arkadaşlar buyrun türkiye cities
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merhaba arkadaşlar teli daha yeni aldım.medya > medya oynatıcı yı seçtiğimde "kütüphane güncel. aranıyr." aynen bu ifade çıkıyor o alttaki çubuk ileri geri gidiyor ama bişey olduğu yok, çok mu uzun beklemeliyim?
sürekli öyle diyor. kart içinden dosyalara erişip açınca medya oynatıcısı çalııyor. ama mevcut dosyalrı kütüphaneye alamıyor. daha önce bu problemle karşılaşan var mı? güncelleme ile hallediliyorsa güncelleyim. yoksa aldığım yere geri götürcem.beklesem de bişey olduğu yoksürekli öyle diyor. kart içinden dosyalara erişip açınca medya oynatıcısı çalııyor. ama mevcut dosyalrı kütüphaneye alamıyor. daha önce bu problemle karşılaşan var mı? güncelleme ile hallediliyorsa güncelleyim. yoksa aldığım yere geri götürcem.
java uygulamasına gerek yokarkadaşlar ortada 6303 e uyumlu java programları,oyunları dolaşıyor ama benim 6303 te java programı yokanlamadım ben bu işi, sonradan mı yükleniyor java programı lütfen yardım edin
sadece oyunları atman yeter.240x320 sanırım ekran ayarlarıda. bu ayarlarda S40 java oyunları bölümünden indirebilirsin.ii eğlenceler.Güncelleniyor derken bekle.Hafızan kaçlık ? gerçi pek farketmez ama +4gb ve tamamı şarkı doluysa zor günceller beklemen gerek.5-10 dkka bekle bi bak.eğer oLmassa bi telefonu fabrika ayarlarına döndür öle dene.Eğer hiç olmssa yazılımı güncellersin.Sanmıorum sorun olduğunu sadece beklemen yeterlidir.

Arkadaşlar telefonumda çok ilginç bir sorun var ya da telefonumda mıdır yoksa bilgisayarımda mıdır bilmiyorum. Sorunum şu : Video çekiyorum,çektiğim videoyu bilgisayara atıyorum ve (3gp oynatıcı bir program ile) oynattığımda video kesik kesik oynuyor . Diyelim 2-3 saniye normal seyirinde oynatıyor videoyu sonra donma oluyor 1-2 saniyeliğine sonra devam ediyor fakat devam ederken o donduğu için oynatamadığı süreyi hızlı bir şekilde oynatıyor ve bu olay video bitene kadar kısırdöngü olarak devam ediyor. Bunun oynatıcı programla ilgisi olduğunu pek zannetmiyorum çünkü .3gp formatını başka bir video formatına çevirdiğimde (mesela mp4) aynı olay o formatta da gerçekleşmiş oluyor. Yani video telefonda düzgün bilgisayara atınca kesik kesik... Bunun nedeni nedir?![]()
arkadaşlar 6303e hiç bi program yada oyun atamıyorum hep desteklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapmalıyım