Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

niko'M

niko'M

Üye
hit44 geçmiş oLsum.tlfn servislik oldu.bnde güncellerken cıkartmıştım kabloyu ondan telefn kapandı bidaha acılmadı.servise gönderdim 4-5 güne geldi sapasağlam.Tlfnculara sor belki yapan olur.ama bn güvenmediğim için servise gönderdim.
Ayrca 10.10 yükleyen warmı Legal?

Serwise gittim sordum,10.10 çıkmış,5dk içinde yükledier:):evet:

anemik

anemik

Üye
herhangi bi nokia servise götürmen yeter.Yda bi telefoncuya götür.pek tawsiye etmiyolar tlfncuları ama bilmiorm bn onlara yaptırıyorum.Nerede oturuyorsan semt inden bakabilirsin servislere.Google dan bakabilirsin.

niko'M

niko'M

Üye
Farketmez,tlfnun garantilidir kesin zaten..Hangi firma garantisiyse götür hemen yaparlar..(K.V.K. - Genpa-Telpa) gibi yani

anemik

anemik

Üye
Peki 10.10 da bi değişiklik warmı ? Mesela ' # ' tuşu gibi ?

akusta126

Üye
arkadaşlar bu telefon s40demi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben versiyonu 10.10 yükseltmek istiyorum bana bi link verirseniz sevinirim bulamadım hiç bir yerde

ya ben kendim yüklüyordum bir anda tel kapandı ve birdahada açılmadı neyapabilirim lütfen yardımm acilll yaaa

anemik

anemik

Üye
akusta126 ilk önce geçmiş olsun dileklerimi suniyim..en yakın telefon bayiine git bi şansını dene.eğer açamazsalar servise göndericeksin.Bnde yüklerken öle yapmıştım,kapandı we bi dha acılmadı.Servis halleder en güvenlisi o. Bidahada kurcalama bnce bn ark a yaptırıyorum hep yda bi tlfncuya gidip yaptırıyorum.

ali61ts

Üye
arkadaşlar benim 61303 e tema yüklemek istiyom bana yardım edermisiniz daha yeni aldım 1 hafta oldu sorunsuz bi tema istiyorum

niko'M

niko'M

Üye
Peki 10.10 da bi değişiklik warmı ? Mesela ' # ' tuşu gibi ?
Düzelmiş kardeş,"#" normal görewinde artık :):heyo:
10.10'da pek bi değişiklik yok gibi..Kamera iconları değişmiş, "matt black" diye turkuaz-siyah bi tema eklenmiş..Biraz da seste yükselme olmuş..Zaten güzel bi telefon, artı olarak gelecek bişeye gerek yok bence :oke:

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
Düzelmiş kardeş,"#" normal görewinde artık :):heyo:
10.10'da pek bi değişiklik yok gibi..Kamera iconları değişmiş, "matt black" diye turkuaz-siyah bi tema eklenmiş..Biraz da seste yükselme olmuş..Zaten güzel bi telefon, artı olarak gelecek bişeye gerek yok bence :oke:

arkadaşım nsu da hala son sürüm 9.10 görünüyor sen servise yaptırdyısan phoenix le yapmışlardır bnce o da sağlıklı deil

anemik

anemik

Üye
yk cıkmış olması gerek.yinede bi bakıcam bugün.ii güzel olmş.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
Arkadaşlar tam şu anda kontrol ettim nsu da son sürüm 9.10 :S

anemik

anemik

Üye
Demek Legal i beklicez :) nse bklemeye dewam..:S

ertugrulaksoy

Üye
öncelikle herkese hayırlı akşamlar...
ben 6303 classic matt black modelinden almak istiyorum.
bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çook memnun olurum..

1) harita uygulamasında aynı navigasyon cihazlarındaki gibi yol tarifi varmı ve bu ücretsiz mi?
2) telefon düştüğünde veya bi darbe aldığında kasa siyah olduğu için çizilme olurmu?
3) konuşurken kulağı ağrıtan bi durumu var mı?

niko'M

niko'M

Üye
arkadaşım nsu da hala son sürüm 9.10 görünüyor sen servise yaptırdyısan phoenix le yapmışlardır bnce o da sağlıklı deil
Kardeş açıkçası farketmez benim için,onu serwiste yaptırdığıma dair belgem olduktan sonra:)
K.V.K yasal olmayan iş yapmaz bence ?

cenk08201125

cenk08201125

Üye
arkadaşlar 6303 ekran koruyucusunu ayarlıyorum 5 saniyeye fakat ekranda beş saniyeden fazla bekliyorum ama ekran koruyucum açılmıyor ?yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar birde 6303 için sade temalar arıyorum?şimdiden teşekkürler...

1) harita uygulamasında aynı navigasyon cihazlarındaki gibi yol tarifi varmı ve bu ücretsiz mi?
2) telefon düştüğünde veya bi darbe aldığında kasa siyah olduğu için çizilme olurmu?

cevap:ben siyah metal modelini kullanıyorum gümüş rengi çiziği belli ediyor ama siyah fazla etmiyor tabi aşırı şekilde bir çizik değilse güneşte gümüş çok belli ediyor ben siyah öneririm ama yinede sen bilirsin :oke:

anemik

anemik

Üye

arkadaşımızın dediği gibi siyah ta o sorun oluyor.Bn gri kullanıyorum ama.Bnce gri al dha şekil. Kulagı agrıtmıyor cok iyi bir konusma sunuyor.Çok güzel Telefon.wifii wb.. özellikleri olmayan telefonlar arasında ilk 3 te olur.

CNC 59

Üye
fotoğraf ve video çekimleri nasıl 6700 la bunun arasında kararsız kaldım doğrusu

ertugrulaksoy

Üye
arkadaşımızın dediği gibi siyah ta o sorun oluyor.Bn gri kullanıyorum ama.Bnce gri al dha şekil. Kulagı agrıtmıyor cok iyi bir konusma sunuyor.Çok güzel Telefon.wifii wb.. özellikleri olmayan telefonlar arasında ilk 3 te olur.

tavsiyen için çook teşekkürler anemik. dikkate alacağım :oke:

anemik

anemik

Üye
fotoğraf ve video çekimleri nasıl 6700 la bunun arasında kararsız kaldım doğrusu

Nokia 6700c fiyatı 579tl civarı. bu aralar 6700 slide cıkıcak bide o telefonda cok güzel ama daha fiyat biçilmemiş. we Bnce bu kdr paraya dha güzel bi telefon alabilirsin. Nokia E72 850 tl en güzel telefon bnce bu.Dokunmatik alma pişman olursun.bilemem senide dokunmatikler hiç iyi gelmiyor bana.Tuşsuz telefon oLmaz :) 6700c cok özellik yok 5mp kamera ws.. Wifi bişi al almışken bu kdr para verceksen.eğer 2 yıl dha götürsün snra alırım düzgün bişi dersen 6303c al kullan. 3.2mp kameralı görüntülü konuşması yok o kdr.ona göre al.Ama telefon cok kullanışlı tuş takımı olsun,hızı olsun,menüsü olsun.

Bildgn 3.2mp kameralı telefonlarla aynı.sadece Carl Zeiss lar azcık dha kaliteli.300tl civarında.280 e fln bulursun araştırırsan.

Üst Alt