N95 8 GB Kamera Işığı !.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dallass

dallass

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 GB Kamera Işığı !.........
arkadaşlar en dandik telefonların arkasındaki ışıkla ister kamera kaydı yapar ister ortamı aydınlatırken bende bir çuval dolusu para saydığım n95 8gb kendi özelliğinde zaten yokta ışık her zaman lazım oluyor deyip bir el feneri programı yükleyeyim dedim ama ne umuyordum ne buldum
prog. şak diye arkadaki kırmızı ışığı yakıyor
zaten akşam kamera çekimlerinde de bir halta yaramayan bu kırmızı ışığı niye koymuşlar
küfreder gibi onuda anlayabilmiş değilim alsınlar bu kırmızı ışığı .....xxx....:bann:
yokmu şu foto çekerken çakan flaşındaki o güçlü ışığı devamlı yakacak bir program ......

haltie

haltie

Üye
devamlı yanarsa flash bitiyor kardeşim güçsüzlesiyor olmaması daha iyi

devilmy

devilmy

Üye
bulursan banada yolla arkadasım bendede aynı sorun var

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
En çok aradığım program ... Tüm dünya sitelerini araştırdım maalesef yok şu an

dallass

dallass

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA nın kendisi ile bir irtibata geçip email vs. bu sorunu dile getirsek acaba yanıtları ne olur.
hiçbir halta yaramayan bu kırmızı ışığı hangi akıla hizmet koymuşlar hala onu anlamadım

atakanpower

Üye
evet arkadaşlar aynı sorun N96 da var konu güncel

erkam1994

Üye
Ben fotoğraf çekerken flaş patlamıyor neden acaba??videoda kırmızı ışık var ama fotoğrafta flaşı otomatik seçtim sonra açık seçtim hala flaş patlamıyor kırmızı gözü seçtiğimde bile kırmızı ışık yanmıyor yanlızca kapalı diyorum o zaman kırmızı ışık yanıyor ama hala flaş patlamıyor neden acaba versiyonum 35.0.002 en güncel versiyon???

mask83

mask83

Üye
Ben fotoğraf çekerken flaş patlamıyor neden acaba??videoda kırmızı ışık var ama fotoğrafta flaşı otomatik seçtim sonra açık seçtim hala flaş patlamıyor kırmızı gözü seçtiğimde bile kırmızı ışık yanmıyor yanlızca kapalı diyorum o zaman kırmızı ışık yanıyor ama hala flaş patlamıyor neden acaba versiyonum 35.0.002 en güncel versiyon???
bence senın telefonunun flasları tumden patlamıs :) bırdaha yanmamak uzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...