Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
yaw telefon hafızasına takma boşver.ne yapcaksın ki.20mb rahatca yeter.bişi atarken tlfna gelio ordan hafızaya atıyosun ztn.

elric

elric

Üye
peki bu durum normal mi? ben de baktım benim telefonda da hafıza 20mb görünüyor. siz galeriden baktığınızda 64 mü yazıyor?

LimePie

LimePie

Üye
yaw arkadaşlar bu telefonun işlemci hızını bilen varmı ???

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
İnternetteki satın alma sitelerinde vb. her yerde 60 mb dahili hafıza diyor fakat benimki 20 mb civarında bu genel sorunmu bendemi var bir tek ?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar bilgileriize v10.10 güncellemesinden hala ses yok.nsu da v9.10. diğer updater programlarını kullanıp(phoenix vb.) telefonunuzu riske atmayın

yangsi

yangsi

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonu yeni aldim icinde harita yok ve bununla ilgili fazla bilgimde yok nasil indirebilirim? bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim benim tel yurt disi..

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 3 ay kadar oldu bnm ama hiç denememiştim bugün bi bakayım dedim güvenlik kodunu nasıl değiştircez acaba bn hiç kod fln koymadım . belki olur diye 000000 fln yptım olmadı yardımlarınızı bkliorm

elric

elric

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 3 ay kadar oldu bnm ama hiç denememiştim bugün bi bakayım dedim güvenlik kodunu nasıl değiştircez acaba bn hiç kod fln koymadım . belki olur diye 000000 fln yptım olmadı yardımlarınızı bkliorm

telefon ilk alındığında güvenlik kodu 12345 tir. değiştirmek için Menü>Ayarlar>Güvenlik>Erişim Kodları>Güvenlk. kod. değiştir. yolunu izleyin.

anemik

anemik

Üye
elric we tunabt22 bndede 20mb telefon hafızası.2 ay oldu daha yeni baktım :) normaldir,tlfnlarımız düzgün yani merak etmeyin.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
telefon ilk alındığında güvenlik kodu 12345 tir. değiştirmek için Menü>Ayarlar>Güvenlik>Erişim Kodları>Güvenlk. kod. değiştir. yolunu izleyin.
teşekkürler.sonunda değiştirdim :D

kadiromen66

Üye
arkadaşlar bende üç aydır kullanıyorum çok güzel hafızasına gelince galiba kendi kullanıyor bi kısmını 2gb takılı bende hiç kasmıyor 4'e kadar destekliyor. birde güncellemenizi tavsiye ederim. Farkı hissedeceksiniz özellikle şarzda çok fark ediyo son versiyon şu anda 9.10

liberated23

Üye
6303'e dosya şifreleme programı olmuyor mu?

tracy1mac

tracy1mac

Üye
evet doğru bendede oldu dostum:D

mami23

mami23

Üye
10.10 yüklü sorunsuz

anemik

anemik

Üye
ne zmn yükledin 10.10 ? bugün cıktımı ?

CNC 59

Üye
evet 10,10 yüklümü geldi yükledinmi

hit44

Üye
6303 ü yeni aldım, güncelleme yaparken PC kapandı , şimdi telefon hiç açılmıyor, Ne yapmalıyım ? ...

yardımlarınız için teşekkürler ..

anemik

anemik

Üye
hit44 geçmiş oLsum.tlfn servislik oldu.bnde güncellerken cıkartmıştım kabloyu ondan telefn kapandı bidaha acılmadı.servise gönderdim 4-5 güne geldi sapasağlam.Tlfnculara sor belki yapan olur.ama bn güvenmediğim için servise gönderdim.
Ayrca 10.10 yükleyen warmı Legal?

aldiris.etme

Üye
mrb arkadslar oyunlari benmi bulamiyorum sadece tema görebilyorum yardim ederseniz sevinirim ..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bütün sorunları ve paylaşımları burada yapabiliriz.

kardeşim temalarini indirdim gerçekten çok güzel tema arşivin var paylaşim için çok teşekkür ederim oyun arşivin varmi acaba???

anemik

anemik

Üye
aldiris.etme Uygulamalara gir ordan oyunlara gir.orda oyunlar.ztn Bounce,City Blox ve değişik bi oyun dha war.Hergün tek tek zeka testi yapıyor görsel,hafıza güçü ws.. gbi konularda test yapıyor.saçma geldi ama gerçekten mantıklı güzel bi oyun her gün yapıyorum şahsen :d

Oyunlarda S40 Java uygulama ve oyun bölümünden 240x320 oyunları indirebilirsin. tema olarakta tam uyumlu istiyorsan evanescence yi takip etcen yda onla konusup isticen ötekilerde bazı yerlerde tema uygulanmıyor.

Üst Alt