzden hatalar oluştu ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Harun aynı versionu kurduysan çakışma olabilir kapanmalar falan olabilir servise gönder

karamasmk

karamasmk

Üye
çok teşekkür ederim anemik uyarını dikkate alacağım

bu arada anemik yazılımı nasıl güncellicem ? (teli cumartesi alcam)hangi renk karar weremedim yha yardım please??

anemik

anemik

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rsiyon-atma-ve-turkce-dil-yukleme-151966.html burdan Versiyon atmayı ögrenebilirsin.Yalnız iyice oku we hata yapmamaya çalış. Yükleme bitene kdr internet bağlantının kopmaması lazım yda PC le tlfn bağlantısının kopmaması gerek.Yoksa telefn kapanır bidaha acılmaz.Servise göndermen gerekir.

Garantili bişi istiosan bnce Servise gönder aldıgın gbi.Yda telefncuya söle yükler.
Gümüş aL... :oke:

arkadaşlar merhaba benim cihazda 9.10 yüklü iken tekrar aynı versiyonu attım sanırım bu yüzden hatalar oluştu ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

tunabt22 nin dediği gibi servise gönder bidahda kurcalama bnce :) Bnde öle yapıyorum.

karamasmk

karamasmk

Üye
çok çok çok teşekkür ederim anemik sanırım gümüş renk alıcam.yarın ya da cumartesi alcam.aslında yazılım mecburi değil. bu arada yazılım attıktan sonra telefon garantiden çıkıyomu ya da orjinalliği bozuluyormu?

anemik

anemik

Üye
Yazılımda garantiden cıkmaz.Ama sakın herhangi bir donanım kurcalama.Yani açma içini fln kurcalama kalsın öle.Kırılsa bile o haliyle götür servise.
Böle şeler için ' çok çok çok ' teşekküre gerek yok :)
Hafta sonu YGS war dua ette iyi geçsin , o yeter.:)

manisali450

Üye
merhabalar,

6303 alalı 2 gün oldu ve tüm yorumları okudum
sizlere bir sorum olacaktı bundan önceki tlf num 7610 du ve ona bir alarm programı yüklemiştim o program sayesinde birkaç farklı saat e alarm kurabiliyordum 6303 ün böyle özelliği veya bunda kullanabileceğim bir program varmıdır.

anemik

anemik

Üye
aynı programı kullanabilirsin.
http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/
6303c ye uyumlu programlar burda. 6300 için programlar yazıolar konu ismini bazen.onlarıda indirebilirsin. Orda war.Part içlerinde görmüştüm bn.Biraz araştır ordan. Bulamazsan bi konu açman yeter oraya.İstediğin prgramı yazarsın.Gerçi bulursun war orda ama. Kolay geLsin.

Üst Alt