Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

sercerix

Üye
Mesajlarda saat farkı sıkıntısı yaşıyan arkadaşlar : Menü/Ayarlar/Tarih ve saat/Tarih ve saat ayarlarından saat dilimini GMT+2 , yaz saatini +0 yapsınlar sorun kalmıycaktır.

ersencelal

Üye
Teşekkürler arkadaşım.

niko'M

niko'M

Üye
Arkadaşlar gerçekten tlfnla ilgili önemli konular hakkında önemli bilgiler weriosunuz,sürekli takip etmemiz gerek burayı anlaşılan:D
Benim serwisle ilgili bi sorum olacak,güncellemeyi yaptıran arkadaşlar tlfn kaç gün içinde teslim edildi we herhangi bir ücret talep edildi mi?

anemik

anemik

Üye
Para istemezler.telefonunu aldıgında actıgndan itibaren 2 yıl boyunca garantilidir.Telefonu servise ne için gönderirsen gönder her zaman en güncel versyonu yüklüyolar.Ücret talep etmezler.yerine göre değişir bazen 1 hafta bazen 2 hafta.belki 2-3 gün.

elric

elric

Üye
merhaba arkadaşlar teli daha yeni aldım. medya > medya oynatıcı yı seçtiğimde "kütüphane güncel. aranıyr." aynen bu ifade çıkıyor o alttaki çubuk ileri geri gidiyor ama bişey olduğu yok, çok mu uzun beklemeliyim?

rich soul

Üye
arkadaşlar ortada 6303 e uyumlu java programları,oyunları dolaşıyor ama benim 6303 te java programı yok :D anlamadım ben bu işi, sonradan mı yükleniyor java programı lütfen yardım edin

elric

elric

Üye
merhaba arkadaşlar teli daha yeni aldım.medya > medya oynatıcı yı seçtiğimde "kütüphane güncel. aranıyr." aynen bu ifade çıkıyor o alttaki çubuk ileri geri gidiyor ama bişey olduğu yok, çok mu uzun beklemeliyim?

beklesem de bişey olduğu yok:( sürekli öyle diyor. kart içinden dosyalara erişip açınca medya oynatıcısı çalııyor. ama mevcut dosyalrı kütüphaneye alamıyor. daha önce bu problemle karşılaşan var mı? güncelleme ile hallediliyorsa güncelleyim. yoksa aldığım yere geri götürcem.

anemik

anemik

Üye
beklesem de bişey olduğu yok:( sürekli öyle diyor. kart içinden dosyalara erişip açınca medya oynatıcısı çalııyor. ama mevcut dosyalrı kütüphaneye alamıyor. daha önce bu problemle karşılaşan var mı? güncelleme ile hallediliyorsa güncelleyim. yoksa aldığım yere geri götürcem.

Güncelleniyor derken bekle.Hafızan kaçlık ? gerçi pek farketmez ama +4gb ve tamamı şarkı doluysa zor günceller beklemen gerek.5-10 dkka bekle bi bak.eğer oLmassa bi telefonu fabrika ayarlarına döndür öle dene.Eğer hiç olmssa yazılımı güncellersin.Sanmıorum sorun olduğunu sadece beklemen yeterlidir.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ortada 6303 e uyumlu java programları,oyunları dolaşıyor ama benim 6303 te java programı yok :D anlamadım ben bu işi, sonradan mı yükleniyor java programı lütfen yardım edin
java uygulamasına gerek yok :D sadece oyunları atman yeter.240x320 sanırım ekran ayarlarıda. bu ayarlarda S40 java oyunları bölümünden indirebilirsin.ii eğlenceler.

elric

elric

Üye
Güncelleniyor derken bekle.Hafızan kaçlık ? gerçi pek farketmez ama +4gb ve tamamı şarkı doluysa zor günceller beklemen gerek.5-10 dkka bekle bi bak.eğer oLmassa bi telefonu fabrika ayarlarına döndür öle dene.Eğer hiç olmssa yazılımı güncellersin.Sanmıorum sorun olduğunu sadece beklemen yeterlidir.

yok içinde hiç şarkı yokken yapıyordu. güncelleme ile hallettim. teşekkür ederim ilgin için.:oke:

dark3n

dark3n

Üye
Arkadaşlar telefonumda çok ilginç bir sorun var ya da telefonumda mıdır yoksa bilgisayarımda mıdır bilmiyorum. Sorunum şu : Video çekiyorum,çektiğim videoyu bilgisayara atıyorum ve (3gp oynatıcı bir program ile) oynattığımda video kesik kesik oynuyor . Diyelim 2-3 saniye normal seyirinde oynatıyor videoyu sonra donma oluyor 1-2 saniyeliğine sonra devam ediyor fakat devam ederken o donduğu için oynatamadığı süreyi hızlı bir şekilde oynatıyor ve bu olay video bitene kadar kısırdöngü olarak devam ediyor. Bunun oynatıcı programla ilgisi olduğunu pek zannetmiyorum çünkü .3gp formatını başka bir video formatına çevirdiğimde (mesela mp4) aynı olay o formatta da gerçekleşmiş oluyor. Yani video telefonda düzgün bilgisayara atınca kesik kesik... Bunun nedeni nedir? :hmmm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar telefonumda çok ilginç bir sorun var ya da telefonumda mıdır yoksa bilgisayarımda mıdır bilmiyorum. Sorunum şu : Video çekiyorum,çektiğim videoyu bilgisayara atıyorum ve (3gp oynatıcı bir program ile) oynattığımda video kesik kesik oynuyor . Diyelim 2-3 saniye normal seyirinde oynatıyor videoyu sonra donma oluyor 1-2 saniyeliğine sonra devam ediyor fakat devam ederken o donduğu için oynatamadığı süreyi hızlı bir şekilde oynatıyor ve bu olay video bitene kadar kısırdöngü olarak devam ediyor. Bunun oynatıcı programla ilgisi olduğunu pek zannetmiyorum çünkü .3gp formatını başka bir video formatına çevirdiğimde (mesela mp4) aynı olay o formatta da gerçekleşmiş oluyor. Yani video telefonda düzgün bilgisayara atınca kesik kesik... Bunun nedeni nedir? :hmmm

pc deki program da sorun var büyük ihtimal codec sorunu.başka program ile dene ayrıca codec pack yüklemelisin pc ye.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
valla çekilen videolardaki sorunu bilmem ama pc den telefona video atıp izleyemeyenler freez3gp converter programını öneririm total video converter den daha iyi videonun çözünürlüğünü bozmadan televizyonda izler gibi izlenio :D

anemik

anemik

Üye
aynen katılıyorum o converter güzeL.Sorunda pc dendir dogru dior evanescence.

xxxrrr

Üye
teşekkür

ata181

Üye
arkadaşlar 6303e hiç bi program yada oyun atamıyorum hep desteklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapmalıyım

anemik

anemik

Üye
arkadaşlar 6303e hiç bi program yada oyun atamıyorum hep desteklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapmalıyım

Kardeş hangi program ve oyunları atıyorsun ama ?

Java Oyunlar bu bölümden oyun

Java Uygulamalar,Programlar bu bölümden uygulama atabilirsin.

NOT : oyunlarda 240x320 ekran boyutu tam uyumlu oluyor.ordaki oyunların %90 ı çalışır 6303 te.6300 a olan oyunların hepsi oluyor sanırım.uygulama hiç atmadım ugraşmadım ama olur kesinlikle.
Birde Telefonu güncelle.ne olur ne olmaz güncel tut.

ferit830

Üye
s.a arkadaslar ben daha öncede yazmıstımm .Benim 6303 ün Toplam telefon hafızası 64 mb olması gerekirken 20 mb çıktı.garantiye götürmemi önermiştiniz.genpa olsn kvk olsn 2 sinede götürdim sadece sürüm güncelleyip tekrar verdiler.Son çare aldıgım yere carrefoursa'ya götürdüm .Onlarda laf oyunlarıyla geçiştirip gittilerr.napmam lazımm. :S Lütfenn yardımmm edinn.

eQooo

eQooo

Üye
yapacak bişey yok kullanacaksın...

ferit830

Üye
arkadaslar nasıl yapacak bise yok yaa.Sizin telefon hafızası kaç???YARDIMM PLSSS

Üst Alt